Tori, o taviškis į kelintą grupę eina?
Mes 10-oje, "Eziuku".

QUOTE(tori @ 2008 09 16, 13:35)
Beje man minejo , kad 7 grupeje , mano vaikas pagal metus butu vyriausias. Tai kazko nesupratau 
Papildyta:

Papildyta:
tikrai idomiai cia ... maniskis gimes 2005 vasari ... tai nzn ,kaip cia iseina ? klaidinga informacija ... na , bet Jums sekmes ...

na mes sia savaite neiname i darza, nes vaikiukas sloguoja ir kosti. Mociutes dabar globoja. sako atsalus daug vaikuciu serga. kazkaip reikia isgyventi ta nelengva laikotarpi. idmu kiek po tokios sveikatingumo savaites sirgaliuku atsiras?
Grudintis visgi reikia
del amziuas tai man cia aukletoja sake, ji gal nevisai ismano kiek ir kokio amziaus vaiku ten. Sako visiems bus tik 3 m. sueje, kiti gal net 2,6. Tai va.

del amziuas tai man cia aukletoja sake, ji gal nevisai ismano kiek ir kokio amziaus vaiku ten. Sako visiems bus tik 3 m. sueje, kiti gal net 2,6. Tai va.
QUOTE(tori @ 2008 09 17, 12:45)
Mes 1, Kačiukų

Rytoj jau eisim

Rytoj pajungs šildymą darželyje...
Beje, norėjau paklausti...Man vedėja užsiminė apie paramą darželiui...Davė sąskaitos numerį...Ar jums irgi apie tai užsiminė? Bėda tame kad nežinau kiek pervesti...kad nepasirodytų labai mažaii, o ir kad ne per daug būtų...

QUOTE(tori @ 2008 09 17, 12:31)
na mes sia savaite neiname i darza, nes vaikiukas sloguoja ir kosti. Mociutes dabar globoja. sako atsalus daug vaikuciu serga. kazkaip reikia isgyventi ta nelengva laikotarpi. idmu kiek po tokios sveikatingumo savaites sirgaliuku atsiras?
Grudintis visgi reikia

sveikite

QUOTE(Ramsius @ 2008 09 17, 12:41)
Mes 1, Kačiukų
Rytoj jau eisim
Beje, norėjau paklausti...Man vedėja užsiminė apie paramą darželiui...Davė sąskaitos numerį...Ar jums irgi apie tai užsiminė? Bėda tame kad nežinau kiek pervesti...kad nepasirodytų labai mažaii, o ir kad ne per daug būtų...

Rytoj jau eisim

geros dienos darzelyje

mums irgi taip direktore dave paramos "kviteli", mes su vyru pasitare pervedem darzelio saskaitom 100 lt. Darzeliui negaila,kad tik vaikams nuo to geriau butu. As taip darydama daug geriau jauciuosi ,nei duodama vokeli su pinigais ... tai va...

Nu va, lengviau pasidarė
Maždaug žinosiu kiek...

Maždaug žinosiu kiek...
na musu irgi paramos prase. kazkaip nepervedem pinigu.. Gale metu prase padaryti kosmetini remonta visos grupes teveliu. tai mes 4 iese isardem senasia lovytes bei pertapetavom grupe. Manau visos savaites triusas po darbo irgi parama darzeliui. kazkaip ir man ant dusios ramiau, kad prisidejom nors ir keliese. Kiti gal kita karta ka padarys ar pinigeliais prisides.
nezinau kaip jums, bet man darzelis, grupes (na visose nebuvau) bet skurdokas. Jau labai reiketu rimtesnio remonto, ne tik perdazyt. tuoletai tai labai baisus. Viena kart nuejau vaikui rankyciu nuplaut, tai ledinis vanduo is ciaupo bega, silto net nera... Graudu, kazkaip. liudna kad vaiku ugdymo istaigoms valstybe nieko neskiria, arba tie pinigai i viena kisene subega...
net zaislu truksta , knygeliu, ir t.t. prase, kad ir tuom paremtume.

nezinau kaip jums, bet man darzelis, grupes (na visose nebuvau) bet skurdokas. Jau labai reiketu rimtesnio remonto, ne tik perdazyt. tuoletai tai labai baisus. Viena kart nuejau vaikui rankyciu nuplaut, tai ledinis vanduo is ciaupo bega, silto net nera... Graudu, kazkaip. liudna kad vaiku ugdymo istaigoms valstybe nieko neskiria, arba tie pinigai i viena kisene subega...

QUOTE(tori @ 2008 09 18, 21:16)
na musu irgi paramos prase. kazkaip nepervedem pinigu.. Gale metu prase padaryti kosmetini remonta visos grupes teveliu. tai mes 4 iese isardem senasia lovytes bei pertapetavom grupe. Manau visos savaites triusas po darbo irgi parama darzeliui. kazkaip ir man ant dusios ramiau, kad prisidejom nors ir keliese. Kiti gal kita karta ka padarys ar pinigeliais prisides.

Kokioj grupėj?
QUOTE(tori @ 2008 09 18, 13:16)

tas tai tiesa, bet aukletoja gerumas ir viso personalo rupestingumas man atsveria viska...
as ziuriu ,kad ir langai dar tie patys ,kai ir as ,kad ejau, ir spintutes tos pacios ,kur as dejausi rubeliu , o kai i tualeta nuejau irgi nusterau ... viskas taip salta... su laiku gal viskas pasikeis...
o kad pinigai netolygiai paskirstyti darzeliams tas tai faktas...
as nunesiau knyguciu , kreidos, vienkartiniu nosiniu visai grupei. Bet man negaila tokiu dalyku , nes ir JAV to paties praso ( ten ir leidom maziuka i darza ten puse metu)
. Ten praso ir priemoniu , ir knyguciu ,ir nosiniu ... nieko nepadarysi

as uz tai ,kad tik vaikai laimingi butu , o visa kita pakeisti galima .

QUOTE(rapoliute @ 2008 09 19, 09:01)
tas tai tiesa, bet aukletoja gerumas ir viso personalo rupestingumas man atsveria viska...
kad tik vaikai laimingi butu , o visa kita pakeisti galima .
kad tik vaikai laimingi butu , o visa kita pakeisti galima .

Tiesa

Vaikui nesvarbu aplinka, ji tik mums atrodo svarbi...vaikui reikia žmonių gerumo o ne gražių klozetų, nors aplinka be abejo vaidina svarbų vaidmenį...Tačiau ne pagrindinį...
Kai vaikas ryte žadina ir sako kelkitės, aš į darželį pavėluosiu...Kai nenori iš jo eiti namo ir sako ko taip anksti atėjai

O palyginus su kitais darželiais Pušaitė yra vienas iš geresnių

P mūsų grupė jau minėjau kad labai gražus miegamasiss

Šiandien jau ėjom pusryčių...Iš pradžių nenorėjo eiti pro duris, tempė prie kito iėjimo, bet rūbinėj jau prie savo spintutės pripuolė, basutes išsitraukė pats

QUOTE(Ramsius @ 2008 09 19, 01:10)
Tiesa
Vaikui nesvarbu aplinka, ji tik mums atrodo svarbi...vaikui reikia žmonių gerumo o ne gražių klozetų, nors aplinka be abejo vaidina svarbų vaidmenį...Tačiau ne pagrindinį...
Kai vaikas ryte žadina ir sako kelkitės, aš į darželį pavėluosiu...Kai nenori iš jo eiti namo ir sako ko taip anksti atėjai
(čia su dukra taip buvo)...Va toks yra geras darželis, gera gryupė, geros auklėtojos...
Tokios mažos lovytės, bet jau ne leliukiškos, o patalynės grožis
Šiandien jau ėjom pusryčių...Iš pradžių nenorėjo eiti pro duris, tempė prie kito iėjimo, bet rūbinėj jau prie savo spintutės pripuolė, basutes išsitraukė pats
Auklėtoja sako einam mašinų žoūrėt, tai padavė ranką ir nuėjo 

maniskis irgi noriai pasilieka , o ko Mamai daugiau ir bereikia ... visa diena gali ramiai dirbti ...