Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: spec. l/d '' Pušaitė''

sveikos mamytes,

is tiesu materialine gerove dar nera viskas, tai nuperkama. Zinoma as tik uz geras ir nuosirdzias aukletojas. Juk suprantame, kad atlyginimai nekokie, o dirba ir ikvepimo, fantazijos turi. Norisi tik sekmes palinketi. 4u.gif
Man irgi teko Vokietijoj darzeli stebet metus laiko. Tai man pries akis jis lyg siol mtau musiski, tai zodziu nebelieka. Nu zmogus tokia butybe, kad lygini su geriausiais o ne su blogiausiais variantais doh.gif . Nesdavo ir ten serveteliu ir visokiu smulkmenu, bet zaislu ar knygu, tai tikrai ne. o ir su 12 VAIKU VISA DIENA BUNA 4 ZMONES, 2 aukLETOJOS IR 2 padejejos. Tik kiek supratau ten nera muzikos uzsiemimu ir pan., visa veikla grupeje.
realybe kitokia, tad dziaugiames kad musu vaikai laimingi, sveiki, kad ir kokia aplinka bebutu.
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2008 09 21, 06:11)
sveikos mamytes,

is tiesu materialine gerove dar nera viskas, tai nuperkama. Zinoma as tik uz geras ir nuosirdzias aukletojas. Juk suprantame, kad atlyginimai nekokie, o dirba ir ikvepimo, fantazijos turi. Norisi tik sekmes palinketi.  4u.gif
Man irgi teko Vokietijoj darzeli stebet metus laiko. Tai man pries akis jis lyg siol mtau musiski, tai zodziu nebelieka. Nu zmogus tokia butybe, kad lygini su geriausiais o ne su blogiausiais variantais doh.gif . Nesdavo ir ten serveteliu ir visokiu smulkmenu, bet zaislu ar knygu, tai tikrai ne. o ir su 12 VAIKU VISA DIENA BUNA 4 ZMONES, 2 aukLETOJOS IR 2 padejejos. Tik kiek supratau ten nera muzikos  uzsiemimu ir pan., visa veikla grupeje.
realybe kitokia, tad dziaugiames kad musu vaikai laimingi, sveiki, kad ir kokia aplinka bebutu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

fu ,koks lietingas oras siandien smile.gif
Atsakyti
Nu jo oras gali buti ir geresnis, brrr. darbe su sildytuvu sedim. pamirsau paklausti, bet mes savaite nebuve, ar grupese darzeliuose jau sildo?
Mes gavom zinia, kad 7-oje grupeje atsilaisvino vieta. Tai rimtai susimasciau savaji pervesti ten, nes ir direktore rekomendavo.. ax.gif Tai virtualiai jau turim viena pazistama biggrin.gif jūsų Rapolą. Jeigu eisim, tai tikiuosi lengvos adaptacijos prie naujos aplinkos.
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2008 09 22, 06:32)
Nu jo oras gali buti ir geresnis, brrr. darbe su sildytuvu sedim. pamirsau paklausti, bet mes savaite nebuve, ar grupese darzeliuose jau sildo?
Mes gavom zinia, kad 7-oje grupeje atsilaisvino vieta. Tai rimtai susimasciau savaji pervesti ten, nes ir direktore rekomendavo.. ax.gif Tai virtualiai jau turim viena pazistama  biggrin.gif jūsų Rapolą. Jeigu eisim, tai tikiuosi lengvos adaptacijos prie naujos aplinkos.

tai prasom prasom smile.gif Rapolui bus dar vienas draugas smile.gif 4u.gif
darze sildo jau , berods, nuo ketvirtadienio ...
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2008 09 22, 14:32)
Mes gavom zinia, kad 7-oje grupeje atsilaisvino vieta. Tai rimtai susimasciau savaji pervesti ten, nes ir direktore rekomendavo.. ax.gif Tai virtualiai jau turim viena pazistama  biggrin.gif jūsų Rapolą. Jeigu eisim, tai tikiuosi lengvos adaptacijos prie naujos aplinkos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kurį Rapolą? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rapoliute @ 2008 09 22, 17:19)
tai prasom prasom smile.gif Rapolui bus dar vienas draugas smile.gif  4u.gif

Gaila, kad kitas Rapolas dar per mažas į kompaniją doh.gif lotuliukas.gif Gal kur koridoriuj susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2008 09 22, 09:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kurį Rapolą? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gaila, kad kitas Rapolas dar per mažas į kompaniją doh.gif  lotuliukas.gif Gal kur koridoriuj susitiksim mirksiukas.gif

gal ir susitinkam , bet nepazistam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2008 09 22, 18:48)
gal ir susitinkam , bet nepazistam  lotuliukas.gif

4u.gif Ne dažnas vardas, o vat kaip sutapo tongue.gif
Atsakyti
kokie grazus oriukai prasidejo ... vakar vakare net namo neisnorejo eiti ... "laikiau" Rapola visa vakara kieme su dviraciu - tegul pasidziaugia paskutine saulute... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Vėl jis man nelabas blink.gif
Rapoals atsikėlė kaip ir išmiegojęs, dar ryte svarsčiau vesti ar ne, nes vakar sloga prasidėjo( doh.gif ), bet pamaniau kad nereikai daryt pertarukų jei įmanoma. Rengėsi, išėjom normaliai. Tik davažiavom prie vartelių, sako pate(čia jo kalba reiškia uždaryti/atidaryti), tai jau suprask uždaryk tuos vartus. Įsikibo į juos ir nė iš vietos. Atlpėšiau rankas kaip kokia siaubūnė ir važiuojam tokliau. Klykia. Vyras toks iš daržo išėjo, taip supratingai pasižiūrėjo, šyptelėjo...Toliau ta pati istorija kaip vakar - iš vežimo nelipa, į koridorių neina, klykia. O kai grupėj pamatė kitą auklėtoją tai doh.gif
Nu ką, palikau klykiantį...
Dbr sėdžiu, laukiu.

Rapoliute, vakar mačiau tavo Rapolą tongue.gif Einam su Rapolu koridorium iš savo 1 grupės. Už kampo girdžiu Virginijos balsą, kažką bara: "O kur poros? Juk žinot kad reikai eiti poromis? va, Džiugas juk eina su Rapolu". Aš išlendu iš už kampo ir klausiu" Su kokiu Rapolu? Ar su šituo? ir į saviškį rodau tongue.gif Abi pasijuokėm tik tongue.gif
Atsakyti
labutis Rapoliuku mamytes,
biggrin.gif
orai tikrai pragiedrejo. Gal ilgiau saulele pasilaikys. ax.gif
SUprantu, kaip sunku, kai vaikas nelabai nori i darza. ir mums taip budavo, uzremdavo duris ir neleisdavo. Paskui po truputi priprato. bet yra toks kaip sako "nedarzelinis". Vis prisiglaudzia ir svajoja, kaip noriu buti su tavim namie ir nesikelti anksti. Sakau man i darba reikia, tai jis paaiskino: padegsiu tavo darba". blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir as pati neatsidziaugiu orais... norisi giliau kvepuoti smile.gif

sakot du Rapolai susipazino smile.gif saunu ...
maniskis irgi viena diena dudas paleido, net nustebau ... bet turbut pasitaiko karts nuo karto , kad ne ta koja islipa is lovos ir nenori pasilikti darzely ( bet ir mums tokiu dienu buna , ar ne ?)
geros dieneles visoms ir visiems !!! 4u.gif

o jau Tori vaikas koks romantikas -maniskis niekada taip neisfilosofuoja ...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoliute: 25 rugsėjo 2008 - 08:03
Širyt Rapolas mane nustebino...Be jokios ašarėlės, jokių isterijų. Pro vartelius pravažiavom, iš vežimo išlipom, grupėj nusirengė ir nuėjo prie mašinų...Likau apakus, nes taip bijojau šio ryto... doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti