QUOTE(Alinva @ 2009 11 15, 02:40)
Meskala: dėkui už sąrašiuka, oda mano tokia pati ar labai panaši (beje, iš kur sužinojai odos spalvą pagal kažkokią gradaciją?), žinosiu, kokių net nesižvalgyt dėl spalvos, nes paskutiniu metu imu pačią šviesiausią - geriau po to šiek tiek patamsinu su kompaktine, negu bandau vaizduoti kaukę...
Šiaip aš labiau tonuojančius kremus imu, bent du a la gydomuosius žinau - zeniac ir biodroga. Dar norėčiau išbandyt Anna Lotan krempudrą, nes biria pudra, kiek žinau atsiliepimų, visi labai patenkinti (aš irgi).
Alinva, ta gradacija tokia..neoficialiai internacionali

Tarp tiekos firmu su savom spalvinem paletem galima tiesiog pasimesti. O kaip internetu uzsisakant...beda, tikra beda.
Kiek narsiau interneto puslapiu, pastebejau, kad mergos lygina odos spalva remdamosios M.A.C. spalvomis. NC atseit odoms su gelsvu atspalviu (palyginkite, ar jusu odos tonas gelsvas, venos ant rieso atrodo labiau zalsvos nei melynos), NW - odoms su rausvu atspalviu.
15-20 tai patys sviesiausi atspalviai.. Zinoma, MAC'o nesu bandziusi, bet radau aprasyma, kad pavyzdziui, Shiseido:
O00 VERY LIGHT OCHRE approximates MAC NC20
O20 NATURAL LIGHT OCHRE approximates MAC NC25
O40 NATURAL FAIR OCHRE approximates MAC NC30
O60 NATURAL DEEP OCHRE approximates MAC NC35-40
Taigi, tai tik apytiksliai palyginimai, cia taip, kad susikalbet kaip anglu kalba kokiam tarkim ispanui ir lietuviui, kurie nemoka vienas kito kalbos.
cia neblogas linkas, vargstancioms su internetinemis parduotuvemis. Taciau vis delto yra rizika prasauti pro siksnele, geriausia ismeginti ant savo odos...
makiazo pagrindo krempudru spalvu klasifikacija
Papildyta:
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 16, 10:09)
Mano oda panasi

Siuo metu ka naudoju ir kas patiko - clinique smoother pore minimizing makeup krempudra

Tekstura - kaip putu, bet garziai sugula ant odos, matiskuma islaiko apie 4-5 val. tai kitos tiek islaikancios matiskuma dar turbut ir nesu turejus

Maskuoja vidutiniskai, tik gal spalva sunkiau atsitaikyt, bet visos clinique man tos spalvos keistokos...
Ooo, aciu Tau, Evelinna, reikes uzsirasyt, sitos Clinique pavadinimeli ir piltis meginuka
Victorious, Exuviance irgi zadu ismeginti. Manau bus galima paprasyt lasheli Universiteto vaistineje, maciau ten stovi testeriai.