Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

QUOTE(Krisanta @ 2009 09 14, 09:19)
Nusipirkau Be Yu Velvet Mat... Šiandien išbandysiu....
4u.gif

Gal jau išbandėt? Kokie atsiliepimai? ax.gif

Ar šitos niekas nebandėt?
http://www.makeupfac...p;ts=1258278509
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 15 lapkričio 2009 - 11:48

P.S. Jei kuri iš Jūsų turit panašią kaip mano odą, nesikukulinkit, rekomenduokit ir kitas smile.gif Vis dar ieškau tos krempudros, kuriai skirciau bent 8 balus is dešimt biggrin.gif
Domina atsiliepimai apie Lancome Ultra Teint Idole, Clinique Superfit Makeup Clinique ar Clinique Clarifying Makeup Clear Skin Formula.

Mano oda panasi smile.gif Siuo metu ka naudoju ir kas patiko - clinique smoother pore minimizing makeup krempudra ax.gif Tekstura - kaip putu, bet garziai sugula ant odos, matiskuma islaiko apie 4-5 val. tai kitos tiek islaikancios matiskuma dar turbut ir nesu turejus biggrin.gif Maskuoja vidutiniskai, tik gal spalva sunkiau atsitaikyt, bet visos clinique man tos spalvos keistokos...
Atsakyti
Kas jau kurį laiką naudojat "Exuviance" pudrą - ar nekemša porų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 11 15, 02:40)
Meskala: dėkui už sąrašiuka, oda mano tokia pati ar labai panaši (beje, iš kur sužinojai odos spalvą pagal kažkokią gradaciją?), žinosiu, kokių net nesižvalgyt dėl spalvos, nes paskutiniu metu imu pačią šviesiausią - geriau po to šiek tiek patamsinu su kompaktine, negu bandau vaizduoti kaukę...
Šiaip aš labiau tonuojančius kremus imu, bent du a la gydomuosius žinau - zeniac  ir biodroga. Dar norėčiau išbandyt Anna Lotan krempudrą, nes biria pudra, kiek žinau atsiliepimų, visi labai patenkinti (aš irgi).

Alinva, ta gradacija tokia..neoficialiai internacionali smile.gif Tarp tiekos firmu su savom spalvinem paletem galima tiesiog pasimesti. O kaip internetu uzsisakant...beda, tikra beda.
Kiek narsiau interneto puslapiu, pastebejau, kad mergos lygina odos spalva remdamosios M.A.C. spalvomis. NC atseit odoms su gelsvu atspalviu (palyginkite, ar jusu odos tonas gelsvas, venos ant rieso atrodo labiau zalsvos nei melynos), NW - odoms su rausvu atspalviu.
15-20 tai patys sviesiausi atspalviai.. Zinoma, MAC'o nesu bandziusi, bet radau aprasyma, kad pavyzdziui, Shiseido:
O00 VERY LIGHT OCHRE approximates MAC NC20
O20 NATURAL LIGHT OCHRE approximates MAC NC25
O40 NATURAL FAIR OCHRE approximates MAC NC30
O60 NATURAL DEEP OCHRE approximates MAC NC35-40

Taigi, tai tik apytiksliai palyginimai, cia taip, kad susikalbet kaip anglu kalba kokiam tarkim ispanui ir lietuviui, kurie nemoka vienas kito kalbos.

cia neblogas linkas, vargstancioms su internetinemis parduotuvemis. Taciau vis delto yra rizika prasauti pro siksnele, geriausia ismeginti ant savo odos...

makiazo pagrindo krempudru spalvu klasifikacija
Papildyta:
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 16, 10:09)
Mano oda panasi  smile.gif Siuo metu ka naudoju ir kas patiko - clinique smoother pore minimizing makeup krempudra  ax.gif Tekstura - kaip putu, bet garziai sugula ant odos, matiskuma islaiko apie 4-5 val. tai kitos tiek islaikancios matiskuma dar turbut ir nesu turejus  biggrin.gif Maskuoja vidutiniskai, tik gal spalva sunkiau atsitaikyt, bet visos clinique man tos spalvos keistokos...

Ooo, aciu Tau, Evelinna, reikes uzsirasyt, sitos Clinique pavadinimeli ir piltis meginuka smile.gif

Victorious, Exuviance irgi zadu ismeginti. Manau bus galima paprasyt lasheli Universiteto vaistineje, maciau ten stovi testeriai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien isigijau Gosh exeptional wear 4u.gif Pirmas ispuds tikrai geras thumbup.gif

Rytoj dar ziuresim 4u.gif gerai maskuoja 4u.gif Nors nera pas mane ka maskuoti,taciau megstu tokio tipo pudras 4u.gif
Taciau man manau geriausiai maskuoja (cia kam labai aktualu del maskavimo,tai patarsiu) Vichy Dermablend mirksiukas.gif Tikrai super thumbup.gif Tirsta, ir uz Gosh tirstesne tikrai 4u.gif Bet Gosh tikrai super 4u.gif Likau patenkinta pirkiniu 4u.gif Daugiau atsiliepimu ateity,panaudojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 11 20, 01:09)
Sveikos  4u.gif

Siandien isigijau Gosh exeptional wear  4u.gif  Pirmas ispuds tikrai geras  thumbup.gif

Rytoj dar ziuresim  4u.gif  gerai maskuoja  4u.gif  Nors nera pas mane ka maskuoti,taciau megstu tokio tipo pudras  4u.gif 
Taciau man manau geriausiai maskuoja (cia kam labai aktualu del maskavimo,tai patarsiu) Vichy Dermablend  mirksiukas.gif  Tikrai super  thumbup.gif  Tirsta, ir uz Gosh tirstesne tikrai  4u.gif  Bet Gosh tikrai super  4u.gif  Likau patenkinta pirkiniu  4u.gif  Daugiau atsiliepimu ateity,panaudojus  ax.gif

Na maskuot gali nebūtinai tiršta pudra, per didelį tirštumą aš kaip tik trūkumu laikau - tada gauniesi kaip su kauke, bijai prie veido prisiliest, kad gabalas neatsiluptų doh.gif kitos ir apyskystės neblogai maskuoja spalvą ir raudonumus.
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif

As irgi noriu pasigirt savo pirkiniu krepseliu blush2.gif
Vakar gavau siuntinuka, kurio turinys buvo toks (pirkau vienos linijos sisyk, naudojuosi proga kol nemokamai pristato biggrin.gif ):
Benecos natural creamy makeup
http://www.ecoland.l...hp?id_product=8
http://www.ecoland.l...p?id_product=25
http://www.ecoland.l...hp?id_product=7

Na ir keista, likau maloniai nustebinta, nes dazniausiai kazkaip nusiviliu, kadangi mano oda ypac jautri tai greit atsisijoja kas cia ir kaip, dar BDIH sertifikatas pasitikejimo pridave. Pudryte naturaliai pasiskirste, atrodo lyg buciau be makiazo tik zymiai grazesne ax.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Zodziu tikrai pirkciau antra karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 birželio 2010 - 22:47
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 08, 13:22)
Sveikutes  rolleyes.gif

As irgi noriu pasigirt savo pirkiniu krepseliu  blush2.gif
Vakar gavau siuntinuka, kurio turinys buvo toks (pirkau vienos linijos sisyk, naudojuosi proga kol nemokamai pristato  biggrin.gif ):
http://www.ecoland.l...hp?id_product=8
http://www.ecoland.l...p?id_product=25
http://www.ecoland.l...hp?id_product=7

I sitos pudros sudeti ieina talkas, o tai viena is pagrindiniu medziagu, uzkemsanciu oda, tai kazin ar nepabers. g.gif
Atsakyti
mergaites, kaip dėl šios pudros, turėjau mėginuką tai man labai patiko wub.gif norėčiau įsigyt, bet nežinau kaip su ja bus naudojant ilgą laiką g.gif ar ji nekemša porų?
Kanebo sensai fluid finish
user posted image

šiaip pastoviai naudojau Exuviance, man tikrai labai patiko ši pudrytė, visa butelka išnaudojau, bet paskutiniu metu ant veido atsiranda berimai, spuogai nepasidaro iš jų , o tiesiog veidukas atrodo smulkiai pabertas, buvau pas dermatologe, tai ji iškart pradėjo bart dėl pudros, kad čia kosmetiniai spuogai, kad pudra skirta tik išeigai ir taip toliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 birželio 2010 - 22:49
Aš naudoju šią Kanebo pudrą. Man labai patinka-nekemša jinai nieko biggrin.gif
Ta prasme porų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 16, 09:09)

Mano oda panasi  smile.gif Siuo metu ka naudoju ir kas patiko - clinique smoother pore minimizing makeup krempudra  ax.gif Tekstura - kaip putu, bet garziai sugula ant odos, matiskuma islaiko apie 4-5 val. tai kitos tiek islaikancios matiskuma dar turbut ir nesu turejus  biggrin.gif Maskuoja vidutiniskai, tik gal spalva sunkiau atsitaikyt, bet visos clinique man tos spalvos keistokos...

Kazkada turejau sia pudryte,tai galiu pasakyti(nzn cia gal mistika kokia,sunaudojau 2pakuotes) veidelis buvo lygutelis biggrin.gif man ji ne tik graziai atrode bet ir apmazino berimus ax.gif tik kiek zinau jos nebegamina ar kaip?nes neberandu pirkti ax.gif pas mane ji buvau tubelej tokioj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorelli @ 2010 02 09, 09:56)
šiaip pastoviai naudojau  Exuviance, man tikrai labai patiko ši pudrytė, visa butelka išnaudojau, bet  paskutiniu metu ant veido atsiranda berimai,  spuogai nepasidaro iš jų , o tiesiog veidukas atrodo smulkiai pabertas, buvau pas dermatologe, tai ji iškart pradėjo bart dėl pudros, kad čia kosmetiniai spuogai, kad pudra skirta tik išeigai ir taip toliau doh.gif

Ne pirmas atsiliepimas, kad nuo "Exuviance" beria g.gif O taip gundžiaus vienu metu..
Atsakyti