Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 22, 13:17)
Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Make Up Store pudryte thumbup.gif  Mišriai odai,o tavo kokia?

Mano oda normali, bet kakta šiek tiek sausoka. Tai manau galima būtų laikyti, kad mišri g.gif Gal gali parašyti tikslų pavadinimą arba foto įmesti? O ji gerai maskuoja? Nes yra randelių pas mane, norėčiau, kad nesimatytų jų.
Atsakyti
Gal merginos bandete nauja maybeline dream stin satinliquid [COLOR=orange]kremine pudra?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 04 11, 14:17)
Gal merginos bandete nauja maybeline dream stin satinliquid [COLOR=orange]kremine pudra?

Ji buvo aptarta Maybelline temoje
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 30, 11:51)
o kur gauti BeYu? ar ji gerai maskuoja? nes man aktualios tos kur gerai maskuoja ,nes veido odos spalva nelygi: visokios bedos ,spuogai ,randai ,patamsejimai ,kraujagysles..

kokiam mieste gyvenat, gal galeciau ka patarti del pudros, nes kosmetologe esu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 04 11, 14:17)

is tiesu nepatarciau naudoti maybelline kosmetikos..labai nekokybiska schmoll.gif
Atsakyti
o kokia patartum naudoti riebiai odai??? nosis blizga jau po keliu valandu
Atsakyti
QUOTE(galaktika999 @ 2009 04 15, 17:08)
is tiesu nepatarciau naudoti maybelline kosmetikos..labai nekokybiska  schmoll.gif

o kokią patartumėt jautriai odai? (iš tų kur galima rast pas mus parduotuvėse) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 04 15, 18:20)
o kokia patartum naudoti riebiai odai??? nosis blizga jau po keliu valandu

siulau Make up store matine pudra+biria pudryte - nei kemsa poru, nei blizgesys islelenda ilga laika wub.gif didelis spalvu pasirinkimas
Atsakyti
Pupos nieks nesat bandę??
Labai domina ši http://www.pupa.it/E...o...&IDLinea=75
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 09 14, 17:37)
Pupos nieks nesat bandę??
Labai domina ši http://www.pupa.it/E...o...&IDLinea=75

turiu smile.gif ,labai graziai dengia,ilgai islieka,naturaliai atrodo,maskuoja vidutiniskai,neatrodo,kaip kauke,drekinanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 09 14, 18:43)
turiu smile.gif ,labai graziai dengia,ilgai islieka,naturaliai atrodo,maskuoja vidutiniskai,neatrodo,kaip kauke,drekinanti  mirksiukas.gif

Nors vienas žmogus atsirado turintis ją bigsmile.gif

O kokią jūsų oda ir ar neblizga veidas dienos bėgyje?
Dar domina kokią spalvytę naudojat ir kokia dabar jos kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 09 15, 20:31)
Nors vienas žmogus atsirado turintis ją  bigsmile.gif

O kokią jūsų oda ir ar neblizga veidas dienos bėgyje?
Dar domina kokią spalvytę naudojat ir kokia dabar jos kaina?  smile.gif

mano oda misri,tai kakta man dienos begyje pradeda blizgeti,tai tik vienas minusas jos mirksiukas.gif ,o taip tai man ji graziai atrodo ant veido.Naudoju nr.4,ziema kartais nr.3,kainos nelabai pamenu,bet kazkur 70lt ar siek tiek daugiau,bet 80lt nesiekia.
Atsakyti
Internete beveik nėra jokios info apie No Trace pudrą, bet yra apie labai panašiai atrodančią Hydra Luminys http://beautifulwith...nys-foundation/. Gal čia tas pats? g.gif
Atsakyti