Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(_braskute @ 2007 11 06, 13:21)
pastebejau, kad neste 92 bendzinas geresnis uz 95, ir nuvaziuoji daugiau, ir masina geriau traukia  g.gif

Tai gal tai masinai tiesiog pagal tech.charakteristikas ir priklauso 92? smile.gif
Atsakyti
kadangi pagrinde vazineju su dujomis, tai jas ir piluosi - Grife (Kaune cia tokia degaline), nes turim nuolaidu kortele, ten kainos mazesnes nei statoile keliais centais, o dar nuolaida gaunas apie 10 lt nuo pilno bako good.gif
Atsakyti
Piluosi Statoile, arciausiai namu, pyliaus Nestej, ir Emsi, ir Lukoile, bet maziausiai degalu masina ryja su Statoilo benzu.
Atsakyti
Siaip nera kad pilciausi kazkokioj vienoj degalinej anksciau pildavausi Lukoile bet benzas ten pabrango o ir korteles nuolaidu nervuoja lb jau greit nusidevi ten jos biggrin.gif todel dbr piluosi kazkaip kur papuola bet siaip gal Nestej dazniausiai wink.gif
Atsakyti
Lukoile Maximos korteles tinka,ir atvirksciai rolleyes.gif
Atsakyti
as uz neste, patogu, greita ir kainos ne pacios brangiausios biggrin.gif
Atsakyti
O mes Abrigos Vilniuje kortelę turim, čia kur degalinė vienintelė yra už Spaudos rūmų, kadangi šalia darbo, tai labai patogu ir benzas pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Aš truiu Emsi nuolaidos kortelė, tai važiuoju į Emsį. Ir šiaip ten kainos nelabai didelės. Piluosi pastoviai 100 lt, moku 94-95 Lt
Atsakyti
dazniausiai statoil'e
Atsakyti
Nestej, nes nereik toli nuo masinos vaiksciot lotuliukas.gif
Atsakyti
Statoil ir Lukoil...Nes čia man nereik pinigų mokėti... biggrin.gif Atvažiavau užsipyliau ir toliau nuvažiavau... blush2.gif ax.gif O šiaip tai man (tiksliau mano mašinkoms) labiausiai patinka kuras iš Statoil'o, sekantis Lukoil...Blogiausias kol kas buvo iš Emsi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 30 lapkričio 2007 - 11:26
STATOIL'E,NES MANO MASINIUKUI LABIAUSIAI BENZAS TINKA JO. biggrin.gif O IR VIDUJ MAN STATOILO JAUKIAUSIA,LUKOILAS MAN NEA.
Atsakyti