Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
VENTUS thumbup.gif
musu mieste automatiniu degaliniu nera verysad.gif
Atsakyti
statoil-arciausiai namu tongue.gif
Atsakyti
Iki šiol benziną pyliausi Uno-X, nes automatinėse kainos mažiausios, o dar 7 ct nuolaidą turiu smile.gif

Bet dabar dyzelinį auto turiu, tai kažkodėl visi meistrai pataria statoile piltis, ypač žiemą g.gif Tai nerizikuoju, labai jau šitą auto pamilau, taigi esu Statoilo klientė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 10 rugsėjo 2007 - 12:53
Neste,nes arti namų ir visi pažistami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 09 12, 07:42)
Neste,nes arti namų ir visi pažistami rolleyes.gif

Idomu, ka ten tokio pazistate g.gif , nes NESTE beliko tik automatines. As irgi NESTE nes pigiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extremadura: 02 lapkričio 2007 - 06:47
uno x, nes ten nuolaidą turime. jei nepavyksta uno x, stengiamės neste. o submarinai ir hotdogai skaniausi statoile, kava - lukoile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 02, 09:36)
uno x, nes ten nuolaidą turime. jei nepavyksta uno x, stengiamės neste. o submarinai ir hotdogai skaniausi statoile, kava - lukoile biggrin.gif

Reiskia taip: visi nori niam niam,tai masiniuka pamaitini uno-xe,statoile nusiperki hot-doga ir vaziuoji i lukoila kavos lotuliukas.gif o kava ten tikrai nereali thumbup.gif

O as piluosi nestej,o hot-dogu ir kavos vaziuoju i lukoila biggrin.gif Turiu alausoj 7cnt.nuolaida,bet ant ju benzo man kazkaip prastai traukia,geriausiai tai lukoilo benzas,bet ten brangokas jis,tai renkuosi neste-aukso viduriukas taip sakant... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 11 02, 15:56)
Reiskia taip: visi nori niam niam,tai masiniuka pamaitini uno-xe,statoile nusiperki hot-doga ir vaziuoji i lukoila kavos lotuliukas.gif o kava ten tikrai nereali thumbup.gif

O as piluosi nestej,o hot-dogu ir kavos vaziuoju i lukoila biggrin.gif Turiu alausoj 7cnt.nuolaida,bet ant ju benzo man kazkaip prastai traukia,geriausiai tai lukoilo benzas,bet ten brangokas jis,tai renkuosi neste-aukso viduriukas taip sakant... lotuliukas.gif

panašiai tongue.gif šiaip mes dažniausiai degalų pilam po pilną baką, o ne už 10 litų, tai kavos ir submarinų panašiai būav, nes kaip tik Aleksote yra statoilas ir lukoilas vienas priešais kitą thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Neste thumbup.gif
Atsakyti
Statoile ax.gif
Atsakyti
Piluosi kur arčiau būna, bet statoil labiausiai patinka, nes kitose mažesnėse pvz. 98 benzino nebūna doh.gif
Atsakyti
pastebejau, kad neste 92 bendzinas geresnis uz 95, ir nuvaziuoji daugiau, ir masina geriau traukia g.gif
Atsakyti