Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš dažniausiai piluosi Nestėj ir UnoX, pakeliui, o ir šiaip man automatinės labiausiai patinka, nes ten greičiausiai apsisuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 04 06, 13:25)
Ar žinot, kad LUKOIL degalai prasčiausi?  blink.gif

Piluosi UNO X, turim nuolaidų kortelę 7 ct/ltr  ax.gif Ir pigiausia  mirksiukas.gif

visur kuras taspats, tik priedai skirias wink.gif kaip ir tepalai wink.gif

as statoil pilu prie namu netoli, nes ten pazistami visi...vyras - unox pila.

kas automatinese atsiskaitinejat su kortele, katrais pasitikrinkit e-banke saskaitas wink.gif buna kad nuraso dvigubai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 11 balandžio 2007 - 07:27
statoil nes turim auksine kortele ax.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu - Ventuse.
Be to, pastebejau, kad masina lyg ir maziau kuro sunaudoja su ju benzinu g.gif
Atsakyti
Pagal galimybes Ventus (bet ju nedaug);
antra vieta Lukoil.

Kriterijus -kaina ir kad pakeliui.
Atsakyti
Neste pirmauja thumbup.gif
ir as ten piluos benzina, turiu nuolaidu kortele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 17 balandžio 2007 - 10:19
Stengiuosi Lukoile piltis. O automatinėse dar nebandžiau. Man jos nepatikimos atrodo, tik nežinau kodėl g.gif
Atsakyti
Kadangi aš gyvenu Rusijos pasienyje, tai kaip ir dauguma rajono gyventojų piluosi rusišką benziną - ir pigiau žymiau (2,40 Lt/l), ir į namus atveža, ir cukraus pigaus iš tų pačių pardavėjų nusiperku. smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi kolonėlė kieme stovi, tai ir pilamės joje smile.gif kalbu apie Lukoil 4u.gif
Atsakyti
mano seka butu tokia:neste,unoX,statoil
pagal nuolaidas ir patoguma jos isdestytos taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolita* @ 2007 04 17, 19:56)
Kadangi aš gyvenu Rusijos pasienyje, tai kaip ir dauguma rajono gyventojų piluosi rusišką benziną - ir pigiau žymiau (2,40 Lt/l), ir į namus atveža, ir cukraus pigaus iš tų pačių pardavėjų nusiperku.  smile.gif

po antro bako teko lemda zonda keisti, nes pradejo masina vos ne dvigubai ryti - nuo to laiko nebepraktikuojam
Atsakyti
nestej..nor jei neapskaichiuoji ir idedi daugiau lt nei telpa litru bake..td..sudie pinigeliai
Atsakyti