Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 18, 20:52)
As ir dazniausiai Nestej, nes kortele turiu ir kuras ten pigiausias

O kur galima gaut kortelę ir kokios nuolaidos?
Atsakyti
Nestej, su kortele. Kitur net nesu buvus doh.gif
Atsakyti
as tai ventusa pamilau paskutiniu metu, vaziuoju savaitgaliais dujas ten piltis - nes savaitgaliais pigiau buna + dar 8ct nuolaida virs 30 l pilant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 15, 23:33)
As pagrinde naudojuosi Shell degalinemis. Beje turiu klausimuka apie Shell V power degalus. Ar galima juos naudoti pastoviai (masiniukas 99 metu)? MB nuomone tai varikli juos naudojant galima sudeginti labai greitai. Kokia jusu nuomone? blush2.gif

o kur cia dar shellas egzistuoja? ar cia ne Lt?

QUOTE(groovy @ 2007 01 18, 22:48)
O kur galima gaut kortelę ir kokios nuolaidos?

jau kazkas minejo,kad reik uzsipilt uz 50Lt,pasiimti cheki ir tada internete ju puslapyje uzpildyt anketa ir pastu atsius nemokamai mirksiukas.gif o nuolaida 4ct,nedaug,bet vis smagiau

pati irgi Nestej piluos,salia namu,ir dar ir kortele turiu nuolaidu
Atsakyti
QUOTE(angel's touch @ 2007 01 21, 01:21)
jau kazkas minejo,kad reik uzsipilt uz 50Lt,pasiimti cheki ir tada internete ju puslapyje uzpildyt anketa ir pastu atsius nemokamai  mirksiukas.gif o nuolaida 4ct,nedaug,bet vis smagiau
pati irgi Nestej piluos,salia namu,ir dar ir kortele turiu nuolaidu

Bet Statoile man rodos 7ct nuolaida. pas mus Šilainiuose Statoilas su Neste šalia, tai ir kainos vienodos, bet jei su Statoil extra pigiau, tai Statoile ir pilamės.
Atsakyti
Neskirstau kuri grazesne ar geresne,kur vaziuoju ten piluos bet prie sirdies linktu statoilas
Atsakyti
Man tik STATOIL patinka. 6 metai jau "draugauju". O kodėl, nežinau... Na, "auksinę" kortelę davė rolleyes.gif
Su kuro kokybės blogumais nesu susidūrusi.
Atsakyti
Aš taip pat dažniausiai važiuoj į statoilą... nes turiu nuolaidų kortelę biggrin.gif
Atsakyti
balsavau uz statoila biggrin.gif man ten tikrai patinka bet pastaruoju metu vis dazniau uzsuku i lukoila nes ten su maximos kortele -8 cnt/l tai vis pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 05, 15:29)
balsavau uz statoila biggrin.gif man ten tikrai patinka bet pastaruoju metu vis dazniau uzsuku i lukoila nes ten su maximos kortele -8 cnt/l tai vis pigiau biggrin.gif

Aš tik Lukoile lankausi,8ct nuolaidą gaunu su Snoro kortele.
Atsakyti
Aš Lukoile piluosi, turiu nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
piluosi uno X. Siauliuose toj degalinej tokie malonus vyrukai dirba ax.gif as kai nemokejau elgtis su tuo aparatu, tai name pamoke, istisai pildavo jie man, nuolaidu kortele padovanojo. o dabar pries pora savaiciu pasirode, kad korteles galiojimas pasibaiges, tai gavau vel nauja dovanu 4u.gif blush2.gif dar gera patarima dave ka su senaja daryt: ziema grandyt langus biggrin.gif na kaip cia pasakius, as naudojuosi tuom, kad esu moteris... ax.gif ir vaziuoju ten del pigaus kuro bei del malonaus aptarnavimo!
Atsakyti