Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dažniausiai pilu Nestėj, nes man pakeliui, o be to tai dar ir nuolaida ten su Norfos kortele 3 ct
Atsakyti
Visada UnoX - dujos pigiausios ten (jei virš 20 litrų tai numeta 10 centų dar nuo kainos), benzas savitarna, plovykla taip pat nuolat naudojuosi.
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 02 23, 16:18)
Aš visada Statoil'e. Turiu kortelę, visada pakeliui ir malonus aptarnavimas.

As irgi piluosi Statoil, nesvarbu, kad ten truputi brangiau nei visur, bet uztat aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
Ventus nafta -turiu kortelę
Atsakyti
Neste, kadangi netoli namu, tai griztant labai patogu buna uzsukti bigsmile.gif ir siaip pigiausia atrodo ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai BP, ji šalia namų, o ir Lukoilo nuolaidų kortelė ten galioja.
Atsakyti
mes taip pat neste gerbėjai ir rėmėjai biggrin.gif be to, ir ju nuolaidos kortele dar turime
Atsakyti
As irgi Nesteje piluosi smile.gif Man ji salia namu, o ir nuolaida turiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigita23 @ 2007 03 06, 11:10)
As irgi piluosi Statoil, nesvarbu, kad ten truputi brangiau nei visur, bet uztat aptarnavimas  thumbup.gif

Na man tai nepatinka eilese stoveti. Dar del to Neste renkuosi, nes ji automatine. Ikisai kortele, isipylei ir namucio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutvėliuke: 26 kovo 2007 - 20:53
Ar žinot, kad LUKOIL degalai prasčiausi? blink.gif

Piluosi UNO X, turim nuolaidų kortelę 7 ct/ltr ax.gif Ir pigiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai pilu BP
Atsakyti
As piluos ten kur aptarnauja, nes nemokeciau pati isipilti degalu blush2.gif zinau kad tai gedinga na bet as nezinau ka ten reikia daryti biggrin.gif tikrai nesu fifa.
Atsakyti
Šiaip pilam kur tik pasitaiko po "ranka",o prie namų Lukoilas,tai daugiausiai ten.
Atsakyti