Sveika Bagyriuke, Kaip matau ir del baznycios musu nuomones sutampa. mes dar nebuvom Vytauto baznycioj, bet ruosiames greitu laiku ten nueiti. Tai jei ne paslaptis, parasyk kelinta valanda Jus uzsiraset, tai gal ir ten vos ne viena paskui kita busim, mes planuojam jei bus vietos pries pat gristant i sventimo vieta eiti i baznycia, kad sveciai visi joje susirinktu.
sveikos merginos.. mes tai negalim apsispresti ar Vytauto ar Aleksoto baznycioj tuoktis..
nu Vytauto tai mano mama tekejo, mano sese dukryte krikstijo tai kaip ir butu normalu, bet as nelabai noriu, nes ten tikrai labai daug poru tuokiasi.. o siaip man visai grazi Aleksoto baznycia tik nezinau kaip ten kunigas ir apeigos.. gal kas zinot ka nors.. noreciau kad patartumet
nu Vytauto tai mano mama tekejo, mano sese dukryte krikstijo tai kaip ir butu normalu, bet as nelabai noriu, nes ten tikrai labai daug poru tuokiasi.. o siaip man visai grazi Aleksoto baznycia tik nezinau kaip ten kunigas ir apeigos.. gal kas zinot ka nors.. noreciau kad patartumet

Mes tuokėmės Vilniuje, Bernardinų bažnyčioje, o mus sutuokė brolis Algis. Kadangi jį dar pažinojau iš senų laikų, buvo labai gera - pačios suprantate, kaip malonu, kai senas draugas tuokia...
Niekur neskubėjo, pasakė nuoširdų pamokslą, nuoširdžiai pasveikino...
Ir šiaip man Bernardinų bažnyčios atmosfera labai patinka - visada norėjau ten tuoktis, taip jauku (o gal čia dėl to, kad apskritai žaviuosi visokiom griuvenom ir senienom?
). Tik fotografė skundėsi, kad nelabai geras apšvietimas, bet man vis tiek nuotraukos patiko...

QUOTE(elenyte23 @ 2005 02 01, 14:38)
Labas merginos, kazkaip sunku issirinkti Kaune baznycia:)... Gal ka girdejot apie Rumsiskiu baznycia...aciu
Seika,
rumsiskiu baznycioj tuokesi mano brolis ir keli draugai. Kunigas jaunas ir visai neblogas, nereikalavo jokiu kursu ir, kad priejes pirmos komunijos ar kazko pan.

Siaip ir pati galvoju apie sita baznycia, tik aisku reikia iskarto tartis del apsvietimo ir neatsimenu ar buvo papuosta baznycia, o as noreciau papuostos

Netoli Kauno Kacergineje yra labai grazi baznytele, medine, priekis ir galas stikliniai, palapines formos, bet labai jauki. Kartais buna papuosta, jei paciam puosti, tai labai brangiai turetu nekainuoti, nes ji nedidele, sviesi ir jauki.
QUOTE(burundukas @ 2005 03 02, 09:51)
Netoli Kauno Kacergineje yra labai grazi baznytele, medine, priekis ir galas stikliniai, palapines formos, bet labai jauki. Kartais buna papuosta, jei paciam puosti, tai labai brangiai turetu nekainuoti, nes ji nedidele, sviesi ir jauki.
Bet Kačerginė maždaug 30 km. nuo Kauno (bent man taip atrodo)... ir jeigu tuokiesi vien bažnyčioje visiems sveikintojams gal ir nelabai patogu bus nuvažiuoti...

QUOTE(burundukas @ 2005 03 02, 09:51)
Jo, ji labai faina. Pati buvau draugu vestuvese. Ir patys butume dare ten, bet nerandam tinkamos vietos sventimui. Bet koplytele tai liuks. Labai silta ir jauki. Visiems nuosirdziai rekomenduoju. O koks fainas kunigelis....
Legute, Kacergines baznytele yra pusyne, taigi- aplink gamta, taip pat netoli Kacergines yra puiki vieta pusyno apsuptyje kur butu galima praleisti laika iki sventes, ten yra irengti stalai, suolai, supynes. Ta vieta vadinasi Apuokyne. Nepatingek jei domina kada nuvaziuoti siaip apsiziureti, o vietiniai kai pasakysi kur Apuokyne, tikrai parodys.
QUOTE(burundukas @ 2005 03 03, 09:21)
Legute, Kacergines baznytele yra pusyne, taigi- aplink gamta, taip pat netoli Kacergines yra puiki vieta pusyno apsuptyje kur butu galima praleisti laika iki sventes, ten yra irengti stalai, suolai, supynes. Ta vieta vadinasi Apuokyne. Nepatingek jei domina kada nuvaziuoti siaip apsiziureti, o vietiniai kai pasakysi kur Apuokyne, tikrai parodys.
Labai aciu uz informacija. Balandi nuvaziuosiu ten butinai apziuret, nes paciam Kaune nelabai noriu baznycios, norisi grazioje veitoje, kur daug gamtos, manau man Kacergine ir bus pats tinkamiausias variantas, nors truputi tolokai nuo vietos kur vyks baliukas

O kur tavo svente, jei ne paslaptis, nes mes pavyzdziui vestuviu diena ruosiames link Vilijos vaziuoti pasifotografuoti, o tai irgi nera arti Kauno. Siaip mes i Apuokyne vaziuojam gimtadieniu svesti pavasari ir vasara, labai man ten patinka, o Kacergines baznytelej pusbrolis suneli krikstijo, buvo grazu.
Mano svente bus Gudeliuose, jei tokis zinai
Cia link Marijampoles vaziuojant,, nuo Kauno apie 30 km ir nevisai i ta puse kur kacergine, bet manau gal nieko blogo, laiko tikiuosi uzteks