Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 18, 20:08)
o kaži kuris kunigas atvažiuoja? kurios bažnyčios?  g.gif

Va kad tiksliai nežinau koks ten kunigas, sakė kažkoks Kėdainių vikaras, bet pavardės nežinau.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 18, 20:13)
Va kad tiksliai nežinau koks ten kunigas, sakė kažkoks Kėdainių vikaras, bet pavardės nežinau.

gal padės http://kaunas.lcn.lt...zainiaijuozapas bent jau gali pabandyti dekanui Kėdainių pasiskambinti. Beje jis mus sutuoks. Ta gan malonus žmogus. Mes ten pradžioje turėjom problemų, bet jis mums padėjo. Ir dar sakė- jei kas skambinkit mirksiukas.gif
Gal ramiau taps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 18, 20:18)
gal padės http://kaunas.lcn.lt...zainiaijuozapas bent jau gali pabandyti dekanui Kėdainių pasiskambinti. Beje jis mus sutuoks. Ta gan malonus žmogus. Mes ten pradžioje turėjom problemų, bet jis mums padėjo. Ir dar sakė- jei kas skambinkit  mirksiukas.gif
Gal ramiau taps  mirksiukas.gif

Ačiū už kontaktus, pabandysiu pasiskambinti.
Atsakyti
Na va pagaliau aš rami buvom šiandien nuvažiavę Į Paberžę pakalbėjom su kunigu kuris pavaduoja Tėvą Stanislovą, tai taip gražiai mus priėmė ir sakė jokių problemų galim atvažiuoti tikrai sutuoks, sakė gal ne jis bus bet vistiek koks nors kunigas bus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inore: 19 birželio 2005 - 19:21
QUOTE(inore @ 2005 06 19, 20:20)
Na va pagaliau aš rami buvom šiandien nuvažiavę Į Paberžę pakalbėjom su kunigu kuris pavaduoja Tėvą Stanislovą, tai taip gražiai mus priėmė ir sakė jokių problemų galim atvažiuoti tikrai sutuoks, sakė gal ne jis bus bet vistiek koks nors kunigas bus. biggrin.gif

na va smile.gif gerai kad viskas išsisprendė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2005 06 17, 18:42)
Vitalijaa, matau, kad nemažai žinai apie ceremoniją, gal turi visą ceremonijos eigą, man įdomu dėl tų skaitinių - sakė, kad juos gali skaityti ir draugai kurie nors. O iš kur tuos skaitinius galima pasirinkti?!? nelabai žinau, kad tai per 'skaitiniai'.....radau vokiškame saite labai gražią bažnytinę ceremoniją. Vokiečiai net tokius bažnytinius sąsiuvinius paruošia su visa ceremonijos eiga (ir aš tokius norėčiau pasiruošti...kad draugai ne tikiobčiotų, bet aktyviai dalyvautų ceremonijoj... ax.gif ), tik va nežinau iš kur galima būtų gauti eigą....mačiau www.bernardinai.lt yra bernardinuose vykstančių santuokų ceremoniją - LABAI graži. bet kituose bažnyčiose tikriausiai kitokios. Tai kur tų skaitinių ieškoti? tetamentuose? patark! 4u.gif

Esi visiskai teisi. Skaitinius gali skaityti draugai arba gimines. O aprasyta visa ceremonija, t.t. kas po ko eina, gali rasti knygoje "Santuokos sakramentas". Pries suzadietuves, mums sia knygele buvo pats kunigas paskolines. O pacius skaitinius siaip isrenka kunigas, bet galima ir su juo kartu pasitarti kokius jus noretumet. Kiek pamenu, ju toje knygeleje nera, bet tikrai kunigas turi, todel pries visa ceremonija patarciau su kunigu susitikti ir pasitarti, ka mes ir darysim:)!
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 06 17, 16:27)
o mes bernardinu koplytelej... sutarem su Astijum... sake, kad duoda 99 proc., kad bus, bet 1 lieka, kad nebus:)) kazkaip nelabai tikiuosi, kad jis tuoks... bet kuriuo atveju, eisim pries pora dienu pas vienuolius ir pasiklausinesim del priesaiku, nes norim mintinai ismokti... ir del vargoninko.. .kad pagrotu ta marsa:)) ir siaip - issiaiskinti,kaip kas vyksta.. nes neturiu ZALIO supratimo... smile.gif

Mes savaitgalį kaip ir aptarėm visą ceremoniją su Vytauto bažnyčios kunigu smile.gif
O kadangi aš irgi ŽALIO supratimo neturiu apie viską, tai grįžusi susirašiau kas po ko vyksta ax.gif blush2.gif Tik dabar vat pradėjau abejoti, ar nieko nepamiršau...
Gal sakau reikės pasitikslinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 06 21, 08:15)
Mes savaitgalį kaip ir aptarėm visą ceremoniją su Vytauto bažnyčios kunigu  smile.gif
O kadangi aš irgi ŽALIO supratimo neturiu apie viską, tai grįžusi susirašiau kas po ko vyksta  ax.gif  blush2.gif Tik dabar vat pradėjau abejoti, ar nieko nepamiršau...
Gal sakau reikės pasitikslinti  rolleyes.gif

aš tai siūlau kurį šeštadienį nueiti į kokią populiaresnę bažnyčią ir kamputyje pasėdėti per kieno nors vestuves, taip pamatysit visą eigą ir ramiau pasidarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 06 21, 09:15)
Mes savaitgalį kaip ir aptarėm visą ceremoniją su Vytauto bažnyčios kunigu  smile.gif
O kadangi aš irgi ŽALIO supratimo neturiu apie viską, tai grįžusi susirašiau kas po ko vyksta  ax.gif  blush2.gif Tik dabar vat pradėjau abejoti, ar nieko nepamiršau...
Gal sakau reikės pasitikslinti  rolleyes.gif

Teko girdėti, kad Vytauto bažnyčioje labai graži ceremonija.
Mamai ypač patiko, kad ir tėvų laiminimas įtrauktas.
Mes irgi ten tuoksimės, labai laukiu, man tai svarbiausia tuoktuvių dalis.

Jei ką ir pamirši, tai kunigas tikrai primins.
Svarbu tik priesaikos tekstą atsiminti, jei mintinai sakysit.
Neabejoju, kad viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ Bella ir Vitalijaa už atsakymus!
Atsakyti
Turiu didele beda. Si savaitgali ruosiames su busimuoju eiti kalbeti su kunigu del vestuviu datosbaznycioje. Beda tame, kad net neisivaizduoju kaip ir ka su juo reikia kalbeti. Labai laukiu Jusu visu patarimu. Aciu.
Atsakyti
Nueini ir sakai, kad nori tuoktis toj bažnyčioj.Kunigas paklaus ar esat krikštyti ir priėję komuniją.Viską su juo susiderinsit.Jeigu ta bažnyčia nepriklauso kurio nors iš jūsų parapijai,tada tikriausiai reikės iš savo parapijų gauti leidimą susituokti už parapijos ribų. Jeigu kunigas pasitaikys geranoriškas tada viskas bus thumbup.gif .Mums labai pasisekė, nes mūsų kunigas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 22 birželio 2005 - 14:31