Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Teisingai, nueini ir pasakai, kad nori bažnyčioje tuoktis biggrin.gif
Kada ir kur komunijos priėjai, kur krištytas esi.

Bet girdėjau, kad mažesniuose miestuose ar gyvenvietėse kunigai gyvena kaip viduramžiuose. (nors tokių ir Vilniuje pasitaiko). Kai draugė prieš vestuves ėjo išpažinties ir pasisakė, kad su būsimu vyru jau senokai fuki-fuki daro, tai kunigas norėjo ją iš bažnyčios išvaryti ir net rimtai svarstė, ar verta tokiems "pasileidėliams" leisti tuoktis blink.gif
ot tai tau...

Bet tu nebijok, viskas bus gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 06 22, 16:14)
Teisingai, nueini ir pasakai, kad nori bažnyčioje tuoktis  biggrin.gif
Kada ir kur komunijos priėjai, kur krištytas esi.

Bet girdėjau, kad mažesniuose miestuose ar gyvenvietėse kunigai gyvena kaip viduramžiuose. (nors tokių ir Vilniuje pasitaiko). Kai draugė prieš vestuves ėjo išpažinties ir pasisakė, kad su būsimu vyru jau senokai fuki-fuki daro, tai kunigas norėjo ją iš bažnyčios išvaryti ir net rimtai svarstė, ar verta tokiems "pasileidėliams" leisti tuoktis  blink.gif
ot tai tau...

Bet tu nebijok, viskas bus gerai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Cia dar ir nuo kunigo priklauso manau, musu toks jaunas prie bajeriu, suolaikinis, nors ir rajone.
Atsakyti
Ner ko bijot kunigu, jie tokie patys zmones kaip ir visi.
Bet visokiu buna ir visokiu reikia.
Mums tai pasiseke, kad turim pazistama kuniga, tai labai gerai pasikalbam susitike.
O siaip geras jaunas fainas kunigas Katedroj.
Mes nuejom del leidimo tuoktis kitoj baznycio (jaunasis priklauso Katedrai).
Tai pasijuokem, kad visi verziasi i Katedra, o mes begam is jos.
Bet mes paaiskinom, kad nenorim konvejerio, vieni paskui kitus ir t.t.
Draugai irgi tuokesi Katedroj, tai labai patenkinti.
Dabar bus kudikiukas, tai eis pas ji krikstyti.
Atsakyti
Kai draugė prieš vestuves ėjo išpažinties ir pasisakė, kad su būsimu vyru jau senokai fuki-fuki daro, tai kunigas norėjo ją iš bažnyčios išvaryti ir net rimtai svarstė, ar verta tokiems "pasileidėliams" leisti tuoktis blink.gif
ot tai tau...

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif ne nu čia tai geras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 21, 15:29)
Teko girdėti, kad Vytauto bažnyčioje labai graži ceremonija.
Mamai ypač patiko, kad ir tėvų laiminimas įtrauktas.
Mes irgi ten tuoksimės, labai laukiu, man tai svarbiausia tuoktuvių dalis.

Jei ką ir pamirši, tai kunigas tikrai primins.
Svarbu tik priesaikos tekstą atsiminti, jei mintinai sakysit.
Neabejoju, kad viskas bus  thumbup.gif

Nuraminot biškiuką 4u.gif Jei kas, tai pasakys ką ten daryti, bet dar sakiau nueisim kelios dienos prieš vestuves pasitikslint...
O mano mamai tas laiminimas kažkaip nelabai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2005 06 22, 15:31)
Ner ko bijot kunigu, jie tokie patys zmones kaip ir visi.
Bet visokiu buna ir visokiu reikia.
Mums tai pasiseke, kad turim pazistama kuniga, tai labai gerai pasikalbam susitike.
O siaip geras jaunas fainas kunigas Katedroj.
Mes nuejom del leidimo tuoktis kitoj baznycio (jaunasis priklauso Katedrai).
Tai pasijuokem, kad visi verziasi i Katedra, o mes begam is jos.
Bet mes paaiskinom, kad nenorim konvejerio, vieni paskui kitus ir t.t.
Draugai irgi tuokesi Katedroj, tai labai patenkinti.
Dabar bus kudikiukas, tai eis pas ji krikstyti.

O kuri čia Katedra, nes kiekvienas miestas turi Katedrą? Tavo paraše nematyti iš kurio tu miesto. 4u.gif
Atsakyti
na nieko baisaus.
ateisit,pasakysit kad norit tuoktis ir viskas.uzpildysit anketa kazkokia,uzduos pora klausimu jis ir viskas.pateiksit reikiamus dokumentus ir galesit laukti vestuviu.
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 06 22, 16:45)
Nuraminot biškiuką  4u.gif  Jei kas, tai pasakys ką ten daryti, bet dar sakiau nueisim kelios dienos prieš vestuves pasitikslint...
O mano mamai tas laiminimas kažkaip nelabai... blush2.gif

Tai aišku, nueikit savaitgalį ar kelios dienos prieš vestuves, ir dar kartą aptarsit visas detales.
Čia juk ne egzaminą laikot, tikrai primins ir pasakys, ką kada daryti, jei pamiršit ax.gif

O norėjau paklausti - ar jus tėtis prie altoriaus ves, ar eisit su jaunuoju?
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 22, 20:35)
O norėjau paklausti - ar jus tėtis prie altoriaus ves, ar eisit su jaunuoju?

mane tai tetis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės. 4u.gif Noriu patarimų tų, kurios tuokiasi ar tuokėsi Vytauto bažnyčioj Kaune. Vakar buvau nuvažiavus susitarti dėl santuokos ten pas kleboną. Nuvežiau visus reikalingus popieriukus. Jis mus užsirašė į savo knygutę, bet atskirai ant lapelio dar užsirašė mano ir vyro vardus, pavardes, gimimo datas ir adresus. Dabar sakė, kad už 10 dienų man vėl reikės pas jį atvažiuoti, nes jis turi gauti kažkokius leidimus. g.gif O po to jau konkrečiau galėsim šnekėtis apie ceremoniją ir t.t.

Ar jūs irgi Vytauto bažnyčioj laukti kažkokių leidimų turėjot? Ar iškart užpildėt tas anketas ir viskas? g.gif
Atsakyti
Parašiau tau privačią žinutę, jei kas neaišku, klausk 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti