Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Taip, reikia laukti leidimų iš vyskupo.
Kadangi tai yra neparapijinė bažnyčia, tai tokiu atveju reikalingi leidimai. Bet galiu nuraminti, nes kiek žinau visis juos gauna biggrin.gif
Mes taip pat santuokos sakramentą priemėme šioje bažnyčioje. Tai mums leidima davė kaip studentams. Sako, kad ten jaunimo bažnytėlė.
Tad sekmės ir tikiu, kad ir jūs gausit leidimą thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, kad nuraminot. 4u.gif Nes aš jau maniau, kad čia tų leidimų reikia todėl, kad mano būsimasis yra karininkas ir mums gal reikėtų tuoktis Sobore. ax.gif Žodžiu, panikuoju aš čia visiškai be reikalo turbūt. blush2.gif
Atsakyti
Gražios šventės 4u.gif
Atsakyti
Na va tik sužinojau kad mirė Tėvas Stanislovas. O mes vis dar tikėjomes kad pasveiks. Ažinajį jam atilsi. Dabar jau nežinau koks kunigas mus tuoks, bet kai buvom nuvažiavę į paberžę tai sakė koks nors bus vistiek.
Atsakyti
Tai jau jam amžiną atilsį... Kaip tyčia šiandien knygyne akis užkliuvo už jo knygos...
Atsakyti
O einanat pas kunigą reikia nešti pirmos komunijos popierėlį? Atsimenu lyg tai davė, bet tai buvo taip seniai, kad joaju neberasiu?
O tuoktis žadame arba šv. Onos, arba šv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Sunku išsirinkti tarp šių dviejų sad.gif
Atsakyti
Mums tai nereikėjo jokios komunijos popieriuko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 05, 10:48)
O einanat pas kunigą reikia nešti pirmos komunijos popierėlį? Atsimenu lyg tai davė, bet tai buvo taip seniai, kad joaju neberasiu?
O tuoktis žadame arba šv. Onos, arba šv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Sunku išsirinkti tarp šių dviejų  sad.gif

Mes tai tuoksimės Žvėryno bažnyčioje, tai kunigas liepė atnešti tik krikšto ir priešsantuokine (iš savo parapijos) pažymas.
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 05, 10:56)
O tuoktis žadame arba šv. Onos, arba šv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Sunku išsirinkti tarp šių dviejų  sad.gif

Mes tuoksimes Šv. Onos ir musu jo neprase, reikia tik kriksto liudijimo, pazymos apie lankytas paskaitas Seimos centre, laisvo stovio pazymejimo (leidimo tuoktis uz parapijos ribu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės, ar tuokėsi kas nors šv. Jonų bažnyčioje Vilniuje? Labai neturiu laiko skityti visų žinučių blush2.gif Mane domina ar geras ten kunigas, kada ten galima nueiti ir susitarti dėl vestuvių, ar leidžia puošti bažnyčią, ar ilga ceremonija ir ar reikalauja mano parapijos sutikimo kitur tuoktis? Uch kiek klausimų uždaviau biggrin.gif
Atsakyti
O aš žiauriam strese. cry.gif Ruošiamės tuoktis Vytauto bažnyčioj Kaune, bet jau 2 savaitės praėjo nuo dokumentų padavimo, bet tų leidimų dar negavom. cry.gif cry.gif cry.gif Nebežinau ką ir daryt...Baisios mintys ateina į galvą...O kas bus, jei tų leidimų ir negausim...juk viskas jau užsakyta...o tuokiamės tik bažnyčioj... cry.gif Siaubas, išprotėsiu turbūt... cry.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, mums atėjo tas leidimas gal tik po 10 dienų...Gal ir daugiau laukėm... g.gif O vasarą visgi vestuvių tikrai nemažai, tai gal kur ir užstrigo...
Leidimą tikrai gausit, gi ne žulikai esat kokie 4u.gif
Atsakyti