Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Tikrai neverta schmoll.gif :
Nes kazkaip daiktai 2 in1 dazniausiai nera kokybiski
As turiu eriksona su fotoparatu, tai isvis ne kas: ir neryskios ir t.t vienu zodziu berysio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras turi Nokia 6230. Nuotrauku kokybe tikrai padori. Bet as manau, kad toks telefonas ala 108in1 niekam tikes. Pvz man telefonas skirtas paskambinti ir parasyti sms. O kai prideda visokiu radiju, kameru, diktofonu - tai jau gaunasi tikras s. Kas tinka viskam, istikruju netinka niekam ax.gif Taip kad geriau pirkti skaitmenini fotika arba kamera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 26 vasario 2005 - 13:03
As tai turiu sonyericsson t610 ir man jis labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagal kaina/galimybes manau dabar vienas geriausiu telefonu Sony Erisson T630.
Atsakyti
Turiu Samsung e310, ir jis man labai patinka wub.gif O rasant zinute ir paspaudus raudona atmetimo mygtuka, visada ekrane issoka klausimas, ar parasyta zinute issaugoti, taip kad niekur ji nedingsta, na gal kituose Samsunguose yra kitaip ax.gif Pries ji turejau Nokia 8310, buvo mylimiausias mano telefonas wub.gif
Isvada-tik Nokia arba Samsungai, daugiau absoliuciai jokie nepatinka smoke.gif
Atsakyti
As turejau Siemensa, o dabar turiu Motorola ir abiem esu labai patenkinta smile.gif
Nei jie pakibineja, viskas ten veikia, Motorola dar ir su pricindalais biggrin.gif fotoaparatu, spalvotas... smile.gif
Siaip kiekvienam kitaip, pvz as Nokia telefonams jauciu didziule antipatija. Nepatinka jie man ir viskas tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 01 28, 21:20)
Nokia, Nokia ir dar karta Nokia thumbup.gif Priezastis - valdymas pats paprasciausias biggrin.gif

NOKIA thumbup.gif
Atsakyti
girdejau, kad Siemens SL55 labai genda g.gif ar tai tiesa????
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2005 03 05, 09:39)
As turejau Siemensa, o dabar turiu Motorola ir abiem esu labai patenkinta smile.gif
Nei jie pakibineja, viskas ten veikia, Motorola dar ir su pricindalais biggrin.gif fotoaparatu, spalvotas... smile.gif
Siaip kiekvienam kitaip, pvz as Nokia telefonams jauciu didziule antipatija. Nepatinka jie man ir viskas tongue.gif .

Pritariu smile.gif , nes man Nokia irgi nepatinka dėl dizaino...Turiu antrą Motorolą ir viskas tvarkoj thumbup.gif Vyras dabar turi Siemens, tai aš ten nieko schmoll.gif nesusigaudau
Atsakyti
esu uzkietejusi samsungu gerbeja wub.gif nusprendzau ismegitni motorola po to, kai dukra samsunga issiunte anapilin cry.gif

mano "naujas draugas"
user posted image

labai mielas wub.gif kolkas g.gif tik meniu kvailokas, bet priprasiu tongue.gif
Atsakyti
man "nelimpa" nesulankstomi telefonai schmoll.gif galvojau imti Nokia po samsungo ATA, bet pameginau vyro Nokia. ka as zinau, sneku ir vis pametu i kur klausyti reikia, arba i kur sneketi laugh.gif doh.gif
kita vertus nesulansktomi geriau kai namuose siauteja vaikai g.gif mano panele paskutini mano samsungiuka sulauze, uzlipo ant islankstyto sad.gif
Atsakyti
Motorolos meniu tikrai keistokas, reikia priprasti. Ne taip kaip Nokia - tobulai paprastas smile.gif. Garsai ir spalvos galetu buti geresni. Kritikuoju, nors dabar turiu Motorola v3.
Atsakyti