skaitmeninio ismainyti i mobilu tikrai neverta ir neleisk vyreleiui sitai padaryti. jei ruosiates pirkti gera fotika tai mobilaus nuotrauku kokybe siuo metu esamu pardavime neatstos skaitmeniniu kokybes. o ir dydis mazesnis. o norint tueri mobilu su fotiku reikia pagalvoti ir apie tai kaip tas nuotraukas ikelsi i kompa. pas mane samsung x600, ikelti nuotraukas reikia infraredo, o pas mane pc be jo, taigi reikia spec laido kurio neprisiruosiu nusipirkt. tiesa, pardej jie yra 39 lt, bet turgui itariu uz koki 20 lt nusipirkciau, tai vis lieku be laido........
pas broli yra nokia 6230 su bluetuth'u, nuotrauku kokybei paziureti galiu atsiiusti i meila kokia nuotraukele idejus. taigi, telefas lyg ir neblogas (nors valdymas sake durnas), bet nuotraukos neziba.
dar zinau nokia 3200 nuotraukos atrodo baisaiu negu 6230, geros ziureti tik ant pacio telefo.
jei ruosiates isleistio ant fotiko daugiau nei kainuoja 'muilines' tai tikrai kokybe be kalbu pralenks, juolab kad visokie nustatymai yra, fotkinti vienas malonumas, datas rodo ant nuotraukos ir pan
Ir as ir vyras turim fotografuojancius/filmuojancius telefonus (tikrai gerus), bet... telefonas fotiko neatstos jokiu budu (nebent fotika muiliniu muiline pirkti planuojat, tada butu tas ant to).
Pradzioj manem, kad skaitmeninio fotiko nepirksim, telefonu pafotografuot uzteks... Kai tik pinigeliu atsirado - nusipirkom zmoniska fotoaparata ir labai dziaugiames
Mano patirtis: du (ar trys) viename retai kada buna geras dalykas...
Aisku, spresti Jums
Pradzioj manem, kad skaitmeninio fotiko nepirksim, telefonu pafotografuot uzteks... Kai tik pinigeliu atsirado - nusipirkom zmoniska fotoaparata ir labai dziaugiames

Mano patirtis: du (ar trys) viename retai kada buna geras dalykas...

QUOTE (Jolyta @ 2004 11 22, 11:31) |
Mano patirtis: du (ar trys) viename retai kada buna geras dalykas... ![]() ![]() |
Pritariu 100%. Telefono pagrindine paskirtis yra kalbeti, o fotoaparato- fotografuoti!
as turiu ir pakolkas nesiskundziu.
as turiu fotografuojanti telefona. neblogas. ypac kai reikia kanors greitai nutraukti. bet nuotrauku kokybe gana prasta - kaip jau kazkas sake, gerai yra tik ziureti per telefona.
jokiais budais nedarykit taip -jau geriau geras fotikas ir paprasti telefonai, nei shustri telefonai, kurie prastai fotografuoja.vat
jokiais budais nedarykit taip -jau geriau geras fotikas ir paprasti telefonai, nei shustri telefonai, kurie prastai fotografuoja.vat

va svarstom ar verta geratelefona su fotoparatu isigyti? ar skaitmenini fotoporata nusipirkti.
Masto, kaip cia but pigiau ir ilgaiu tarnautu. Gal karta turit mobilu su fotoparatu ir kokia nuotraukyte ikelti galit, na kad kokybe paziure

ir pasakyt koks telefono aparatelis...
QUOTE(linau @ 2005 02 10, 22:58)

va svarstom ar verta geratelefona su fotoparatu isigyti? ar skaitmenini fotoporata nusipirkti.
Masto, kaip cia but pigiau ir ilgaiu tarnautu. Gal karta turit mobilu su fotoparatu ir kokia nuotraukyte ikelti galit, na kad kokybe paziure

ir pasakyt koks telefono aparatelis...
Neverta pirkti, jei norit ir telefono ir fotoaparato. Telefonuose prasti fotoaparatai, nebent jums tokio uztektu, bet daugumai tikrai neuztenka

Telefono funkcija skirta kalbeti, o fotografuoti tik kaip priedas.
Jei butu fotikai su mobiliaku, manau nedaugelis toki pirktu

QUOTE(Zilvinas @ 2005 02 10, 22:59)
Neverta pirkti, jei norit ir telefono ir fotoaparato. Telefonuose prasti fotoaparatai, nebent jums tokio uztektu, bet daugumai tikrai neuztenka

na sita tai puikiai suprantu, bet va man idimu pamatyt ir kokybe tu foto ir telefonu...o gal kuriam laikui as tuo ir pasitenkinsiu....
Kokybė nuotraukų tai panašiai kaip muilinės
. Jeigu netingi, gali nueit mano špingalietų pažiūrėt - ten daugumoj su telefonu fotografuota. Tavo vietoj pirkčiau fotoaparatą
.

na, nebent pirktum telefona su 1.3 mpikselio... bet jie kol kas brangus ir vis tiek neatstoja fotiko (alternatyva patogumui - telefonas ir fotikas-pakabukas, bet kokybe irgi ne itin...)