Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(Kuzia @ 2005 02 11, 07:58)
Kokybė nuotraukų tai panašiai kaip muilinės unsure.gif . Jeigu netingi, gali nueit mano špingalietų pažiūrėt - ten daugumoj su telefonu fotografuota. Tavo vietoj pirkčiau fotoaparatą mirksiukas.gif .

thumbup.gif o sakyk koks mobilus?
nuotrauku turinys labai fainas. o kokybe, kaip ir sakei mirksiukas.gif
aciu. dar lauksiu, koks tai telefonas?
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 02 11, 08:32)
koks tai telefonas?

Samsung X600 thumbup.gif
Atsakyti
Dar kas telefone be ryšio - pakanka čiut čiut sujudėt ir vaizdas išpalaukia unsure.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 02 11, 08:39)
Dar kas telefone be ryšio - pakanka čiut čiut sujudėt ir vaizdas išpalaukia unsure.gif  doh.gif .

g.gif tavo toks mazuciukas, bet nuotraukos geresnes, negu as maciau motorolos c650, nes ten ant pacio telefono ekrano nuotraukos neryskios ir veidai nelabai ...
nu cia tai puse velnio
Atsakyti
Tikrai nepatarčiau pirkti telefonu su fotiku vietoj fotiko schmoll.gif Man telefonu darytos nuotraukos tinka tik persiųst į kitą telefoną ar šiaip laikinam pasižiūrėjimui, tik jau ne įsimintinų (kad ir kasdienių) akimirkų įamžinimui ir saugojimui. Gal gerą muilinę kažkada turėjau, bet man su muiline darytos nuotrauos daug kokybiškesnės nei telefono. Beje, tiek pačiam telefone žiūrėt, tiek įkompą įkeltos telefonu darytos nuotraukos dar pusiau su velniu, bet jau atspausdintos ... blink.gif
Atsakyti
Neverta pirkt telefono su fotoaparatu.
http://www.mobile-re...om/review.shtml cia aprashymai telefonu ir nuotrauku pavyzdziai yra, o cia http://www.imaging-resource.com/ skaitmeniniu fotoaparatu review, taip pat su nuotrauku (nemazhintu) pavyzdziais. Galit palygint.
Atsakyti
Gal kas galite patarti kuris geresnis ar Nokia 7200 ar 6170.
Atsakyti
As turiu Nokia 6170.Labai dziaugiuosi,nokia yra nokia.Nuotraukos labai kokybiskos,protingas telefonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 02 22, 17:39)
As turiu Nokia 6170.Labai dziaugiuosi,nokia yra nokia.Nuotraukos labai kokybiskos,protingas telefonas thumbup.gif

7200 man visai nieko,bet virselis trauktas medziaga,labai jis negraziai atrodo padevetas schmoll.gif
Atsakyti
Na ir parasiau cia,pricitavau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu ir as galvoju apie ta 7200 virseli. Bet ir šiaip jis silpnesnis už 6170. Manau reiks pasirinkti Nokia 6170.
Atsakyti
Telefonas skirtas kalbeti, smsinti ir tt, o fotoaparatas skirtas fotografuoti tongue.gif
Mano tel turi fotika, bet cia tik zaidimams smile.gif
Atsakyti