Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

QUOTE(Rosemary @ 2007 11 16, 14:45)
Inka, tai vietoj 7 dienu padarei 10 dienu pertrauka? Tada naudok papildoma apsauga per min. 7 dienas - tai tas pats lig pamirstum 3 dienas is eiles tabletes.
Pertrauka negali buti ilgesne nei 7 dienos.

na vat, o aš padariau ilgesnę tą pertrauką unsure.gif dėl papildomos apsaugos kažkaip net nesusimąsčiau, nes gi iškart po mmm nevaisingos dienos g.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai visoms viskas. Man mamologė siūlė nutraukti KT būtent dėl įv. darinių krūtinėj, kitom siūlo gerti, kad išgytų... Dabar kita gin. vėl liepė pabandyti pagerti dėl spuogų, viena Femina, kita Diane. Kaip pikta. Bet kokiu atveju KT labai kenksmingos organizmui nors ir palengvina moterų gyvenimą. Gal kas patarsit, kokius hormininius tyrimus reiktų darytis, kai puola spuogai?
Atsakyti
as jau kokius 3 metus naudoju Diane 35 (ginekologes teigimu, tai tokios pacios KT kaip ir Femine 35)
man jas israse gin. kai buvo sutrikes ciklas blink.gif
bet zinokit kokia esu patenkinta ir laiminga- man sutrumpejo menesiniu trukme (sirgdavau 7 dienas, o dabar tik 4 dienas) rolleyes.gif
galiu dirbti, sportuoti ir t.t. o anksciau pirmas dvi dienas guledavau lovoj, nes negaledavau pajudeti, pykindavi ir t.t. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2007 11 21, 13:01)
as jau kokius 3 metus naudoju Diane 35 (ginekologes teigimu, tai tokios pacios KT kaip ir Femine 35)
man jas israse gin. kai buvo sutrikes ciklas blink.gif
bet zinokit kokia esu patenkinta ir laiminga- man sutrumpejo menesiniu trukme (sirgdavau 7 dienas, o dabar tik 4 dienas) rolleyes.gif
galiu dirbti, sportuoti ir t.t. o anksciau pirmas dvi dienas guledavau lovoj, nes negaledavau pajudeti, pykindavi ir t.t. wacko.gif

aha - femina 35 ir diane 35 siaip pagal sudeti tos pacios, tik jas gaminancios firmos skiriasi ir aisku kaina siek tiek mirksiukas.gif man apie tai ginekologe nieko nesake - bet pati susizinojau ir papildomai dar vaistininkes pasiklausiau. geriau ir tas ir tas (reikejo gert del veiduka uzpuolusiu spuogu), bet padejo tik diane, o femina nieko gero unsure.gif o be to ir geriau jauciausi gerdama diane. tai vat - sudetis ta pati, tik kazkodel poveikis skiriasi... g.gif
Atsakyti
mane pvz beria vartojant Femine, o prie Diane su oda nebuvo problemų
Atsakyti
QUOTE(inka123 @ 2007 11 20, 12:41)
na vat, o aš padariau ilgesnę tą pertrauką  unsure.gif  dėl papildomos apsaugos kažkaip net nesusimąsčiau, nes gi iškart po mmm nevaisingos dienos  g.gif

Kraujavimas, kuris pasirodo pertraukoje tarp KT pakuociu nera tikros menesines. Tai hormonu kiekio organizmo sumazejimo pasekme. Ir negalime tada kalbeti apie vaisingas ir nevaisingas dienas. Informaciniame lapelyje parasyta, kad negalima daryti ilgesnes pertraukos nei 7 dienos, jeigu padaroma ilgesne, tada reikalingas papildomas apsisaugijams.
Atsakyti
man Diane irgi padejo issigydyti oda
Atsakyti
O tu, zvirble, bandei Diane nutraukti ar vis dar geri? Nes kol as geriau, visks gerai buvo, bet kai nutraukiau, tai o jo joj...
Atsakyti
O kiek laiko vartojai ir kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 11 21, 16:46)
aha - femina 35 ir diane 35 siaip pagal sudeti tos pacios, tik jas gaminancios firmos skiriasi ir aisku kaina siek tiek  mirksiukas.gif  man apie tai ginekologe nieko nesake - bet pati susizinojau ir papildomai dar vaistininkes pasiklausiau. geriau ir tas ir tas (reikejo gert del veiduka uzpuolusiu spuogu), bet padejo tik diane, o femina nieko gero  unsure.gif  o be to ir geriau jauciausi gerdama diane. tai vat - sudetis ta pati, tik kazkodel poveikis skiriasi... g.gif

Įdomu, kodėl padėjo tik diane.. g.gif Jos femina yra diane generikas... g.gif Vaisto sudėtis jokiu būdu (ir poviekis) neturėtų skirtis... g.gif
Įdomu...

Pati geriu femina, tai visai nieko, tik kad keli kg užlipo... verysad.gif
Gal nuo diane nuliptų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 26 lapkričio 2007 - 17:58
QUOTE(jolie23 @ 2007 11 26, 17:56)
Įdomu, kodėl padėjo tik diane..  g.gif  Jos femina yra diane generikas...  g.gif  Vaisto sudėtis jokiu būdu (ir poviekis) neturėtų skirtis... g.gif
Įdomu...

Pati geriu femina, tai visai nieko, tik kad keli kg užlipo...  verysad.gif
Gal nuo diane nuliptų?  bigsmile.gif

tai ir as pati nelabai suprantu kodel man ju poveikis skyresi g.gif KT sudetis butvo tikrai ta pati - tiek informaciniam lapelyje, tiek internete atitiko viskas, bet kad ir kaip bebutu keista - norimo rezultato sulaukiau tik gerdama diane, nors siaip jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo nei geriant femina, nei diane. tik abiem atvejais krutine pilnesne pasidare blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Na va jau kelios dienos kaip geriu, kol kas jokio šalutinio poveikio nepastebėjau, tpfu tpfu tpfu. Jokio vėmimo ar pykinimo ir pan. Tik vieną rytą galvą skaudėjo, bet čia manau ne nuo KT, o todėl, kad tik kelias valandas miegojau biggrin.gif
Atsakyti