Kažin ar tai susiję su pasimylėjimu, o kad susiję su kontraceptikais tai gali būti
Pradejau gerti Femina 35. Ar reikia naudoti papildoma apsauga pradejus pirma karta gerti sias KT?
Dar viena klausimeli turiu. Pradejau vartoti sias KT pirmaja menesiniu diena. Po pirmos isgertos tabletes menesines dingo. Ar taip turi buti?
tai kad normalu

Neseniai pradėjau vartoti šiuos kontraceptikus. Jaučiuosi apsunkusi, mėnesinės dingo tik pradėjus vartoti, priaugau svorio, išsipūtė pilvas. Ar taip turi būti?
na,man tai jokiu pokyciu isskyrus pagrazejusia oda pradejus vartot femine 35, neatsirado...
Femina35 naudojau apie pusantrų metų. Juos man paskyrė gydytoja. Kai nuėjau pas kitą gydytoją ir pasakiau kiek laiko gėriau šiuos KT, tiesiog nustėro. Nes pasak jos, šias KT galima gerti ne daugiau nei pusę metų.
Gerdama jas pilvas būdavo kaip septintą mėnesį nėščiosios, aplinkinių niekaip neįtikindavau, kad nesilaukiu. Kraujospūdis pakilo iki nežmoniško aukščio, plaukai krito kuokštais. Dažni galvos skausmai. Žinoma gerdama metus laiko, nieko blogo nebuvo ir galvojau, kad jie man tinka. Visos blogybės prasidėjo beveik po metų.
Dabar jau jas mečiau ir negeriu nieko. Negaliu atsidžiaugti. Žinoma, kovoju su plauku slinkimu, ansvoriu, celiulitu, kurį sukėlė KT. Bet jau matau rezultatus. Geriau jau su spuogeliais vaikščiosiu, negu gersiu šitą mėšlą.
Merginos, pagalvokit apie savo sveikatą....
Gerdama jas pilvas būdavo kaip septintą mėnesį nėščiosios, aplinkinių niekaip neįtikindavau, kad nesilaukiu. Kraujospūdis pakilo iki nežmoniško aukščio, plaukai krito kuokštais. Dažni galvos skausmai. Žinoma gerdama metus laiko, nieko blogo nebuvo ir galvojau, kad jie man tinka. Visos blogybės prasidėjo beveik po metų.
Dabar jau jas mečiau ir negeriu nieko. Negaliu atsidžiaugti. Žinoma, kovoju su plauku slinkimu, ansvoriu, celiulitu, kurį sukėlė KT. Bet jau matau rezultatus. Geriau jau su spuogeliais vaikščiosiu, negu gersiu šitą mėšlą.
Merginos, pagalvokit apie savo sveikatą....
Nežinau, ar tai KT poveikis, tačiau pradėjus vartoti Femina 35 per 2 mėn. aš priaugau 4 kg. Nepasakyčiau, kad pasidariau ėdrūnė. Net nežinau, kokias KT vartoti, kad neaugtų svoris.
Sveikos merginos, as kt Femina35 geriu jau virs triju metu ir man jos tiko puikiai, pries jas tris menesius geriau jasmine berods, tai nuo ju per tuos men priaugau beveik 20 kg
bet pradejus gerti femina svoris beveik gryzo i pradini, o veideli irgi jos puikiai sutvarke, nes buvo katastrofa

As taippat beveik 2m vartojau Femine35,jos man tiko,gydytojas prirase..,veido oda buvo istiesu grazesne,o beto jos dar ir plaukuotuma per dideli veikia,bet reikia pavartoti ne maziau kaip puse metu,is savo patirties galiu pasakyti,kad tai tiesa
...,svoris tai truputi padidejo,bet cia manau pati esu kalta
...,va dabar nusprendziau padaryti pertraukele,ir vel tikriausiai vartosiu,kai tik sulauksiu savuju mmm