Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

Man spuogai buvo dinge, kol geriau, dabar nusprendziau padaryti pertrauka, kad paisletu organizmas, tai ju yra 10 kartu daugiau nei buvo, baisus ir skaudantys... pasodina ant tu tableciu organizma. negersiu ju daugaiu, tik kaip idasusitvarkyti?
Atsakyti
Labutis. Parduočiau vieną pakuotę Femina-35 tablečių už ~20 Lt, nes gydytoja man vietoje jų paskyrė Yasminelle. Jeigu kurią domina, rašykit į A.Ž. Iki smile.gif
Atsakyti
Išgersiu paskutinę 3ią pakuotę Femina ir manau pereisiu prie cilest, ten ne tokios stiprios ir galėsiu ilgiau vartoti. Klausiau ginekologo tai sakė, kad Femina gana stiprus ir po 6 mėn. rekomenduojama daryti pertrauką, bet aš nelauksiu manau tų 6 mėn. Labai išryškėjo krūtinės kraujagyslės ir skaičiau, kad tai nuo KT, kai per daug organizme hormono estrogeno... todėl reikėtų paskeisti į tas, kuriose jo mažiau arba išvis nėra. Beje ir nuo spuogų man Femina nelabai padėjo, nors šiaip vartodama jaučiausi labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Na va, radau tiesiog anotacijoj parasyta:

Kai kurioms moterims, baigusioms vartoti Femina-35, gali pasireikšti amenorėja arba oligomenorėja (jeigu šių sutrikimų buvo iki pradedant vartojant šį vaistinį preparatą). Apie tai moterį reikėtų informuoti.

Kas nezino terminu - amenoreja - menesiniu isnykimas; aligomenoreja - retos menesines.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
femine35 gėriau kažkur pustrečių metukų ir JOKIŲ nusiskundimų neturiu..net krūtinė ir ta nepadidėjo verysad.gif doh.gif galiu pasakyti tik pliusus: sutvarkė mano spuogus,sureguliavo MM ir nepastojau per tiek laiko biggrin.gif tikriausiai jos man tiko....kai nustojau jas gerti, pirmą mėnesiuką truputį pabėrė, bet paskui vėl viskas OK,retsykiais koks iškyla velnias,bet tikrai ne taip kaip buvo..buvo baisu doh.gif ir su MM nebuvo jokių problemų,nedingo, neišsireguliavo..tvarka ten tongue.gif negeriu jau daugiau nei pusę metų,bet
niekas nesikeičia..dabar gydytoja paskyrė gerti Mercilon,nes turiu cistų verysad.gif tai bijaum kad šitos taip netiks kaip tiko anos unsure.gif
Atsakyti
Parduodu pakuote Femina-35, be 5 tableciu uz 15lt. Vilnius. jei kam reikia rasyt i AZ.

Atostogoms reikejo pavelint mm, na o po atostogu jau nebesisaugojom biggrin.gif
Atsakyti
mamytes 4u.gif noriu jusu pasiteiraut... blush2.gif

ar normalu geriant pirma femina pakuote sulaukti siaubingo veido berimo? na, as niekad nepasizymejau svaria oda, visad budavo vienas kitas spuogiukas, bet dbr net aplinkiniai klausinet pradejo, nuo ko tokia alergija g.gif blink.gif

siaip, femina pradejau vartoti rudeni, bet po 3 pakuociau meciau. tada viskas lyg ir gerai buvo, tik sirdi kartais kazkaip lyg permusdavo. bet dbr kai vel emiau vartoti, tai per pirma savaite taaaaaip isbere doh.gif ir arba man jau vaidenasi, arba ant smakro tie veido pukeliai kazkokie pailgeje tapo blink.gif

o juk kaip tik femina spuogams ir plaukuotumui turetu padet...aisku, reikia organizmui priprasti, bet negi tokiai spuoguotai ir vaikscioti 3-4 menesius?! doh.gif blink.gif nu, bandysiu su skinoren kremuku gydyt spuogus...anksciau padedavo, ziuresiu kaip dbr bus...

mamytes, ka siulot? ar vartoti toliau femina ar eit pas ginekologe prasyt mazesniu hormonu kiekio, pvz. rozines mazyles? g.gif

is anksto dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
labas vakaras
parduodu 3 pakuotes "femina" kontraceptiniu tableciu.tiesiog karta nusipirkau daugiau pakuociu, o gydytoja paskyre kitus kontraceptikus.galiojimo laikas iki 2009 11.parduosiu pigiau.kas susidomejo rasykit i emaila: jurgitaces@gmail.com
Atsakyti
Na as jas naudojau apie 4 metus, jei ne ilgiau rolleyes.gif , man jos patiko, svorio pokyciu nepajutau, ir kai nusprendziau kad jau nutraukt vartojima nes laikas leliukui be jokio vargo iskart pastojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Kiek teko bandyti KT, sios man geriausiai tiko. Svarbiausiai jokio galvos skausmo! Teko netiketai padaryti keleta men pertrauka (nes isvykau gyventi kiton salin), tai visa veida ir kakla isbere. Kai vel pradejau gerti, tai viskas vel susitvarke.
Atsakyti
Sveikos,
as taip pat vartoju Femine 35, jau 2 metai. Pirmiausia man siuos vaistus paskyre gydytojas, nes turiu problemu su skydliauke todel negaliu vartoti visu man patikusiu, ar per TV reklamauojamu pleistriuku, ar kitokiu kontraceptiku. ax.gif Sien kontraceptikai, man yra ir kaip vaistas ir kaip kontraceptikas. abejais atvejais , man jis yra veiksmingas. Spuogu tikrai maziau nei buvo pries, galvos neskauda, nera visokiu "nerviniu priepoliu", taip pat ir plaukuotumas sumazejo. thumbup.gif
Manau, kad siuos kontraceptikus reiketu gerti tik pasikonsultavus su gydytoju. Bent siuo metu situ vaistu tikrai neketinu keisti smile.gif
Atsakyti
sveikos,
femine 35 teko naudoti pries nestuma, dabar kai po gimdymo praejo 5 menesiai vel nusprendziau jas gerti. bet pakuoteje liko tik 4 tabletes, o nuo menesiniu galo visa laika teplioja ir net tikras kraujas pasirodo, veidas visas isbertas, o is niekur prisidejo 3kg ir pastorejo slaunys, kaip manot, ar cia sutapimas, ar nuo siu KT?

buvau pas gydytoja, israse Lindynete, bet bijau kad pakeitimas nepades, ar imanoma to svoriu atsikratyt? g.gif
Atsakyti