Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

merginas,gal kas zino ar pades Femine35 nuo virisko tipo alopecijos verysad.gif .Ar verta pabanditi?
Atsakyti
Sveikos,turiu tokį neraminanti klausimą,nakti nebemiegu.
Geriu kontraceptines tabletes Diane 35 jau virš metų,dabar pries dvi dienas pastebėjau ant pilvo tokia šviesiai rudą liniją einančia vertikaliai nuo bambos iki gaktos, pastoti tikrai nemanau ar galėjau, visada reguliariai gerdavau vakare 8 valanda, prieš pusantros savaitės pamiršau išgerti vakare,ir išgėriau anksti ryte, vaikinas niekada nebaigia i vidų, beto šendieną ryte pasidariau testą jis buvo neigiamas. Nėštumas tikrai dabar nepageidaujamas, apie tai net nenoriu pagalvoti, bet nemanau kad pastojau, todėl galvoju ar gali būti čia kontraceptikų žalą, beto neseniai smarkiai nudegiau saulėje,po to ir išryškejo, ar taip gali buti, prašau pasisakykite, kas kokios patirties turite.
Atsakyti
Ar pradejus vartot femina 35 pirma karta butina saugotis papildomai? jei taip tai kiek laiko??? g.gif mes nesisaugojom papildomai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(araja123 @ 2010 06 23, 16:33)
Ar pradejus vartot femina 35 pirma karta butina saugotis papildomai? jei taip tai kiek laiko??? g.gif mes nesisaugojom papildomai  doh.gif

Sveika smile.gif Ziurint kada pradejai vartoti, pirma kart pradedant gerti sias KT man gyd. liepe pradeti pirma menesiniu diena- tada nereikia apsaugos, nes nauja cikla jau veiks KT. Jei ne- 7 dienas reiketu.
Atsakyti
O prie ko cia ruda linija ir nestumas? Gal strija tiesiog arba taip nudeget? Gal oda issausejo? panaudokit drekinanti kuno pieneli ir gal isnyks. Pati juk saket kad smarkiai nudeget sauleje... Cia KT ir nestumas tikrai ne prie ko.
Atsakyti
dekui, viskas aisku man jau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vieni medikai sako, kad saule/soliariumas ir KT tarpusavyje nieko blogo nedaro, o kiti teigia, kad reiketu vengti saules..As pastebejau, kad mane praeitais metais po saules voniu tragiskai isbere tokia kaip dilgeline, anksciau to nebudavo kai negerdavau KT. Kogero ta ruda linija bus Kt itaka.
Atsakyti
naudojua man patiko jos thumbup.gif
Atsakyti
naudoju jas 6metus, ir jokio salutinio poveikio nebuvo smile.gif esu labai patenkinta Diane35 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,gal galetumete parasyti kokia mazdaug dabar siu kontraceptiku kaina? Ar visos perkat Femina35 su recepteliais? Ar yra vaistiniu kur parduoda be receptu?
Atsakyti
nepykit, kad ne pagal tema rasau, bet susimaisiau visai... doh.gif pradejau gert KT belara sekmadieni, bet isgeriau nuo pirmos tabletes, t.y. kur pazymeta pirmadienis, poto antradienis, ar apsauga vistiek veikia ar reikia papildomos apsaugos?? g.gif sunerimau truputi, nes tai mano pirmos KT ir nezinau kaip dabar gert jas toliau?? doh.gif stupid.gif
Atsakyti
jau isiaiskinau smile.gif
Atsakyti