negražu man suderinti

QUOTE(klaara @ 2008 05 20, 11:30)
Mano dukrų vardai-Saulė ir Vėja-tikrai jų nederinau specialiai,nors aplinkiniai,išgirdę vardus,dažnai klausia-tai berniukas turėtų būti Mėnulis(arba Lietus ir pan.) 

sakyk bus Čiongas

QUOTE(pioggia @ 2008 05 20, 14:22)
kiek žmonių tiek nuomonių..................
mano vyro vardas Arturas,anyta pasakojo,jei butu gimes antras sunus,butu pavadinus Arunu
ir gerai,kad mano vyras sese turi.nei sis nei tas broliai Arturas ir Arunas
(cia as siaip)

Na mano vardas Lauryna, o mano sesutes - Kotryna.
Kadangi sesute jaunesne, tai ir buvo daaaug diskusiju, verta ja pavadinti panasiu i mano vardu, ar ne
Galu gale buvo nuspresta paklausyti mano ir mano tecio nuomones, ir mazaja pavadinti KOTRYNA
ir dabar, praejus 7 metams, manyciau, kad mes neapsirikom, nes vardas, mano manymu, tikrai grazus
Daugelis mus maiso, taciau man sitas vardu panasumas atrodo zavu
O, bendrai, visiem neitiksi

pažįstu dvynius vardais Rūta ir Linas.
man labai gražiai dera
man labai gražiai dera

QUOTE(Juviar @ 2008 05 20, 11:49)
labai noriu jai išrinkti toki vardą , kad galima būtų priderinti prie sūnaus vardo Armantas....
Labai lauksiu įvairių variantų......

Esmeralda!
QUOTE(Juviar @ 2008 05 20, 10:49)
Laba diena mamytės
, eamos ir busimos, padėkit man prašau.....
M ano 1 vaiko, t.y. sūnelio vardas Armantas,
2 vaikas, pagal echoskopija turi būti mergaitė, labai noriu jai išrinkti toki vardą , kad galima būtų priderinti prie sūnaus vardo Armantas....

M ano 1 vaiko, t.y. sūnelio vardas Armantas,
2 vaikas, pagal echoskopija turi būti mergaitė, labai noriu jai išrinkti toki vardą , kad galima būtų priderinti prie sūnaus vardo Armantas....

Mantė
Musu seimoje vardai visi lietuviski: as Aida, vyras Giedrius. Dukra pavadinom Saule. Kai gime sunus, visi klause - bus Vejas ar Menulis? O gal Zvaigzdzius? Zodziu prisiklausem visokiu nesamoniu. O pavadinau Gustu, sako nuo zodzio gusis ar gustis.... Man atrodo ir tinka, ir kartu kazkoks kitoks.
Vaiku vardus derinti butina!!!
Jonas ar Petras ir Dzesika ar Melanija butu katastrofa!!!
Vaiku vardus derinti butina!!!
Jonas ar Petras ir Dzesika ar Melanija butu katastrofa!!!

Mažojo vardą derinom prie didžiosios, tad turim Austėją ir Audrių
vyro vardas ir prasideda A raide, o mano S, tai dukra kartais užsimena - ,,reikia tau mama vardą pakeisti, kad pirma raidė būtų A"

Mano mergaiciu vardai Kamile ir Akvile. Svetimi daznai juos supainioja.