Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

negražu man suderinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2008 05 20, 11:30)
Mano dukrų vardai-Saulė ir Vėja-tikrai jų nederinau specialiai,nors aplinkiniai,išgirdę vardus,dažnai klausia-tai berniukas turėtų būti Mėnulis(arba Lietus ir pan.) lotuliukas.gif

sakyk bus Čiongas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pioggia @ 2008 05 20, 14:22)
negražu man suderinti rolleyes.gif

kiek žmonių tiek nuomonių..................
Atsakyti
mano vyro vardas Arturas,anyta pasakojo,jei butu gimes antras sunus,butu pavadinus Arunu schmoll.gif ir gerai,kad mano vyras sese turi.nei sis nei tas broliai Arturas ir Arunas schmoll.gif (cia as siaip) biggrin.gif
Atsakyti
Na mano vardas Lauryna, o mano sesutes - Kotryna. smile.gif Kadangi sesute jaunesne, tai ir buvo daaaug diskusiju, verta ja pavadinti panasiu i mano vardu, ar ne smile.gif Galu gale buvo nuspresta paklausyti mano ir mano tecio nuomones, ir mazaja pavadinti KOTRYNA smile.gif ir dabar, praejus 7 metams, manyciau, kad mes neapsirikom, nes vardas, mano manymu, tikrai grazus smile.gif Daugelis mus maiso, taciau man sitas vardu panasumas atrodo zavu smile.gif O, bendrai, visiem neitiksi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
pažįstu dvynius vardais Rūta ir Linas.
man labai gražiai dera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juviar @ 2008 05 20, 11:49)
labai noriu jai išrinkti toki vardą , kad galima būtų priderinti prie sūnaus vardo Armantas....
Labai lauksiu įvairių variantų...... ax.gif

Esmeralda!
Atsakyti
QUOTE(Juviar @ 2008 05 20, 10:49)
Laba diena mamytės  smile.gif , eamos ir busimos, padėkit man prašau..... help.gif
M ano 1 vaiko, t.y. sūnelio vardas Armantas,
2 vaikas, pagal echoskopija turi būti mergaitė, labai noriu jai išrinkti toki vardą , kad galima būtų priderinti prie sūnaus vardo Armantas....
Labai lauksiu įvairių variantų...... ax.gif

Mantė
Atsakyti
Musu seimoje vardai visi lietuviski: as Aida, vyras Giedrius. Dukra pavadinom Saule. Kai gime sunus, visi klause - bus Vejas ar Menulis? O gal Zvaigzdzius? Zodziu prisiklausem visokiu nesamoniu. O pavadinau Gustu, sako nuo zodzio gusis ar gustis.... Man atrodo ir tinka, ir kartu kazkoks kitoks.
Vaiku vardus derinti butina!!!
Jonas ar Petras ir Dzesika ar Melanija butu katastrofa!!! biggrin.gif
Atsakyti
Mažojo vardą derinom prie didžiosios, tad turim Austėją ir Audrių ax.gif vyro vardas ir prasideda A raide, o mano S, tai dukra kartais užsimena - ,,reikia tau mama vardą pakeisti, kad pirma raidė būtų A" lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukros ir sūnaus vardai galima sakyti suderinti - abu pagoniški.
Atsakyti
Mano mergaiciu vardai Kamile ir Akvile. Svetimi daznai juos supainioja. biggrin.gif
Atsakyti