Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

QUOTE(tula @ 2007 08 25, 22:31)
Paulina(Paula) 4u.gif

schmoll.gif be ryšio schmoll.gif tv3 rodė laidą, kur daugiavaikė šeima turi Gabrielę ir Gabrielių schmoll.gif tai kaip visai be fantazijos atroso, nesąmonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
Man patiko ideja su "O" raide 4u.gif
Povilas + Monika
Povilas + Dovile
Povilas + Roberta
Povilas + Solveiga
Povilas + Kotryna
Povilas + Loreta
Povilas + Nomeda
Atsakyti
Man tai labai derinasi Povilas su Vilija ir Radvilė, nes mano brolio vaikų tokie vardai, tai asocijuojasi blush2.gif Dar Dovilė labai tinka 4u.gif O matau dukra yra jau, tai gal pavadinot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilija38: 14 rugsėjo 2007 - 08:07
Kam isvis derint broliu ar seseru vardus g.gif .Man dera Povilas ir Paula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 08 26, 07:54)
O man atrodo, kad svarbiau derinti prie pavardės, o ne prie brolio vardo  mirksiukas.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Asmeniskai man tai atrodo, kad jei jau derinti varda, tai tik prie pavardes ...
Svarbu, kad vardas butu graziausias, o ne labiausiai derintusi ... smile.gif
Atsakyti
mes norejom suderinti kad butu is vienos raides, tai sunelis jau buvo Adomas ir jam i draugija prisijunge seses Adele ir Auguste wub.gif
Atsakyti
MANO DRAUGES VAIKAI,HERKUS IR MARKAS.MANAU LABAI DERA thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikai,Paula ir Arnas,o as su broliu-Giedre ir Gintaras.As nederinau savo vaikams vardu,tik norejau trumpu,nes pavarde ilgoka,o ir siaip megstu trumpus vardus,o mano tevai man dave Giedre(nors norejo duoti Regonda,tai aciu dievuliui,kad nedave,nes dabar su tokiu vardu is proto iseiciau doh.gif ),o broli buvo nusprende Arturu pavadinti,bet tetis vienas nuvaziavo uzregistruot ir kazkaip susijaudino(nes visada viska tvarko seimoj mama) ir uzmirso,koki varda turi uzrasyt,tai paziurejo i lenta su vardais ir uzregistravo tokiu,kuris pirmas i aki krito-Gintaras,tai va kaip kartais buna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo nesąmonė derinami vardai, ypač dar kai viena raide prasideda
schmoll.gif
Atsakyti
derinsiu tiek, kad abu būtų lietuviški, reti ir trumpi biggrin.gif
Atsakyti
Pažįstu Vėją ir Smiltę ax.gif man visai gražu 4u.gif

Atsakyti