QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 15:22)
paparsteiji svogūnai dažniausiai yra aštraus skonio;
raudonieji - švelnesni(todėl labiau tinkami valgyti neapdorojus(nekepti,netroškinti, o salotose, užkandžiuose. sakoma kad raudonieji svogūnai netinka kepti, nes labai patamsėja, negražiai atrodo );
o baltieji svogūnai - saldūs,bet ne keikvienoj parduotuvėj jų rasi.
tiek va aš žinau
aš labai mėgstu tuos raudonus, bet tik kad mūsų parduotuvėj jie pastoviai tokie prasti būna.
raudonieji - švelnesni(todėl labiau tinkami valgyti neapdorojus(nekepti,netroškinti, o salotose, užkandžiuose. sakoma kad raudonieji svogūnai netinka kepti, nes labai patamsėja, negražiai atrodo );
o baltieji svogūnai - saldūs,bet ne keikvienoj parduotuvėj jų rasi.
tiek va aš žinau
aš labai mėgstu tuos raudonus, bet tik kad mūsų parduotuvėj jie pastoviai tokie prasti būna.
aciuuuuuuuuuuuu
O kazi i kokius patiekalus tas baltasis dedamas?