QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 10:20)

buvo smalsu peržvelgti mintis apie Dievą,religijas,negalinčias tapti nėščiomis,apie piktukes

Bet koks pyktis savyje jau turi įtampos,o jei tai užtrunka ilgiau,tai apie kokį nėštumą kalbėti?
....................
Viena iš moterų man parašė,kad jai baisu,kad negali pastoti

Pilnai suprantama.Buvo tokios kelios "negalinčios". Viena jau antrą turi(o 5m. niekaip),o kita tuoj tuoj

.........
QUOTE(Jonina @ 2009 07 03, 10:42)
Mielas, Aurelijau,
Ar jus gydote nevaisingas moteris? Ir kokiais metodais?
pritariu Aurelijui............. Pirmojo savo vaikučio laukiau daugiau nei 1,5m, antrojo vos 2mėn. nuo pirmojo iki antrojo teko praeiti ilgą apmąstymų, pasikeitimų kelią.
Atsirinkti tikrąsias vertybes ir t.t. Kurioj vietoj-materialūs dalykai, kaip atleisti savo nedraugams, kokiam darbe ir su kokiais žmonėmis noriu dirbti ir t.t.
Žinau tik viena- Dievas tikrai yra ir nuo jo daug priklauso. Štai moteris, kuri daug kenkė man tapus

su pirmuoju vaikeliu, mano nuostabai, šiandien yra viena aktyvesnių šios temos ir asociacijos narių.
Aš jau nebepykstu, jai atleidau, tegu gyvena savo gyvenima, nors atsiprašymo ir nesu sulaukusi. Visgi, dar netikiu, kad ji galėjo pasikeisti.
Man tapti

labai padėjo stebuklais garsėjanti Kauno Šv.Gertrūdos bažnytėleje esanti žvakių šventovė ir maldos.
Linkiu atsigręžti į save, daugiau optimizmo, ištaisyti klaidas ir tuomet Dievas padarys tai, ko jo prašote.