Įkraunama...
Įkraunama...

Gilesni pamąstymai...

Taip Marit g.gif absurdas.Bet absurdas tame,kad pasikeitimas suvokiamas tik kaip "bėgimas" į kraštutinumus.Tokia logika iš tiesų būdinga neturintiems meilės,o tik įsivaizduojantiems,kad taip yra.Tai būdinga ir materialistams ir dvasingiesiems. Tiesa paprastai būna per vidutį,kur yra meilė,nes ji sujungia priešybes.Kitaip mūsų pasaulėliai greit sugriūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 04, 22:34)
Taip Marit  g.gif  absurdas.Bet absurdas tame,kad pasikeitimas suvokiamas tik kaip "bėgimas" į kraštutinumus.Tokia logika iš tiesų būdinga neturintiems meilės,o tik įsivaizduojantiems,kad taip yra.Tai būdinga ir materialistams ir dvasingiesiems. Tiesa paprastai būna per vidutį,kur yra meilė,nes ji sujungia priešybes.Kitaip mūsų pasaulėliai greit sugriūtų  g.gif

Bandau suprasti ka tu nori pasakyt ,bet kaip matau sveiku protu nepavyks suprasti tavo minties visuose tavo postuose.Tiesiog visiskai tavo postai yra nelogiski ir nesamoningi
Atsakyti
Marit ax.gif o tu nori konkretaus recepto? Kaip pas gydytoją? Ir dar su nuotraukomis? Ir dar .... ??? Logika yra tik maža dalis mūsų gyvenimo.Jei tik atsiranda didelis noras sustatyli logiškai viską į savo vietas,tai jau signalas,kad meilės mažėja.Logika siekia sudėlioti viską į savo lentynas ir kad niekas niekada nesikeistų (nebent dulkes nubraukti g.gif ). O pažiūrėjus į dviejų žmonių meilę blush2.gif ar yra logikos jų keistame elgesyje ax.gif visokiuose lakstymuose,gėlių puokščių dovanojimuose ir pan. O kad ir patys vaikučiai.Jie gimsta ne iš logikos ir nėra logiški.Su jais mamoms neišeina bendrauti logiškai.Bendraujama yra jausmais. Jausmas yra alogiškas bigsmile.gif Tu tiesiog nesidomi savimi ir pasauliu plačiau,tai ir nesupranti mano minčių.Bet tai visai nereiškia,kad tu esi "blogesnė",o aš "geresnis"(kad nekiltų neteisingų reakcijų).Tiesiog mes esame šiek tiek skirtinguose pozicijose ir jausmas ir suvokimas truputuką skiriasi ax.gif Gal tiesiog reikėtų daugiau pasidomėti ezoterika,religija , o teisingiau tikėjimu ir savo ryšiu su Dievu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 04, 23:19)
Marit  ax.gif  o tu nori konkretaus recepto? Kaip pas gydytoją? Ir dar su nuotraukomis? Ir dar .... ???  Logika yra tik maža dalis mūsų gyvenimo.Jei tik atsiranda didelis noras sustatyli logiškai viską į savo vietas,tai jau signalas,kad meilės mažėja.Logika siekia sudėlioti viską į savo lentynas ir kad niekas niekada nesikeistų (nebent dulkes nubraukti  g.gif ). O pažiūrėjus į dviejų žmonių meilę  blush2.gif  ar yra logikos jų keistame elgesyje  ax.gif  visokiuose lakstymuose,gėlių puokščių dovanojimuose ir pan. O kad ir patys vaikučiai.Jie gimsta ne iš logikos ir nėra logiški.Su jais mamoms neišeina bendrauti logiškai.Bendraujama yra jausmais. Jausmas yra alogiškas  bigsmile.gif  Tu tiesiog nesidomi savimi ir pasauliu plačiau,tai ir nesupranti mano minčių.Bet tai visai nereiškia,kad tu esi "blogesnė",o aš "geresnis"(kad nekiltų neteisingų reakcijų).Tiesiog mes esame šiek tiek skirtinguose pozicijose ir jausmas ir suvokimas  truputuką skiriasi  ax.gif Gal tiesiog reikėtų daugiau pasidomėti ezoterika,religija , o teisingiau tikėjimu ir savo ryšiu su Dievu  4u.gif

as gi nesakau kad mano gyvenime truksta logikos , as tik niekaip neliu suprasti taves,ir i sia diskusija isiveliau vien del idomumo ir bandymo suprasti ,na nors truputeli tavo minti.Bet kaip matau manyje per mazai meiles kad kazka suprasciau.O seip tai kiek as suprantu tai religija ir ezoterika tu skirtingi ir nesutapatinami dalykai
Atsakyti
Skirta aurelijui69

Skaiciau skaiciau apie jusu pamastymus ir man atsivere akys.

Kazkam cia aiskiai truksta meiles, jos nera sirdyje ir jos neimanoma duoti zmonems. Jei norit suzinoti, kas tas kazkas, paziurekit i veidrodi.
Atsakyti
Marit.Visų pirma nieko nėra nesutapatinamo jei meilės pakanka.Nes tik meilės dėka,daug kas pasaulyje yra sutapatinama ir dėl to vyksta tobulėjimas ir vystymąsis.Tik meilės dėka vyras ir moteris gali aukotis dėl vienas kito,nors yra skirtingi.Tik meilės dėka atsiranda kito padėties vidinis pajautimas,jo priėmimas,atjauta,nors tas kitas gali būti visai nesutapatinamas nei su mūsų gyvenimo būdu,nei su religija ir pan. Todėl ir religija ir ezoterika ir mokslas tam tikrus ryšius turi ir tam tikrame lygyje yra sutapatinami ir nėra skirtingi.Tik susijungus dviems,taip vadinamiems nesutapatinamiems dalykams,gali gautis kažkas naujo.Manau tai mamoms pažystamas reiškinys nestuke.gif
Be to yra dar toks reiškinys,kuris buvo pastebėtas dar senų senovėje g.gif žmogus sako,kad jis geras,jis daro viską tinkamai,bet va Dievas jam neduoda to ir ano ,ko jis labai norėtų verysad.gif Bet jei neateina į tavo gyvenimą "tas" ar "anas" ,tai išvada tokia,kad visdėlto ne taip yra kaip žmogus įsivaizduoja.Galima įsivaizduoti,kad meilės daug,švelnumo daug,bet iš tiesų kaip ten? blink.gif O meilė visų pirma turi būti nukreipta į Dievą,po to į vyrą ir vaikus,po to į savo artimus ir pasaulį,po to į malonumus maistui,kūniškiems dalykams.... Visa tai svarbu,kad siela nebūtų pririšta prie pasitenkinimų ir malonumų,prie gyvuliškos žmogaus dalies.Tai būtina,kad palikuonys turėtų galimybę išgyventi ateityje.Gal tai nedaug atrodo,bet daug kam kyla pasipriešinimas,nes ir tėvai ir aplinka ir info priemonės sulipdo su kūniškais malonumais (čia ir sex ir maistas ir reginių troškimas...).
Dėl supratimo Marit,tai kaip minėjau nuo to niekas nėra nei geresnis nei blogesnis.Tiesiog gyvenime nuo to būna ar lengviau ar sunkiau.Savo laiku ir aš labai daug ko nesuprasdavau,įsižeisdavau ir pan. kol nepasakė man,kad manyje mažai meilės,nors proto tai už du doh.gif bet tai man gyvenime nepadės.Aš tai priėmiau,nes tai pasakė mano pažystama,nors ir aiškeriagė g.gif ( nors nežinau kaip tai būčiau priėmęs,jei tai būtų sakęs visai nepažystamas žmogus).Bet pojūtis,kad kažkas ne taip mano gyvenime jau tada buvo. Tik nuo tada manyje prasidėjo pokyčiai,kada suvokiau tai.
Azu sako,kad jai atsivėrė akys lotuliukas.gif na aiškeriagių Lietuvai tai tikrai reikia thumbup.gif
Atsakyti
mastau.gif Kuo tuoliau, tuo man neaiskesnis sio autoriaus rasinejimo cia tikslas fool.gif

Viena tai visiskai aisku: siam asmeniui reikia scenos. Kol bus ziurovu, tol vaidinimas tesis. As tai iseinu pabaigos nesulaukus, nes darosi bloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 05 liepos 2009 - 16:12
Laukimas ax.gif tau bloga? Priežastis manau kita,o ne tavo skaitymas to kas čia parašyta g.gif Minėjau,kad ta tema susijusi su gilesniais pamastymais apie tikėjimą,nevaisingumą... Ir žinoma,kad pagrindinė problema kiekviename žmoguje yra meilės stoka ir prioritetai tos meilės nukreipime gyvenime. Stebint visą procesą pokalbiuose apie nevaisingumą,tai visos kalbos sueina apie mechaniką,o teisingiau apie "mechaninę" mediciną... Specifinių pavadinimų ir trumpinių gausybė,o nevaisingumo problemos tai nesikeičia.Dabar medicina jau prievarta priaugina vaisius moteryje ir visokių skatinimų daro.O kam? Tik,kad bet kokiais būdais sulaukti vaikučio.Bet koks tas vaikutis po to bus gyvenime?Su kokiais jausmais jis gyvens? Kaip pagaliau jis elgsis ne tik su tėvais,bet su aplinka,savo būsima anta puse ir pan. Ar apie tai medicina kalba? Manau,kad ne blink.gif Viskas susiveda tik į šį momentą.Duok dabar g.gif pagydyk dabar blink.gif ir nesvarbu kaip ten bus vėliau.Puikiai žinoma,kad medicina dabar "gydo" tik simptomus ir tenkina vartotojiškus poreikius.Vaistinės jau tapo parduotuvėmis.Vaistai virsta antruoju maistu,kuris tampa būtinas.Ir tai jau laikoma normaliu dalyku. Visa tai puikiai žino daug kas,bet "negirdi", "nemato" nes taip lengviau ir ramiau gyventi. Į kažką tai panašu? Laukimas.Tikslas mano koks? Aš išreiškiu savo nuomonę į vaisingumo problemą,kad tai ne medicininė problema.Spręsti ją galima ir medicininiu būdu (nešant pelną farmacijai ir pučiant šios srities aptarnavimo aparatą),bet galima paieškoti kitų būdų,kurie slypi ne tiek kūne,kiek dvasioje,sieloje. Pats tinkamiausias sprendimas,tai Dievo ir besąlyginės meilės ieškojimas savyje wub.gif nekeliant pretenzijų nei sau nei artimiesiems,nei pasauliui.Ir tas jausmas turi būti iki pat sielos gelmių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 07 05, 17:08)
mastau.gif Kuo tuoliau, tuo man neaiskesnis sio autoriaus rasinejimo cia tikslas  fool.gif

Viena tai visiskai aisku: siam asmeniui reikia scenos. Kol bus ziurovu, tol vaidinimas tesis. As tai iseinu pabaigos nesulaukus, nes darosi  bloga

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 05, 15:42)
Savo laiku ir aš labai daug ko nesuprasdavau,įsižeisdavau ir pan. kol nepasakė man,kad manyje mažai meilės,nors proto tai už du  doh.gif  bet tai man gyvenime nepadės.Aš tai priėmiau,nes tai pasakė mano pažystama,nors ir aiškeriagė  g.gif ( nors nežinau kaip tai būčiau priėmęs,jei tai būtų sakęs visai nepažystamas žmogus).Bet pojūtis,kad kažkas ne taip mano gyvenime jau tada buvo. Tik nuo tada manyje prasidėjo pokyčiai,kada suvokiau tai.
Azu sako,kad jai atsivėrė akys  lotuliukas.gif  na aiškeriagių Lietuvai tai tikrai reikia  thumbup.gif

Pasirodo neapsirikau savo pojuciuose, kartais musu lozungai "myliu" , yra tik dar didesni proto prietarai, musu protas padeda mums uzsiklijuoti etikete "myliu" padaryti dvasinga sypsena ir galestingai ziureti i zmogu.
Kas tau aurelijau yra meile, kaip tu ja supranti? Kad nenukryptum nuo temos ir nebegtum nuo atsakymo paklausiu dar ir kitaip. Kur tavo meiles rezultatai? Kuriai pasnekovei pakelei nuotaika, suteikei ramybe, kuria taktiskai paguodei, suteikei stiprybes jos tikejimui, kuriai parodei bent kazka ka ji galetu daryti siekdama atidaryti savo sirdi meilei? Kur tavo meile tavo pasnekovems? Parodyk nors viena pavyzdi kur tu atskleidei zinias taip kad uz ju butu galima uzsikabinti. Ir nereikia moralu, perzvelk savo postus ir nurodyk tik kopijas.
Atsakyti
Azu g.gif tu kalbi apie idelą,o tai jau proto žaidimai. Meilė yra ne tiek gavimas,kiek davimas.Meilė yra ne tik džiaugsmas,o ir auka ir skausmas.Jei priimi negandas su meile,tai pildosi svajonės 4u.gif Ir pasakyta buvo pakankamai,jei buvo bandyta nors kiek suvokti. Mano meilės rezultatai yra žmonės,kurie jau patys sugeba skleisti meilę savo šeimose.Džiaugiasi ir savo ir vaikų ne tik fizine,bet visų pirma dvasine sveikata blush2.gif (nors tokių kol kas dar nėra daug g.gif ).
Sakai pateikti žinias čia blink.gif Mokykloje visi mokėmės ir žinome,kad dalis žinių yra knygose,o kitą dalį pateikia mokytojas.Kitaip tai taptų laikraščių skaitymu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 05, 21:39)
Mano meilės rezultatai yra žmonės,kurie jau patys sugeba skleisti meilę savo šeimose.Džiaugiasi ir savo ir vaikų ne tik fizine,bet visų pirma dvasine sveikata  blush2.gif 
Sakai pateikti žinias čia  blink.gif Mokykloje visi mokėmės ir žinome,kad dalis žinių yra knygose,o kitą dalį pateikia mokytojas.Kitaip tai taptų laikraščių skaitymu  lotuliukas.gif

Tikrai turetu buti geda, nes pats snekejai kad "reikia atsigrezti i Dieva, sustiprinti rysi su Dievu" ir jei cia Dievas butu ne prie ko , tada savo teorija galetum skleisti kaip "atsigrezkite i aureliju69" ir jus turesite mano meiles rezultata.

Bet as ne apie tai , jusu lygi rodo daug kas ir vis tiek as ne apie tai.

Yra ir toks kelias - kaip bevaikyste, ir tai tik vienos is daugelio zmogaus inkarnaciju patirtis, tiesiog tokia patirtis , kuri galbut atnesa nevilti, skausma, vienatve, o galbut sustiprina, isgrynina, praplecia ir leidzia suprasti daugiau , leidzia pamilti artimo skausma, leidzia dalintis su pasauliu ta meile, kurios negalim duoti savo vaikams. Tiesiog taip buna ir tai yra zmogaus pasirinkimas, galbut jo susitarimas su Dievu , gal but jo karma.
Ir bliauti visa gerkle bevaikems moterims , kad jus neturite meiles, ne tik netaktiska negrazu, tai negailestinga. O labiausiai - jus neturite tam teises. Pirma duokite nors liepsnele tos meiles , gal uzdegtumet , uzkrestumet kazka. Bet ... tuscias puodas skardziai skamba.
Ir vis tiek as ne apie tai. Bet jus nesuprasite.
Kai pazistamas jums kazkada pasake kad jus neturite meiles, jus patikejot, kai tai sakau as, jus netikit, nes as neatitinku jusu kriteriju . As neneigiu kad jus pasikeitet bet gal atejo laikas keistis dar labiau, juk zinote kad tobulejimui ribu nera. Pamastykit apie tai.

Papildyta:
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 05, 21:39)
Azu  g.gif  tu kalbi apie idelą,o tai jau proto žaidimai. 
Sakai pateikti žinias čia  blink.gif Mokykloje visi mokėmės ir žinome,kad dalis žinių yra knygose,o kitą dalį pateikia mokytojas.Kitaip tai taptų laikraščių skaitymu  lotuliukas.gif

As nekalbejau apie ideala, paprasiau isvardint konkrecius tavo veiksmus. Tarp kitko meile - pirmiausia tai veiksmas.
O zinios visada ateina kai mums to reikia ir kai mes pasiruose jas gauti, o kas jau jas mums teiks laikrastis, radijas, kvaila TV laida, dvasinis mokytojas , visai nesvarbu. Jei reiks ir skruzdele gali buti saukliu, nesanciu zinia , o jus kaip ezoterikas /praktikas turetumet zinoti kad daugiausia ziniu mes gauname ne is knygu ir ne is Mokytojo o is saves, meditaciju, is gamtos, is aplinkos. Ne manau kad genciu shamanai skaite knygas, igerdavo meskalito ir semdavo zinias. smile.gif
Atsakyti