Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjas

O gal kuri zinot gera vedeja Kaune, na kad padetu ir gamtoje pravest zaidimus ir vakare uzimtu svecius. Siandien su MB nusprendem, kad vestuves darysim tikrai netradiciskas, nebus jokiu islydejimu is namu ir t.t..tad ir pirsliu mums nebereikia...tik va noretusi, kad vakara kazkas linksmai pravestu, kad sveciai nors iki 12 issilaikytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 27, 08:54)
aciu 4u.gif

o tu gal zinai dar kokiu uzsislaptinusiu vestuviu vedeju, nu tokiu nebrangininku blush2.gif

is Mazeikiu Vestuviu planuotoja Elena
Mob.: 862716322 svenciuprojektai@yahoo.com

Papildyta:
QUOTE(agne_aite @ 2007 09 26, 15:30)
numergaites, jus saunuoles!! thumbup.gif  nu kiek visokiu adresu, telefonu duodat!! aciuu!! susimasciau del ingos, kaip supratau tai sauni moteris!! thumbup.gif  o ar buvo staigmenu? dar tiksliai del kt metu ji nieko nesako, bet 2 zmoniu pirsliavimas 2000, nu nepigu, bet gal vertya g.gif  o kiek siemet mokejot?? smile.gif

2008 metu kainos jos tokios.jei ji viena veda,tai 2000Lt,o jei dviese tai 3000lt,bet sake,kad jei vestuvese ne daugiau kaip 40zmoniu,tai ji pilnai viena praveda
Atsakyti
QUOTE(TitaTita @ 2007 10 15, 21:25)
Labas, sausio menesi eisiu i vestuves, kuriose pusiau turi buti vedama rusiskai. Man labai reiketu tokio vedejo, kuris sneka sia kalba ir kaip rasei, kad nebutu tradiciniu bajeriuku  smile.gif Kadangi jaunoji labai mazai laiko praleis Lietuvoje iki vestuviu, tai paprase manes, kad padeciau  smile.gif , bet nezinau is kur gauti gera muzikanta ar vedeja. Aciu is anksto  mirksiukas.gif
p.s jei nenorite rasyti kontaktu forume, tai galite parasyti man i e-maila jovitukas7@yahoo.com

Labutis! Labai daug kas klausin4ja- geriau jau vieną kartą parašysiu forume

Natalija- vedėja iš Klaipėdos (važinėja ir į kitus miestus)
Tel: +370-6100-4214
4u.gif
Atsakyti
Aciu Jullaja uz vedejos kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 00:06)
O gal kuri zinot gera vedeja Kaune, na kad padetu ir gamtoje pravest zaidimus ir vakare uzimtu svecius. Siandien su MB nusprendem, kad vestuves darysim tikrai netradiciskas, nebus jokiu islydejimu is namu ir t.t..tad ir pirsliu mums nebereikia...tik va noretusi, kad vakara kazkas linksmai pravestu, kad sveciai nors iki 12 issilaikytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jau rašiau vestuvių organizatorių skyrelyje - neseniai buvau vestuvėse, kurias koordinavo ir vedė vienas vedėjas. Man labai patiko, kitiems svečiams ir jauniesiems irgi.
Jei įdomu, galiu draugės paklausti kontaktų. Kainų nežinau, bet kadangi draugė nesiskundė, tai manau, kad kainos labai nesikandžioja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 15, 23:06)
O gal kuri zinot gera vedeja Kaune, na kad padetu ir gamtoje pravest zaidimus ir vakare uzimtu svecius. Siandien su MB nusprendem, kad vestuves darysim tikrai netradiciskas, nebus jokiu islydejimu is namu ir t.t..tad ir pirsliu mums nebereikia...tik va noretusi, kad vakara kazkas linksmai pravestu, kad sveciai nors iki 12 issilaikytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va cia kaip tik Kauno vestuviu vedejo svetaine tau duodu http://www.pirslys.com/

As pati su juo susitariau (nors mano vestuves bus Vilniuje, bet pats jis is Kauno).
Atsakyti
www.liezuvis.lt 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holiday: 24 spalio 2007 - 14:28
QUOTE(holiday @ 2007 10 24, 14:27)

Savo vyrą siūlo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2007 10 24, 21:47)
Savo vyrą siūlo  hihihi.gif

o kas čia taip juokinga? g.gif hihihi.gif neturi tokio tai pavydi smoke.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote ar Vytautas Rumsas veda vestuves? Na man jis nerealiai patinka, kaip vedejas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Xusha @ 2007 10 24, 07:37)
Va cia kaip tik Kauno vestuviu vedejo svetaine tau duodu http://www.pirslys.com/

As pati su juo susitariau (nors mano vestuves bus Vilniuje, bet pats jis is Kauno).

o cia musu vedantysis thumbup.gif tikrai rekomenduoju, musu nenuvyle ax.gif pas mus ji buvo kaip vedantysis taigi neturejo pirslio atributikos kaip juosta ir panasiai, bet buvo su mumis nuo pat mano isvaziavimo i baznycia ir dar su juo buvo viena mergina Jolita vardu, mes ememe tam, kad verstu angliskai, bet ji buvo tiesiog fantastiska ir pinigelio ne daug paeme, taigi tikrai verta net ir lietuviskom vestuvems juos abu samdyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
idomu ar buna vedeju iki 500lt?nusprendeme paimti muzikantus brangesnius,o vedejui reiktu tk pakordinuoti visa eiga.
Atsakyti