Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjas

QUOTE(vaivullka @ 2007 04 14, 14:22)
gal galetum man jo numeriuka parasyti,musu vestuves 2007-07-07 o dar daug ko neturim cry.gif ir kokia jo kaina?  wink.gif  kur skambonu tai kainos kosmines ohmy.gif

nu jo, šitą dieną, kiek teko skaityt įvairių straipsnių, tai kainos užkeltos vos nedvigubai ir visi fotografai, muzikantai, piršliai, pokylių vietos ir t.t. jau prieš metus, du "išgraibstyti".
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 19, 22:55)
user posted image
Ale ziuriu ne kas su vedejais... ar cia reklama niekas neuzsiima... ar nelabai yra lietuvoj tokiu zmoniu? user posted image

Nes mes irgi priversti mastyt apie vakaro vedeja..bo pirsliaut niekas nenori  user posted image

jo pritariu smile.gif viska jau apsiziurejau, bet su vedeju tai ne kokie reikaliukai g.gif O Roberto is vilniaus kontaktu taip ir nesulaukiau rolleyes.gif
Atsakyti
Viktorijavz, kaip suprantu jau savo vestuves atsokai. Sveikinu 4u.gif Norejau paklausti apie vestuviu vedeja. Skaiciau, kad norejote Jackaite samdyti arba Gradauskiene. Tai kas buvo vedeja pas jus. Gal gali parekomenduoti, nes musu vestuves arteja ir niekaip nerandame vadejo verysad.gif
Merginos, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Jackaite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra8278277 @ 2007 05 02, 20:45)
Viktorijavz, kaip suprantu jau savo vestuves atsokai. Sveikinu 4u.gif  Norejau paklausti apie vestuviu vedeja. Skaiciau, kad norejote Jackaite samdyti arba Gradauskiene. Tai kas buvo vedeja pas jus. Gal gali parekomenduoti, nes musu vestuves arteja ir niekaip nerandame vadejo verysad.gif
Merginos, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Jackaite unsure.gif

biggrin.gif kad mano vestuves dar tik 08.04 mirksiukas.gif Musu vedeja turetu buti - Livija Gradauskiene, o Jackaite vestuvemis nebeuzsiima...
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 03, 10:05)
biggrin.gif kad mano vestuves dar tik 08.04  mirksiukas.gif Musu vedeja turetu buti - Livija Gradauskiene, o Jackaite vestuvemis nebeuzsiima...

na pasirodo man su skaiciavimu biskeli ne kas blush2.gif O kiek kainuoja Gradauskiene? Ir ar ji ne nescia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra8278277 @ 2007 05 03, 09:46)
na pasirodo man su skaiciavimu biskeli ne kas blush2.gif  O kiek kainuoja Gradauskiene? Ir ar ji ne nescia? unsure.gif

Tai lyg ir nescia, bet rugpjuti taip suprantu jau bus pagimdziusi. Kaina... nezninau, ar dabar galiu rasyt, bet nesiekia 2000Lt cool.gif O va Jackaite brangesne budavo, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 03, 15:07)
Tai lyg ir nescia, bet rugpjuti taip suprantu jau bus pagimdziusi. Kaina... nezninau, ar dabar galiu rasyt, bet nesiekia 2000Lt  cool.gif O va Jackaite brangesne budavo, kaip suprantu  g.gif

Buk gerute duok Gradauskienes kontaktus. Su Jackaite jau klabejau, nori labai daug... Visa laik svajojau apie vedeja Gradauskiene, labai ji mums patinka. Jei negali rasyti cia , gal gali man i mano adresiuka imesti. Labai labai aciu
Atsakyti
QUOTE(ausra8278277 @ 2007 05 03, 15:15)
Buk gerute duok Gradauskienes kontaktus. Su Jackaite jau klabejau, nori labai daug... Visa laik svajojau apie vedeja Gradauskiene, labai ji mums patinka.  Jei negali rasyti cia , gal gali man i mano adresiuka imesti. Labai labai aciu

Parasysiu tau savo planuotojos kontaktus, nes ji cia viska pas mus reguliuoja - as beveik jokiu kontaktu nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 03, 16:21)
Parasysiu tau savo planuotojos kontaktus, nes ji cia viska pas mus reguliuoja - as beveik jokiu kontaktu nezinau  rolleyes.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra8278277 @ 2007 05 03, 16:31)
Labai aciu  4u.gif

Gavau atsakyma, kad Gradauskiene neveda vestuviu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra8278277 @ 2007 05 04, 19:52)
Gavau atsakyma, kad Gradauskiene neveda vestuviu  verysad.gif

O is kur gavai ta atsakyma?
Siaip, jo, ji nera vestuviu vedancioji ir vat, atsirado galimybe, kad ir mes ja prarasime, nes vis atideliojo pasirasyti sutarti schmoll.gif nu kaip taip elgtis galima - tai sutiko, tai atsisake, tai vel persigalvojo... schmoll.gif Labai nerimtai atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 04, 21:36)
O is kur gavai ta atsakyma?
Siaip, jo, ji nera vestuviu vedancioji ir vat, atsirado galimybe, kad ir mes ja prarasime, nes vis atideliojo pasirasyti sutarti  schmoll.gif nu kaip taip elgtis galima - tai sutiko, tai atsisake, tai vel persigalvojo...  schmoll.gif  Labai nerimtai atrodo...  schmoll.gif

Gavau toki atsakyma is tavo planuotojos verysad.gif
Atsakyti