Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

QUOTE(Simpatiaska @ 2007 04 01, 18:31)
gal ne HIPP produkcijai alergija o kokiam nors produktui,tai jei ir pati darysi vis tiek alergizuos,reikia tesiog nustatyti butenk kas alergizuoja

butėnt hipp, nes ką beduočiau hippo tai ir alergizuoja. net nuo hipp ha mišinuko.
Atsakyti
mes tyreles nuo 4 mėnesių valgom ax.gif
Atsakyti
mes tyreles nuo penkiu kazkur pradejom valgyti...bet dar iki siol su mesyte ir darzovem nepatinka jai...ypac hippo, visai neikisi... ax.gif
Atsakyti
nuo ketvirto menesio maziui pradejau duot tyreles, valgom iki siol bigsmile.gif labai patinka smile.gif ir su mesyte ir be mesytes viskas skanu. neisrankus mano vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurak @ 2007 04 01, 18:45)
butėnt hipp, nes ką beduočiau hippo tai ir alergizuoja. net nuo hipp ha mišinuko.

o kaip jums ta alergija pasireiškė? nes mes irigi valgom Hipp'ą ir pradėjo berti žandukus verysad.gif gydytoja galvoja gal nuo pieno produktų, bet mes tik košeles su mišinuku valgome o vis dar geriame MP. Ar tik nebus ir mums nuo tų tyrių g.gif
Atsakyti
As tai duodu "Hipp" tyreles - vaisiu, darzoviu ir mesiskas. Mano dukrele labai alergiska nuo gimimo, kadangi maitinau savo pienu, negalejau labai daug ko valgyti, nes ja baisiai bere ir su zarnynu buvo bedu, tai sulysau nerealiai blush2.gif Na, o atejus laikui duot papildomo maisto, atsargiai emiau bandyt "Hipp" tyreles - pradzioj tik su A zenklu (hipoalerginis maitinimas), po to ir visokias kitokias, tik aisku pries duodant 10 kartu perskaitau sudeti, pati paragauju, pamaitinu savo pieneliu, jei nieko, tada jau duodu. Na, ir nieko baisaus dukrelei nenutiko, nors ji ir labai jautri, tada ir nutariau, kad "Hipp" tyreles vertos savo vardo ir bent jau sudetis atitinka ta, kas nurodyta etiketeje. Tad manau nieko blogo vaikeliui pasiulyti pirktines tyreles, ypac kada ziema, ir be pasenusiu obuoliu, morku, bulviu ir kopustu nelabai yra ko duoti.
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2007 04 02, 12:20)
As tai duodu "Hipp" tyreles - vaisiu, darzoviu ir mesiskas. Mano dukrele labai alergiska nuo gimimo, kadangi maitinau savo pienu, negalejau labai daug ko valgyti, nes ja baisiai bere ir su zarnynu buvo bedu, tai sulysau nerealiai  blush2.gif  Na, o atejus laikui duot papildomo maisto, atsargiai emiau bandyt "Hipp" tyreles - pradzioj tik su A zenklu (hipoalerginis maitinimas), po to ir visokias kitokias, tik aisku pries duodant 10 kartu perskaitau sudeti, pati paragauju, pamaitinu savo pieneliu, jei nieko, tada jau duodu. Na, ir nieko baisaus dukrelei nenutiko, nors ji ir labai jautri, tada ir nutariau, kad "Hipp" tyreles vertos savo vardo ir bent jau sudetis atitinka ta, kas nurodyta etiketeje. Tad manau nieko blogo vaikeliui pasiulyti pirktines tyreles, ypac kada ziema, ir be pasenusiu obuoliu, morku, bulviu ir kopustu nelabai yra ko duoti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 04 02, 09:26)
o kaip jums ta alergija pasireiškė? nes mes irigi valgom Hipp'ą ir pradėjo berti žandukus  verysad.gif gydytoja galvoja gal nuo pieno produktų, bet mes tik košeles su mišinuku valgome o vis dar geriame MP. Ar tik nebus ir mums nuo tų  tyrių  g.gif

atsirado ekzeminiai daryniai ant viso kūnelio. o žandukai tai siaubingai išberti. kūnelį jau išgydėme, žandukus dar truputį reikia pagyditi.
Atsakyti
mes nesenai pradėjom valgyti tyreles, bet manau, kad tai thumbup.gif ! nes šiuo metu nieko natūralaus nėra, viskas su nitratais ir visokiais chemikalais, nei tos bulvės duosi, nei obuolio... doh.gif tai valgom tyreles, ir labai vaikas patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
nesiryztu ir as is parduotuves darzoviu pirkti. Taigi, perkam pagamintas kosytes. Dazniausiai Hipp, kartais Bebivita. Tik kad maniskis isvis nelabai daug valgo.... Taigi, cikinames, kol puse indelio sumaitinam.. Laimingos mamytes, kuriu vaikuciai valgus!
Atsakyti
QUOTE(shnucki @ 2007 04 03, 14:53)
nesiryztu ir as is parduotuves darzoviu pirkti. Taigi, perkam pagamintas kosytes. Dazniausiai Hipp, kartais Bebivita. Tik kad maniskis isvis nelabai daug valgo.... Taigi, cikinames, kol puse indelio sumaitinam.. Laimingos mamytes, kuriu vaikuciai valgus!

Kiekvienas vaikas žino ko jam ir kiek reikia suvalgyt. Man didžiausia problema buvo, kai reikėdavo pienuką maitint - nenori, kiša liežuvį ir viskas. Ir neduodavau. Po 10 min vėl siūlydavau. Kartais ir 5-6val būdavo nevalgius. Maniau, kad su košėm irgi bus bėdos (aš pati, anot tėvų, irgi labai nevalgi buvau). O kai paragavo košės - tai kaip toj reklamoj - negaliu sustot. Pamato savo košę - tai net dreba kaip nori. Ir suvalgo tiek kiek priklauso. Reiškia - mano vaikas "nepieninis", jam košių reik lotuliukas.gif
O pirktines tyreles duodu thumbup.gif
Atsakyti
mes tyreles ragaujam nuo 3.5men
saldzias perku, o darzoviu kosyte pati verdu, siaip valgom dazniausiai hipp produkcija ax.gif
Atsakyti