Mes pagrinde maitinamės tik pirktinėmis košėmis,nes namines daržovines dar valgo,bet jei įdedu mėsos tai visiškai nenori.
Kartais duodu Hipp vaisių tyrelių, mažylei patinka.
Maniskis tik pirktines tyreles valgo,tiek vaisines tiek darzoviu,nebent jei pati sutrinu obuoliuka tada irgi suvalgo.o su mesa turim problemyte,niekaip negaliu isiulyti

Tik pirktines tyrele valgo ir mūsų dukrytė.
Mano tai visas tyreles valgo išskyrus daržovienes ir kur su mėsa, daug išbandžiau bet nei į burną neima. O kartais taip tyngisi virti
Bet ji tik namines pripažysta, o visas vaisines ir kitas su mielu noru valgo

mano berniukas valgo ir pirktines jei reikalas yre(jei ne namie) o taip tai pati namie verdu tai irgi valgo

mano sunelis taip pat pirktines valgo,nes kai toks ankstyvas pavasaris tai ir tu svieziu , chemikalu neragavusiu vaisiu ar darzoviu nelabai kur rasi. na, bet kai tik atsiras zvieziu darzoviu ir vaisiu sakiau pati gaminsiu

LAbutės
perku tyreles vaisines,labai valgo ryziu kose su bananais nestles
...tuos hipp sausainukus irgi megsta ...

perku tyreles vaisines,labai valgo ryziu kose su bananais nestles

Mes valgome pirktas, obuoliuką tik paskutu, ką dar galima paduoti
, visi pirkti vaisiai neaišku kaip sunokinti ir laikyti

tos mamytes, kuriu vaikuciai nevalgo mesos - nebandet keist i zuvi?
As radau tokias kosytes maximoj, bio grudu (grikiu, kvieciu, ryziu, avizu), na jas reikia isvirt, bet ten 5 minuciu darbas, labai skaniai saule valgo su vaisiu tyrelem

Na, mes bandome pamažu ragauti Hipp obuolių su bananu, kriaušių, taip pat morkų ir morkų su bulvėmis. Dar ragavome Semper morkų. Nežinau, ar taip turi būti, bet maitinimas vyksta taip: pakabinu šaukšteliu tyrės, dedu mažei į burnytę, ji išspjauna, aš pagaunu, atgal į burnytę. Taip pusę ar trečdalį indelio per valandą "sumaitinu". vaikas kaip po karo - turiu perrengti, nuprausti. Tai net nežinau - čia ji tipo nemėgsta ar tai jos toks valgymas
.
Bet kai vasarą, rudenį atsiras šviežių vaisių, daržovių, bandysiu gaminti pati. Pirksiu ne iš prekybcentrio, bet turguje. Ne lenkiškas ar lietuviškas, kurias pardavinėja dideliais kiekiais. Bet būna žmogelių, kurie daug neaugina, atneša viena kitą ryšelį ir viskas. tie tai chemijų nenaudoja.
O dėl tyrelių kokybės, tai ta griežta atranka ir kontrolė vykdoma produkcijai, kuria prekiauja vietos rinkoje, o specialiai Lietuvai ir panašioms šalims atitenka visos atliekos, chaltūra.

Bet kai vasarą, rudenį atsiras šviežių vaisių, daržovių, bandysiu gaminti pati. Pirksiu ne iš prekybcentrio, bet turguje. Ne lenkiškas ar lietuviškas, kurias pardavinėja dideliais kiekiais. Bet būna žmogelių, kurie daug neaugina, atneša viena kitą ryšelį ir viskas. tie tai chemijų nenaudoja.
O dėl tyrelių kokybės, tai ta griežta atranka ir kontrolė vykdoma produkcijai, kuria prekiauja vietos rinkoje, o specialiai Lietuvai ir panašioms šalims atitenka visos atliekos, chaltūra.