Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

as tai pati viska verdu,tik vaisines perku,man kai pati isverdau tai skaniau ir mano mazulke valgo labai gerai, aisku visada yra ir pirktiniu pas mane maza kas nebus laiko ar dar kas, tai ir duodu, valgo ir pirktines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka21 @ 2007 04 15, 21:53)
as tai pati viska verdu,tik vaisines perku,man kai pati isverdau tai skaniau ir mano mazulke valgo labai gerai, aisku visada yra ir pirktiniu pas mane maza kas nebus laiko ar dar kas, tai ir duodu, valgo ir pirktines 4u.gif

o mano maze mano darytu nevalgo lotuliukas.gif matyt neskaniai gaminu,nors man paciai skaniai pasirode tongue.gif
Atsakyti
Kai mano pirktų nevalgė, tai kito pasirinkimo ir neturėjau, bet visada pirkau tik hipp košes ir tyreles, nes kitų sudėtį kiek skaičiau tai pridėta visokių modifikuotų krakmolų ar dar ten biesas žino ko.
Atsakyti
o jus nebandet, kas turit ta trintuva, blenderi, ir vaisius sutrint. zinokit toks man atradimas buvo- thumbup.gif . mano mazoji tai apetitu nesiskundzia, bet pvz viduriukai buvo linke pakieteti, koses visada pati verdu, ir grudines, ir darzovienes, o ne taip seniai sugalvojau dar ir vaisius suplakt-pasaka, dabar viduriukai kaip susitvarke grazu ziuret. dedu obuoli, banana, meliona, kivi, kriause(kazkuriuos2-3). pabandykit
Atsakyti
Dar nevalgom, bet manau, kad teks ne tik mamos virtas ragauti
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 04 18, 18:37)
o jus nebandet, kas turit ta trintuva, blenderi, ir vaisius sutrint. zinokit toks man atradimas buvo- thumbup.gif . mano mazoji tai apetitu nesiskundzia, bet pvz viduriukai buvo linke pakieteti, koses visada pati verdu, ir grudines, ir darzovienes, o ne taip seniai sugalvojau dar ir vaisius suplakt-pasaka, dabar viduriukai kaip susitvarke grazu ziuret. dedu obuoli, banana, meliona, kivi, kriause(kazkuriuos2-3). pabandykit

o kivi galima duoti?
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 18, 21:30)
o kivi galima duoti?

Is egzotisku galima tik kivi ir banana, mano gydytojas sake.

Pries kelias dienas ragavome pirmosios tyreles (morku). Aptaske viska ka tik galejo lotuliukas.gif daviau pirktines Hipp, bet taip pat zadu gaminti ir namie, nes atidaryta tyrele galima laikyti tik para, o maniske viso indelio tikrai nesuvalgo, tam reiktu kokios savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 26, 10:44)
Is egzotisku galima tik kivi ir banana, mano gydytojas sake.

Pries kelias dienas ragavome pirmosios tyreles (morku). Aptaske viska ka tik galejo  lotuliukas.gif  daviau pirktines Hipp, bet taip pat zadu gaminti ir namie, nes atidaryta tyrele galima laikyti tik para, o maniske viso indelio tikrai nesuvalgo, tam reiktu kokios savaites  biggrin.gif

Atleisk uz nekorektiska klausima ,pasiziurejau tavo liniuote ..tu ka 3 men.vaikui duodi tyreles???? doh.gif
Tikuosi kad ne tik liniuotes nespejei papildyti. blush2.gif 4u.gif
Nes 3 men.skrandys visai nepasiruose tyrelems ir pan.Vaikui pus pilva,bus neramus....ir t.t.Kartais nes pasiziurejes pampersa galima pamatyti kad nevirskina tu tyreliu ir kt.dalyku iki 6 men.Kiek jau buvo rasyta ta tema....ir gydytojai ne pataria anksciau 6 men.primaitinti.Kur tuos mamos skuba????

Patarimas tuoms mamytems kuriu vaikuciai (6men.) nevalgo tyreles nesvarbu ar pacios gaminat ar perkat. I tyrele siek tiek pabandikyt ipilti savo pieuko arba jei maitinat dirbtiniu tai dirbtinio penuko...sumaisikyt ... blush2.gif
Pastebejau jei mano mergytei kas nepatinka ipylu pienuko ir valgo drinks_cheers.gif
Turbus skonis tampa...priimtinesnis

As pvz.niekad iki metuku neduociau savo vaikui svezio banano pirkto turguje ar parduotuveje......paciai kartais buna negerai nuo tu bananu..(kartais rode per televizija ..kad tie bananai su kirmilem buna g.gif )..geriau jau HIPP...Jie nors termiskai apdoruoti.O kivi gali alergizuoti.....reikia labai atsargiai pabandyti tik nuo puses saukstelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 26 gegužės 2007 - 10:27
Aš irgi viską verdu tik vaisines tyreles perku, na kartais jogurtukus, ar dar kokį skanėstą nuperku, o šiaip man atrodo natūralus maistas naminis yra geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 26, 11:13)
Patarimas tuoms mamytems kuriu vaikuciai (6men.) nevalgo tyreles nesvarbu ar pacios gaminat ar perkat. I tyrele siek tiek pabandikyt ipilti savo pieuko arba jei maitinat dirbtiniu tai dirbtinio penuko...sumaisikyt ... blush2.gif
Pastebejau jei mano mergytei kas nepatinka ipylu pienuko ir valgo drinks_cheers.gif 

Tikrai geras patarimas, taip ir aš dariau kol vaikas priprato prie papildomo maisto.
Savo vaiką iš pradžiu maitinau tik Hipp tyrelem, dabar jau ir pati gaminu. Bet vaisių tikrai neduodu pirktu parduotuvej, nebiant kokį obuolį lietuvišką. Man geriau Hipp vaisių tyreles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HIGHWAY: 26 gegužės 2007 - 21:20
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 05 26, 12:37)
Aš irgi viską verdu tik vaisines tyreles perku, na kartais jogurtukus, ar dar kokį skanėstą nuperku, o šiaip man atrodo natūralus maistas naminis yra geresnis.

Zinok ziurint koks tas n a m i n i s ,aisku gerai jei is tevu sodo ar kaimo ir t.t,o jei is parduotuves perki koki neaisku madifikuota ....dalyka....namuose isveri ir skaitosi naminis??
g.gif
As tai va tik kartais zuvy perku,verdu su makaronais (auksc.kokybes) ir su bulvem (perku turguje pas pazystama....zinau kad blogu neparduos)....o seip kartais ir baisu pirkti nes gyrdejau kad deja ir Liet.darzoves buna labai hemikuotos...viena babuljka turguje pasakojio sako kad musiskiai nemoka teisingai nauduotis chemikalais tai padaugina......(net laikrasciose rase kad uzdraude prekiauti Liet.pomidorais)..
Tai tikrai kartais sunku issirinkti................. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 26, 11:13)
Atleisk uz nekorektiska klausima ,pasiziurejau tavo liniuote ..tu ka 3 men.vaikui duodi tyreles???? doh.gif
Tikuosi kad ne tik liniuotes nespejei papildyti. blush2.gif  4u.gif
Nes 3 men.skrandys visai nepasiruose tyrelems ir pan.Vaikui pus pilva,bus neramus....ir t.t.Kartais nes pasiziurejes pampersa galima pamatyti kad nevirskina tu tyreliu ir kt.dalyku iki 6 men.Kiek jau buvo rasyta ta tema....ir gydytojai ne pataria anksciau 6 men.primaitinti.Kur tuos mamos skuba????

As pvz.niekad iki metuku neduociau savo vaikui svezio banano pirkto turguje ar parduotuveje......paciai kartais buna negerai nuo tu bananu..(kartais rode per televizija ..kad tie bananai su kirmilem buna g.gif )..geriau jau HIPP...Jie nors termiskai apdoruoti.O kivi gali alergizuoti.....reikia labai atsargiai pabandyti tik nuo puses saukstelio.

Siaip tai man pats gydytojas patare po truputi duoti ragauti. Kadangi sumazejo mano pienuko, tai primaitinu misinuku. As taip pat manau,kad darzoves ir kosytes daug geriau nei tas dirbtinis pienas. Gyd. jau nuo 1men patare duoti po kelis lasiukus obuoliu sulciu,bet nepaklausiau jo, nes maniau, kad turesiu daug pienuko ir iki 6men ne nerodysiu vaikui jokio papildomo maisto schmoll.gif Bet gavosi kitaip. Ragaujam morkyciu jau kelias dienas, bet jokiu neramumu nepastebejau rolleyes.gif
Atsakyti