QUOTE(dasa @ 2007 07 30, 17:49)
Aš pradėjau duoti Hipp tyreles maždaug nuo 5 mėn. Dabar jau esame paragavę visų rūšių tyrelių, tik su mėsa dar neduodu, po 6 mėn. pradėsime

Mažasis suvalgo per vieną kartą 125 g, t.y visą indelį kartą per dieną

Parduotuvėse tokiam mažiukui pirkti daržovių tikrai neketinu ir kitoms nepatariu

Vienas Dienas žino ko į jas prideda

O vat kai mūsų darže užaugs-tada ir paragausim jų

O kas daržo neturi, patariu šiek tiek palaukti, kol pasirodys normaliomis sąlygomis Lietuvoje užauginti vaisiai ir daržovės
vaje kiek daug taviskis suvalgo, mes tai su ta darzoviene taaaaaip vargstam, vos 50g suvalgo, ir tai ziaukcioja... padarau keliu dienu pertrauka, vel bandau- tas pats... uztai tyreles vaisines ar tarkuota obuoliuka( perkam pas bobutes

) ar kruopu kosele kerta kaip didelis!
QUOTE(Laumiux @ 2007 07 30, 23:57)
Parduotuvėje vaisių ir dažovių kūdikėliui ir aš neperku. Bet morkytes, burokėlius, bulves, kopūstėlius perku turguje. Ne iš tų, kur dėžėm pardavinėja, bet kur koks žmogelis keletą ryšulėlių turi. Tas gal kiek ir pasalietravęs, bet vis tiek ne taip jau ir daug. O pirktinių ir aš duodu, kai neturiu laiko išvirti. DAr šiandien bandėme hipo tyrelę su žuvimi. Su kramtymo "užduotimi" mano mergina susidorojo šauniai

, tik kažkokių prieskonių ten pridėta, nes net man ta tyrelė atrodė aštri. Bet tos tyrelės duosiu kartą per savaitę, nes nežinau, kur Klaipėdoje galima nusipirkti normalios šviežios žuvies. Ją tai bijau pirkti visur. Nebent važiuoti į Palangą, kur ant tilto meškerioja vaikėziukai ir tiesiai iš jų pirkti ką tik sužvejotą
niu jau, Klaipedoj ir sviezios zuvies nerasi

mes kai nuvaziuojam, prie perkelos zuvies nusiperkam, ten irgi zveju pilna