Maniškis tai nuo 4.5 mėn. valgė pirktines tyreles, nes buvo pavasaris, ir šviežių daržovių/vaisių dar nebuvo, o parduotuvinės man pasitikėjimo nekelia... tai va, pirkau tik Hipp, tai išragavom tikriausiai visas įmanomas - sūneliui viskas tiko ir patiko:) Dabat tai verdu pati, tik kai neturiu laiko duodu pirktines - nieko valgo viską vienodai gerai (aišku aš į daugiau mėsytės įdedu į daržovienę, tai jam mano skanesnė

QUOTE(LEAH @ 2007 08 07, 16:25)
Mėsytės galima tik iki 50 g

labai noreciau kad mazius valgytu pirktines tyreles bent retsykiais, kai nebuna laiko pagaminti. Deja

Visada turiu nusipirkusi,bet gaminu pati....,buna tokiu atveju,kai nespeju,prisvilinu ar dar kas,tada pasinaudoju pirktiniais,bet nepyknaudziauju,nes nemanau,kad sveika vaikeliui

pirmajai savo dukrai labai daug viriau pati
kairtais duodavau HIPP maisteli, o antrajai neviriau, nevirsiu ir treciajam, kadangi nemanau, kad gamintojai, gamindami kudikiams maista naudoja prastos kokybes darzoves, vaisius ir t.t. ir t.t.
be to, pacios virdamos kosytes,bent jau as, verdame darzoves, mesyte ilgiau, tai visi vitaminai ir isgaruoja, taip pat perkant pasirinkimas didesnis, o dar manau, kad tikrai pirktines koseles nebrangesnes (produktai,jei organinia tai dar brangesni,+dujos+jusu brangus laikas, kuri vietoj virdamos koseles ir priziuredamos, kad neprisviltu ir t.t., galite praleisti su savo mylimais vaikiukais)

Duodu tik vaisiu ir darzoviu tyreles (morku, moliugu), kuriomis pagardinu kosyte. O mesiskas, ar kitokiu nepirkom, pati gamindavau namini maista

Kai buvo labai mazyte tai ir dar kaip valgydavo pirktines tyreles,bet dabar be sansu ikist

Dukrai visada pirkadavom, dabar sūnui nebe
Vasarą valgė iš močiutės sodo, o dabar pilnas šaldiklis trintų. Atsišildau ir duodu- labai patinka mažiui.

Mums 6men. ir as maitinu tyrelem, mano mazyle valgo tik saldzia tyreles... su darzovem nevalgo
Nematau nieko baisaus, del situ tyreliu, tik perkant visada patikrinu galiojimo laika

DUODU AS SAVO MAZYLEI PIRKTINES TYRELES IR KOSYTES
QUOTE(LEAH @ 2007 08 07, 16:25)
Maniškis tai nuo 4.5 mėn. valgė pirktines tyreles, nes buvo pavasaris, ir šviežių daržovių/vaisių dar nebuvo, o parduotuvinės man pasitikėjimo nekelia... tai va, pirkau tik Hipp, tai išragavom tikriausiai visas įmanomas - sūneliui viskas tiko ir patiko:) Dabat tai verdu pati, tik kai neturiu laiko duodu pirktines - nieko valgo viską vienodai gerai (aišku aš į daugiau mėsytės įdedu į daržovienę, tai jam mano skanesnė 

LABAI GERAI KAD PIRKTINIU NEVALGO, O MANISKE KAIP TIK TIK PIRKTINES, O IS NAMINIU TIK SU JAUTIENA
IR BE TO JAI PIRKTINIS IR NAMINIS MAISTELIS BE DRUSKOS, NES PVZ. HIPP KAI KURIOSE YRA DRUSKOS, JI JU NEVALGO