Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

manasis valgo darzoviu ir vaisiu tyreles. pati kol kas neverdu, bet zadu pradeti, kai bus aisku, kokios darzoves jam patinka.
Atsakyti
Duodu. Namine tik morku megsta, nuo bulviu ziaugcioja tai ir nekisu, bet reiktu ka nors paciai idomesnio pabandyt pagamint... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, prasau jusu pagalbos magistro darbui reikia atlikti tyrima, prasau atsakykit i anketos klausimus, buciau labai dekinga 4u.gif

cia nuoroda:www.######
Atsakyti
QUOTE(rmux @ 2007 10 10, 16:19)
Sveikutes mamytes, prasau jusu pagalbos magistro darbui reikia atlikti tyrima, prasau atsakykit i anketos klausimus, buciau labai dekinga  4u.gif

cia nuoroda:www.######

Atsakiau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as kai jau pradejau damaitinti savo sunu tai virdavau darzovienes pati nes nera labai sunku ir skaniau nei pirktines,aisku tyreles tai pirkdavau labai skaniai suvalgydavo.
Atsakyti
Aš maitinau pirktinėm.Labai skaniai valgė.Vieną dieną atsisakė ir pradėjom valgyt viską nuo bendro stalo.
Atsakyti
Aš kartais duodu savo mažylei pirktinių tyrelių ir ji skaniai jas valgo. Ypač mėgsta tyreles su moliūgu smile.gif .
Atsakyti
Manoji valgo ir pirktines, ir namų gamybos. Dažniau stengiuiosi duoti savo gamintas, bet kai mamka laiko netruri, tai pasitenkinam iš indelio.... blush2.gif
Atsakyti
Kadangi 6 mėnesiai sukako pavasarį, kai savos daržovės jau nusibaigusios, tad sprendimas buvo geriau duoti pirktines. Duodam Hippo - nors pradžia buvo nelengva - tačiau dabar noriai valgo. Ir nelabai , beje, noriai ragauja mano pačios virtas. Turbūt, kad visai kitoks skonis ;( Tačiau auga gerai, tai labai į galvą neimu... Ir laukiu, kada pradės valgyti kartu su mumis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
mum 4 men., jau valgom vaisines tyreles ypac megsta slyvu tyre, namie darau darzovienes megsta ir jas
Atsakyti
Duoduir pirktines ir darytas savo, tik kad nelabai jinai valgo doh.gif rakosi spjaudosi bet nevalgo unsure.gif skaniausia yra obuoliu ir bananu, va sitos tai biskuti tik valgo thumbup.gif tai nors tiek doh.gif
Atsakyti
Taip duodu savo vaikiukui, pirktiniu tyreliu
Atsakyti