manasis valgo darzoviu ir vaisiu tyreles. pati kol kas neverdu, bet zadu pradeti, kai bus aisku, kokios darzoves jam patinka.
Duodu. Namine tik morku megsta, nuo bulviu ziaugcioja tai ir nekisu, bet reiktu ka nors paciai idomesnio pabandyt pagamint...

Sveikutes mamytes, prasau jusu pagalbos magistro darbui reikia atlikti tyrima, prasau atsakykit i anketos klausimus, buciau labai dekinga
cia nuoroda:www.######

QUOTE(rmux @ 2007 10 10, 16:19)
Sveikutes mamytes, prasau jusu pagalbos magistro darbui reikia atlikti tyrima, prasau atsakykit i anketos klausimus, buciau labai dekinga

Atsakiau

Aš maitinau pirktinėm.Labai skaniai valgė.Vieną dieną atsisakė ir pradėjom valgyt viską nuo bendro stalo.
Aš kartais duodu savo mažylei pirktinių tyrelių ir ji skaniai jas valgo. Ypač mėgsta tyreles su moliūgu
.

Manoji valgo ir pirktines, ir namų gamybos. Dažniau stengiuiosi duoti savo gamintas, bet kai mamka laiko netruri, tai pasitenkinam iš indelio....

Kadangi 6 mėnesiai sukako pavasarį, kai savos daržovės jau nusibaigusios, tad sprendimas buvo geriau duoti pirktines. Duodam Hippo - nors pradžia buvo nelengva - tačiau dabar noriai valgo. Ir nelabai , beje, noriai ragauja mano pačios virtas. Turbūt, kad visai kitoks skonis ;( Tačiau auga gerai, tai labai į galvą neimu... Ir laukiu, kada pradės valgyti kartu su mumis

mum 4 men., jau valgom vaisines tyreles ypac megsta slyvu tyre, namie darau darzovienes megsta ir jas
Duoduir pirktines ir darytas savo, tik kad nelabai jinai valgo
rakosi spjaudosi bet nevalgo
skaniausia yra obuoliu ir bananu, va sitos tai biskuti tik valgo
tai nors tiek

Taip duodu savo vaikiukui, pirktiniu tyreliu