Įkraunama...
Įkraunama...

K. Griniaus mokykla ar "Rasos" gimnazija?

QUOTE(Crazy @ 2008 03 09, 08:58)
Grinius stipri  blink.gif Taigi nėra ką lyginti Rasos ir Griniaus, žinoma, kad Rasa mirksiukas.gif

Man Rasos mokykla pobaise, ir atsiliepimai nekokie, tik Griniaus mokykla ir tik ten mastau leist vaika g.gif
Atsakyti
QUOTE(tik @ 2008 05 08, 19:48)
Man Rasos mokykla pobaise, ir atsiliepimai nekokie, tik Griniaus mokykla ir tik ten mastau leist vaika  g.gif

Dėl skonio nesiginčijama rolleyes.gif
Atsakyti
O man Rasa- visia ne pobaise,o labai gera mokykla. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2008 05 09, 16:52)
O man Rasa- visia ne pobaise,o labai gera mokykla.  4u.gif  ax.gif

gal gali motyvacija g.gif kuo ji tokia gera?
Atsakyti
QUOTE(tik @ 2008 05 09, 20:39)
gal gali motyvacija  g.gif kuo ji tokia gera?

Olimpiadų rezultatai rodo savo, Grinius tai išvis nesiekia prizinių vietų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tik @ 2008 05 09, 21:39)
gal gali motyvacija  g.gif kuo ji tokia gera?

Taip, rezultatai olimpiadų rodo savo.

Kuo ji tokia gera? Mokytojais. Jų profesionalumu,bei gebėjimu išaiškinti įsidėmėtinus dalykus iš nagrinėtos temos. Aplinka. Nepaslaptis,kad norint patekti į Rasos gimnaziją rašomi testai, skaičiuojami balai ir t.t. Taigi,neprisirenka visokios rajoninės "chebros", kuriems nesvarbu mokintis,jiem svarbiau parūkyti,pagerti,bėgti iš pamokų. Taigi,klasėse būna mokiniai, tikrai daugiau motivuoti mokytis,negu rajoninėse mokyklose. (beje,klasės sudaromos pagal balus, taigi klasėje maždaug panašus lygis vidurkio ir žinių.) O kai visi mokosi kaip tu, kyla konkurencija. Atsiranda dar didesnė motivacija mokytis,nes nori būti geresnis už kitus. Juk nėra smagu gauti mažiausią pažymį klasėje. Beto, Rasoje labai įdomus,tolerantiški ir draugiški mokiniai. Taip pat, gimnazijoje yra drausmė, kuria kitos mokyklos negali pasigirti. Čia tik pagrindiniai mano argumentai,dėl kurių patinka Rasa. mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuligankaa: 13 gegužės 2008 - 13:36
Mokausi K.Griniuj>
Jokių nusiskundimų.Esu 5-okė.
Pradinukų mokytojos laabi fainos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nuo rugsėjo prie Griniaus m-klos bus prijungta d/m "Žemyna".Bus labai puikios "Geros pradžios" ir Montesori klasių pirmokų mokytojos.
Šiandien 18 val. susitikimas su pirmokų tėvais.
Atsakyti
ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(DegintaSiena @ 2008 05 13, 18:59)
Mokausi K.Griniuj>
Jokių nusiskundimų.Esu 5-okė.
Pradinukų mokytojos laabi fainos  4u.gif  wub.gif

Šaunu,juk kiekvienam savo mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(tik @ 2008 05 15, 16:06)
ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu  g.gif

Taip, tapati kurios kieme yra pelėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
mokiausi griniaus mokykloj, mūsų klasė buvo faina, bet kabant apie saviraiška toj mokykloj tai galima sakyt kad jos nėra, eilinė vidurinė, paskui perėja į gimnaziją ir ten tikrai kitas gyvenimas, formuojas visai kitas požiųris į gyvenimą
Atsakyti
Mano mergaite irgi turi eiti i penkta klase ,bet kazkaiptai nelabai noriu leisti i Griniaus,nors buvau vakar nuejus ,grazu ,nauja ,puiku ,bet kakkaip ne taip ,nesuprantu kodel sirdis ten nelinksta.... unsure.gif
Atsakyti