Įkraunama...
Įkraunama...

K. Griniaus mokykla ar "Rasos" gimnazija?

Mano vyresnėlis mokosi "Rasos" gimnazijoj, 10 kl. anksčiau mokėsi Dainavos vid. Tai vaikai tikrai labai skiriasi smile.gif . Atmosfera gera, apie jokį smurtą nesu girdėjusi. Tik pradžioje skundėsi mokytojais - kad labai "pasikėlę" (cituoju). Matyt lygino su Dainavos smile.gif . Šiaip ir antrąjį sūnų šiemet mielai leisiu į Rasos gimzaziją (po Dainavos vid.).
O apie Griniaus mokyklą nieko nesu girdėjusi.
Atsakyti
Gyvensime Sukilėlių pr, tad planuoju perkelti savo dukrą iš Kuprevičiaus vid mokyklos į Griniaus..
Gal yra antrokėlių mamyčių? Kokią mokytoja geriausia?
Atsakyti
Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(disagreement @ 2007 01 05, 13:58)
Sweiki  ax.gif  mano vaikas gan gabus..dėl mokslo proeblemų nėra  thumbup.gif  Mokosi 8Klasėje,Kitais metais planuojame išeiti.Tik vat nežinome kur būtų geriausia. Kažkur girdėjome kad rasos gimnazijoje,jeigu nepapuoli į gimnazistų klasę,paprastoje neapsimoka būti,Taipat girdėjome kad labai stipri yra Kazio Griniaus mokykla.. gywename Kalniečių rajone,Gal kas galėtų patarti,parašyti atsiliepimus apie abi mokyklas,taipat parekomenduoti į kurią geriau eiti> Ačiū  blush2.gif

į Kazio Griniaus,tai dukra 18 metų,džiaugiasi,kad dar ją 1m.laikys. blush2.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE("Aušrinė" @ 2008 06 17, 17:59)
Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta.

Mane mokino 1,2,3,4 klasėj Birutė Mineikienė.Tu čia apie ją kalbi? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kas gali patarti kur reikia siutis svarkeli pirmokui? eisim i Griniaus mkla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 13:40)
Sveikutes 4u.gif Gal kas gali patarti kur reikia siutis svarkeli pirmokui? eisim i Griniaus mkla ax.gif

šiaip pačioj mokykloj seniau parduodavo kitų vaikų uniformas, nors gal kaip pirmokėliui ir norisi pasiūti naująsmile.gif
kai man pačiai reikėjo susiradau eilinę suvėją ir ji pasiuvo ten juk paprastas švarkelis tik kad medžiaga kitokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 16 liepos 2008 - 20:52
QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 14:40)

Mano dukrai švarkelį pasiuvo "Tometa". Jos parduotuvė "Hermann" Kęstučio g. 59, Kaunas. Telefonas (37) 205323. Darbo laikas I-V 10.00-19.00, VI 10.00-16.00
Pradinukei kainavo 120 Lt. Pasiuvo per mėnesį.
Atvažiavom, išmatavo, sumokėjom avansu 50 Lt. Po 25 dienų atsiuntė žinutę, kad jau pasiuvo, nuvažiavo pasiėmėm.
Turi jau pasiūtų, bet ne K. Griniaus mokyklos, uniformų, kurias galite apžiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juozelija: 17 liepos 2008 - 20:58
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 10, 15:14)
Mane mokino 1,2,3,4 klasėj Birutė Mineikienė.Tu čia apie ją kalbi? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Taip, o ką? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
savo pirmokėlį leidžiu į Pilėnų vid., bet nepatinka man ten, nors tu ką doh.gif Atvargsim tuos metus, o nuo penktos bandysim į K.Griniaus prašytis. Su mielu noru pervesčiau ir dabar, bet turbūt neįmanoma g.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo rugsėjo norėčiau savo sūnų leisti į Griniaus mokykla, gal kas žinote nuo kada reiktų užsirašyti g.gif
Atsakyti
gal galėtų pirmokėlių mamoms parašyti atsiliepimus apie K. Griniaus mokytojas. Vis tik noriu keisti mokyklą, todėl norėčiau žinoti ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ar Griniaus mokykla formuoja penktas klases? Kokie atsiliepimai apie šią mokyklą? Ar gali į ją papulti vaikai iš kito rajono?
Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
O dėl pradinukų - manau geriausia ieškoti geros mokytojos, o ne mokyklos cool.gif 4u.gif
Atsakyti