Noretumem isigyti Fondiu gaminimo inda, bet ju yra keletas rusiu. Maximoje nemazai kinieciu gamybos, vieni keramikiniai, kiti metaliniai, treti labai sunkus kaip spiziniai. Idomu, kurie yra geresni. Yra ir vokieciu gamybos, kainuoja beveik 400 lt. Kazin, ar kaina atitinka kokybe? Gal pasidalinsit patirtimi tie, kurie naudoja tokius indus?
Turiu spizini, man patinka-nekimba prie dugno; nereikia dideles kaitros po puodu, nes ir taip gerai siluma laikosi. Tik maniskio kaitinimui reiketu naudot spiritines tabletes, o ju niekur nebegaunu, tai naudoju paprastas zvakutes.A, ir dar pliusas-sunkus, tai po stala nevazineja jei koks svecias neatsargus pakliuna...
O tu pagalvok ar daznai tu ji naudosi ir tada nuspresi kokia suma skirti. Aisku,labai noretusi kuo geresnio ir grazesnio,bet kokia nauda is investuotos dideles sumos jei daiktas stoves nenaudojamas
va buten0kiek kartu ta fondiu gaminsi? kiek kas turi, taj sako naudoja nu kas antra menesi taj dazniausia...
as jau metai kaip turiu, bet niekeip nepanaudoju...
va siandien nors degiaja zele nusipirkau-bus proga pasigamint fondiu
na ir as nesuprantu, kuris is ju geresnis
ir kainu ivairove. ziuriu neblogos nuomones apie spizinius, mano uosvis irgi ta pati sako:pirk tai tikrai prie dugno nelips, nors ispradziu galvojom apie neruzaveikini
. ar butini ten tie papildomi indeliai kur buna prie brangesniu fondiu?
Shirshe, isduok paslapti kur gavai pirkti spiritines zele?
Pasakykit jus man tundrai kas tas fondiu
Tis suprantamai.
QUOTE(rokute @ 2004 12 27, 12:07)
Gavau fondiu nuo kaledu senio, bet nezinau ka reikia su juo daryti
gal kas zinote kokiu receptu 
Pradziai paziurek gal ka idomaus ir naudingo rasi cia:
http://www.supermama...?showtopic=2150
QUOTE(Makarska @ 2004 11 29, 08:36)
Shirshe, isduok paslapti kur gavai pirkti spiritines zele?
tik dabar pamaciau klausima
tai kaip ten tie Fondiu indai??? noriu vyrui padovanoti, nusiziurejau toki viena, bet jis dovanu parduotuveje, tokiu plonyciu dugneliu, tai greiciausiai viskas svils
net nepaklausiau, koks ten tas metalas
gal ten tik kokiam sokoladui skirtas... noretusi universalaus... idomu, ar toks maziukas tiktu viskam - ir suriui, ir aliejui, ir sokoladui?...
pasidalinkit patirtim, prasau!
nes net nezinau, kaip zmoniskai paklausti
pasidalinkit patirtim, prasau!