Įkraunama...
Įkraunama...

Fondiu indai

QUOTE(wovere @ 2005 10 29, 09:47)
O gal žinai kiek jis kainavo ir kur pirko?

pirko, tai man ji vyras maskvoj, ir kainavo jis 250lt kazkurtais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2005 10 29, 10:22)
Patarkit,prašau,kaip kaitinti fondiu puodą..Su žele man kažkaip blogai gaunasi - labai greitai ji baigiasi,kol pridedu - atšąla puodas,lekiu užkaisti ir t.t be pabaigos.Skaičiau,kad dedat tabletes kažkokias.O kur jų yra pirkti?

as jau rasiau, kad savo spizini puoda, pirma gerai jauikaitinu ant virykles us aliejum, ar buljonu ir tik tada jau toki gerai ikaitusi pastatau ant stalo, uzdegu ta zele,kuri ir palaiko ta karsti... ir susinaudoja jos nedaug biggrin.gif aisku jei bandai ikaitint salta alieju su zele, tai nesistebiu, kad jos daug reikia.
Atsakyti
Tame ir reikalas,kad aš irgi įkaitinu pirma ant dujinės,o po to tik dedu ant stalo,bet su ta želė man vis vien blogai gaunasi g.gif Arba želė pas mane brokuota biggrin.gif 6 žmonės buvo,tai gal kokius 5 kartus teko papildyti g.gif O kabake mes išsėdėjom prie fondiu apie 6 val. ir tik 1 kartą uždegė iš naujo.Bet ten lyg buvo sausas spiritas.
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2005 10 29, 13:39)
Tame ir reikalas,kad aš irgi įkaitinu pirma ant dujinės,o po to tik dedu ant stalo,bet su ta želė man vis vien blogai gaunasi g.gif Arba želė pas mane brokuota biggrin.gif  6 žmonės buvo,tai gal kokius 5 kartus teko papildyti g.gif O kabake mes išsėdėjom prie fondiu apie 6 val. ir tik 1 kartą uždegė iš naujo.Bet ten lyg buvo sausas spiritas.

nu keista g.gif pas mane tas puodas 3 val. verda, tai gal puse indelio zele ir susinaudoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2005 10 29, 13:39)
Tame ir reikalas,kad aš irgi įkaitinu pirma ant dujinės,o po to tik dedu ant stalo,bet su ta želė man vis vien blogai gaunasi g.gif Arba želė pas mane brokuota biggrin.gif  6 žmonės buvo,tai gal kokius 5 kartus teko papildyti g.gif O kabake mes išsėdėjom prie fondiu apie 6 val. ir tik 1 kartą uždegė iš naujo.Bet ten lyg buvo sausas spiritas.

O kokiam kabake Vilniuj galima paragauti fondiu?Turbut prancuziskuose restoranuose?Ir ta porcija skirta keliems zmonems? ax.gif
Atsakyti
Jau radau, Vandens malune yra, 4 zmonems 70 lt smile.gif
Atsakyti
Kadangi nelabai sekiau visas zinutes apie fondiu, norejau paklausti ar kas dare su zalia mesyte? nes man tai nesigavo blush2.gif , ar ka ne taip dariau, ar per trumpai laikiau, schmoll.gif o gal is vis reikia mesa pries tai pakelpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryca @ 2005 10 29, 15:39)
Kadangi nelabai sekiau visas zinutes apie fondiu, norejau paklausti ar kas dare su zalia mesyte? nes man tai nesigavo  blush2.gif , ar ka ne taip dariau, ar per trumpai laikiau,  schmoll.gif  o gal is vis reikia mesa pries tai pakelpti?  g.gif

siaip burgundiskam fondiu, reikia zalia mesa supjaustyti nedideliais kubeliais ( apie 1x1 cm,2x2 cm) ir virti ikaitintam aliejuj. tai is to ka parasei persasi isvada, kad nedavirei... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 10 29, 14:32)
O kokiam kabake Vilniuj galima paragauti fondiu?Turbut prancuziskuose restoranuose?Ir ta porcija skirta keliems zmonems? ax.gif

Yra net "Čili kaime".
Atsakyti
pasiskaiciau apie fondiu reiks ir man pabandyti , nes jau pries gera pusmeti gavau dovanu bet taip ir stovi fandiu puodas ans pintos dezej :-)
Atsakyti
QUOTE(biteg @ 2006 10 25, 14:16)
pasiskaiciau apie fondiu reiks ir man pabandyti , nes jau pries gera pusmeti gavau dovanu bet taip ir stovi fandiu puodas ans pintos dezej :-)

Aš irgi turiu nusipirkusi, bet niekaip neišbandau. blush2.gif
Atsakyti
ir mes jau senai mastom apie fondiu indus rolleyes.gif
radau, kas ELLO yra labai fainuciu ir tikriausiai geru fondiu indu bigsmile.gif
reiks isigyti drinks_cheers.gif
Atsakyti