Įkraunama...
Įkraunama...

Fondiu indai

QUOTE(Pukė @ 2005 02 11, 09:57)
tai kaip ten tie Fondiu indai??? noriu vyrui padovanoti, nusiziurejau toki viena, bet jis dovanu parduotuveje, tokiu plonyciu dugneliu, tai greiciausiai viskas svils  g.gif  net nepaklausiau, koks ten tas metalas  doh.gif gal ten tik kokiam sokoladui skirtas... noretusi universalaus... idomu, ar toks maziukas tiktu viskam - ir suriui, ir aliejui, ir sokoladui?...
pasidalinkit patirtim, prasau!  smile.gif  nes net nezinau, kaip zmoniskai paklausti  doh.gif  blush2.gif

Klausimas - ar vyras nori fondiu, ar tu nori, kad vyras norėtų, o Jūs turėtumėt fondiu. Aš tai įsižeisčiau, jei man virtuvinius rakandus dovanotų, anijokios romantikos.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 02 11, 10:17)
Klausimas - ar vyras nori fondiu, ar tu nori, kad vyras norėtų, o Jūs turėtumėt fondiu. Aš tai įsižeisčiau, jei man virtuvinius rakandus dovanotų, anijokios romantikos.

tame ir esme, kad vyras nori smile.gif o as nelabai tongue.gif jis pas mane kulinaras... o su romantine dovanos puse jau susidorojau smile.gif
Atsakyti
...ale dar ir kaip romantiska, padovanoji fondiu, vyras virtuveje sukinejasi, tada romantiskai, dviese, fondiu ragaujat zvakiu sviesoje..... ax.gif nu, cia mane turbut valentinke paveike tongue.gif
O siaip, as irgi noriu fondiu nusipirkti, draugams padovanojome spizini (jei tiksliai pamenu, tai kainavo apie 100), tai man visas procesas, bendravimas drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Butinai isigysiu, kad ir karta i pusmeti - bet vertas daiktas tongue.gif
Atsakyti
Puke, jei maziukas tai skirtas sokoladui, patarciau geriau pirkt didesni, tikrieji sveicariski yra spiziniai, tiesa kaip daug kas patare pamastyk kaip daznai naudosi. As turiu nusipirkus elektrini, ta prasme isijungi i elektra ir nei tai zeles pirkt nei ka. biggrin.gif Turiu jau apie metus, naudojau 2 kart... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip plaunate tuos špižinius pvz. nuo sūrio, šokolado?
Ar nelabai sunkiai atsiplauna?
O kur yra už 100Lt špižinių, nes mačiau tik po 200-300Lt. špižinius.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 22, 14:45)
Kaip plaunate tuos špižinius pvz. nuo sūrio, šokolado?
Ar nelabai sunkiai atsiplauna?
O kur yra už 100Lt špižinių, nes mačiau tik po 200-300Lt. špižinius.

Esu turejus ir paprasta ir spizini, tai pastarasis nepalyginamai geresnis! Pries plaunant patartina siek tiek pamirkyti, tai issiplauna be jokiu problemu thumbup.gif Saviski spizini pirkau Akropolio Maximoj per ispardavima, tai 25 Lt mokejau biggrin.gif O siaip yra tokia indu parduotuve pries akropolio kasas, ten iki 100 Lt tikrai rasi, o ir degios pastos ten visad buna. Sekmes ir skanaus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murze @ 2005 08 28, 19:43)
Esu turejus ir paprasta ir spizini, tai pastarasis nepalyginamai geresnis! Pries plaunant patartina siek tiek pamirkyti, tai issiplauna be jokiu problemu  thumbup.gif Saviski spizini pirkau Akropolio Maximoj per ispardavima, tai 25 Lt mokejau  biggrin.gif  O siaip yra tokia indu parduotuve pries akropolio kasas, ten iki 100 Lt tikrai rasi, o ir degios pastos ten visad buna. Sekmes ir skanaus!  smile.gif

Aš esu mačiusi tuos už 25Lt., bet pabijojau pirkti. O dabar gailiuosi. doh.gif
Atsakyti
Tik špižinis! Aš turiu, parsivežėm iš Prancūzijos tokį nebrangų, ten nelabai kas kitokių ir naudoja... Labai patogu kai ateina svečiai ir nenori ar neturi laiko gaminti. Papjaustai geresnės mėsytės, daržovių, išverdi bulvių su lupynom, dar kokių padažų nuperki... thumbup.gif visi sau patys ir kepasi tą mėsytę, ir jauku, ir linksma, ir jokios tau graužaties kad nepavyko patiekalas biggrin.gif
Atsakyti
as tik uz spizini, man bent tas kitaiskas skardinis tikras s... nezinau, kaip tas cia kur minejo uz 25 lt,nes nesusiduriau. bet kazkoki uz 60lt turejo mano drauge, tai tas tikrai doh.gif doh.gif doh.gif
spizinis man daugiau privalumu turi. visu pirma, man jis estetiskai graziau atrodo, antra- sunkus - tikrai nelabai pajudinsi ant stalo, trecia - siluma ilgiau laiko (as ji tiesa is pradziu ant virykles pakaitinu, o kai ikaista, tik tada statau ant stalo ir jau uzdegu tablete), ketvirta nesvyla. o va pas drauge, tas skardinis greitai apaugo, be to ta skarda, kazkaip prarado blizgesi ir tapo tokia lyg "nuceplota".o man visgi fondiu yra ne siaip koks eilinis virtuves rakandas, o daiktas kuris naudojamas prie sveciu, tai ir turi atrodyt estetiskai ax.gif
pati turiu toki kombinuota prancuzu gamybos. vyras padovanojo, nes seniai svajojau apie toki daikta ax.gif tai jis yra is 2 daliu.man sis variantas labai patinka...

tingiu rasyt, galit pasiziuret blush2.gif
http://www.fontignac...l#fondgrilleben
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 10 28, 23:31)
as tik uz spizini, man bent tas kitaiskas skardinis tikras s... nezinau, kaip tas cia kur minejo uz 25 lt,nes nesusiduriau. bet kazkoki uz 60lt turejo mano drauge, tai tas tikrai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
spizinis man daugiau privalumu turi. visu pirma, man jis estetiskai graziau atrodo, antra- sunkus - tikrai nelabai pajudinsi ant stalo, trecia -  siluma ilgiau laiko (as ji tiesa is pradziu ant virykles pakaitinu, o kai ikaista, tik tada statau ant stalo ir jau uzdegu tablete), ketvirta nesvyla. o va pas drauge, tas skardinis greitai apaugo, be to ta skarda, kazkaip prarado blizgesi ir tapo tokia lyg "nuceplota".o man visgi fondiu yra ne siaip koks eilinis virtuves rakandas, o daiktas kuris naudojamas prie sveciu, tai ir turi atrodyt estetiskai  ax.gif
pati turiu toki kombinuota prancuzu gamybos. vyras padovanojo, nes seniai svajojau apie toki daikta  ax.gif tai jis yra is 2 daliu.man sis variantas labai patinka...

tingiu rasyt, galit pasiziuret  blush2.gif
http://www.fontignac...l#fondgrilleben

O gal žinai kiek jis kainavo ir kur pirko?
Atsakyti
Patarkit,prašau,kaip kaitinti fondiu puodą..Su žele man kažkaip blogai gaunasi - labai greitai ji baigiasi,kol pridedu - atšąla puodas,lekiu užkaisti ir t.t be pabaigos.Skaičiau,kad dedat tabletes kažkokias.O kur jų yra pirkti?
Atsakyti
Aš turiu skardinį ar kaip jis ten vadinasi.
Naudojam kas 2-3 mėnesiai turbūt, tiesa vasarą visai neteko naudot. Labai gražus, smagus, ir malonus. Špižinio nenorėjom, kažkaip nelabai jis mums atrodo. Prie dugno neprilimpa taip pat kaip ir su špižiniu, valyt labai lengva, jeigu "apsineša" išorė, turim spec. sidabro valymui tinkantį "skudurėlį", tai problemų su pirštu antspaudais ir kitom apnašom nekyla.
Aš patenkinta ir šiuo metaliniu indu. thumbup.gif
Atsakyti