Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

QUOTE(Astinukas @ 2009 05 05, 16:20)
Jolete, o kokioj tu ligoninej guli? As Antakalnio, gal ir tu cia ???

Aš gulėjau Mažylyje, o dabar namuose vis su viltim, kad placenta pasikles dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 05, 15:29)
Aš gulėjau Mažylyje, o dabar namuose vis su viltim, kad placenta pasikles dar  blush2.gif

Linkiu kad tau ji tikrai pasikeltu ! Man jau vilties nera schmoll.gif
Pas tave dar mazas nestumas, tai greiciausiai viskas bus OK.
Sekmes!
Atsakyti
Mums jau 27 sav. , bet placenta vis dar zemai. kazkaip nebetikiu, kad ji pakils dar
Atsakyti
Esant pirmaeigei placentai visada daromas CP? Bijau, kad daktarai nesugalvotu liept gimdyt naturaliai unsure.gif
Atsakyti
Placenta pagaliau pakilo thumbup.gif Per apziura 26 sav. jau nedenge ir neliete gimdos kaklelio biggrin.gif
Ginius parode, tai buvo galvyte zemyn ir placenta mazdaug sulig leliuko kakliuku, o kelias laisvas thumbup.gif . Gal dar pakils, nors sake, kad nebeturetu kelti problemu smile.gif
Tik i kortele uzrase, kad zemai esanti placenta g.gif
Atsakyti
as kai laukiausi, tai man placenta buvo apacioje nuo pat pradziu ir ji nepakilo. Siaip iki 30 savaites turi pakilti. Is tikruju tai pavojingas dalykas. Cezari dare 34 savaiciu nes kai atitruko placenta, tai kraujo atrode, lyg koks kibiras butu nubeges, tai pavojinga ir mamai, ir kudikiui. Jei koki laseli tik pamatysit is karto bekit i ligonine. Man 31 savaite buvo keli lasai pasirode, tai ligonineje pasake, kad truputi placenta buvo atsidalinusi, bet siaip ne taip isvaiksciojau 34 savaites ir 3 dienas. Dziaugiuosi kad tuo metu buvau ligonineje, kitaip nezinau ar buciau turejusi dukryte.

kai placenta pirmaeiga, niekada, gydytojas nelieps gimdyti paciai, nes kudikis gimtu negyvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis77: 29 birželio 2009 - 11:51
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 29, 12:47)
as kai laukiausi, tai man placenta buvo apacioje nuo pat pradziu ir ji nepakilo.  Siaip iki 30 savaites turi pakilti. Is tikruju tai pavojingas dalykas.  Cezari dare 34 savaiciu nes kai atitruko placenta, tai kraujo atrode,  lyg koks kibiras butu nubeges, tai pavojinga ir mamai, ir kudikiui. Jei koki laseli tik pamatysit is karto bekit i ligonine. Man 31 savaite buvo keli lasai pasirode, tai ligonineje pasake, kad truputi placenta buvo atsidalinusi, bet siaip ne taip isvaiksciojau 34 savaites ir 3 dienas. Dziaugiuosi kad tuo metu buvau ligonineje, kitaip nezinau ar buciau turejusi dukryte.

kai placenta pirmaeiga, niekada,  gydytojas nelieps gimdyti paciai, nes kudikis gimtu negyvas.

kaip supratau, su pirmaeige placenta tikrai neisnesiosi vaiko 40 sav? Cezari daro anksciau laiko?
Atsakyti
tai jau tu nebesitykek kad 40 savaiciu nesiosi. As tai labai tykejausi 36 savaites isnesioti, bet va , nebuna taip kaip nori, daugiau pagulinek, kuo maziau judek , ypac su masina, nes vibracija skatina placentos atsidalinima. As turejau kolege palatoje, kuri buvo tokioj padeti kaip as ir tu dabar, tik ji dar maziau isnesiojo vaikeli, 32 savaiciu cezari dare.
Siaip turetu tave nuo 30 savaites 2 kartus i menesi echoskopu patikrinti ar nepradeda atsidalinti placenta. Bent jau as taip tikrindavausi. Nes kuo nestumas didesnis tuo labiau spaudzia placenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis77: 29 birželio 2009 - 18:00
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 29, 18:59)
tai jau tu nebesitykek kad 40 savaiciu nesiosi. As tai labai tykejausi 36 savaites isnesioti, bet va , nebuna taip kaip nori, daugiau pagulinek, kuo maziau judek , ypac su masina, nes vibracija skatina placentos atsidalinima. As turejau kolege palatoje, kuri buvo tokioj padeti kaip as ir tu dabar, tik ji dar maziau isnesiojo vaikeli, 32 savaiciu cezari dare.
Siaip turetu tave nuo 30 savaites 2 kartus i menesi echoskopu patikrinti ar nepradeda atsidalinti placenta. Bent jau as taip tikrindavausi. Nes kuo nestumas didesnis tuo labiau spaudzia placenta.

Tai eisiu siandie pas gydytoja, ziuresiu ka sakys. Mane nervina, kad pilvo skausmai daznai uzeina. Pries pora savaiciu jau teko ligoninej pagulet. 4 d. lasino Gyniprali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 30 birželio 2009 - 11:13
Labas jurguze. Pamirsau parasyti, man irgi lasino Gyniprali , nes gimda buvo pradejusi susitraukineti ir judesiukai maziau jautesi. Kokius 3 kartus gulejau ligonineje. Idomu kaip tau ta placenta ar visiskai dengia gimdos kakleli ar ne? g.gif . Kaip pasiskaiciau , kazkuri rase, kad 34 savaite pakilo placenta, tai gal dar ir tau pakils, turbut kiekvienai individualiai. Parasyk ka gydytoja sake.
Atsakyti
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 30, 18:44)
Labas jurguze. Pamirsau parasyti, man irgi lasino Gyniprali , nes gimda buvo pradejusi susitraukineti ir judesiukai maziau jautesi. Kokius 3 kartus gulejau ligonineje. Idomu kaip tau ta placenta ar visiskai dengia gimdos kakleli ar ne?    g.gif . Kaip pasiskaiciau , kazkuri rase, kad 34 savaite pakilo placenta, tai gal dar ir tau pakils, turbut kiekvienai individualiai.  Parasyk ka gydytoja sake.

Va, as neseniai grizau is daktares. atrodo, placenta truputi jau pakilo thumbup.gif
Atsakyti
Smagu girdeti. Tai turbut viskas bus gerai ir su laiku pakils visai. thumbup.gif sekmes tau.
Atsakyti