Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(olga @ 2007 01 22, 16:18)
labas visiems!  sa irgi turiu sia problema.paveldejau  nuo mamos.siuo  metu esu nescia ir turiu issepletusios  venos.bet nekarto nebuvau pas gydytoja del venu . verysad.gif  bijau labai    kad reikes operoti.ka jus man patartumet?
Patarčiau tikrai netempt laiko ir kuo skubiau, kai tik pagimdysi/baigsi maitint, nueit pasitikrint. Jei tau tos venos yra ir kosmetinė problema, tai operuokis kuo greičiau, nes jei lauksi dar kelis metus, operacija bus tik sudėtingesnė.
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 03 09, 14:59)
4u.gif  ačiux

o pas kokį gydytoją operavosi?

nzn, neturiu supratimo, bet ten visa klinika gera...
Atsakyti
Pastebėjau tris mažus guziukus ant vienos kojos, ta vieta neskauda, tik skauda pėdos... Ar turi skaudėt visos kojos? Tos vietos kur gūziukai?

tai va, galvoju maži, kaip nors sutvarkysiu,...bet skaitau temą ir matau, kad gydymas vienas - operacija verysad.gif
Liūdna...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 05 09, 21:56)
Pastebėjau tris mažus guziukus ant vienos kojos, ta vieta neskauda, tik skauda pėdos... Ar turi skaudėt visos kojos? Tos vietos kur gūziukai?

tai va, galvoju maži, kaip nors sutvarkysiu,...bet skaitau temą ir matau, kad gydymas vienas - operacija  verysad.gif
Liūdna......  unsure.gif

Liudna tikrai.o jei paveldimumas issipletusiu venu yra ..tai ir operacija laikinai padeda nes veliau kitos isryskeja doh.gif doh.gif
man daryta operacija ir kas is to..kojas paveldejau is tevelio....jos vel baisios verysad.gif verysad.gif aisku ir nestuke.gif pernai dadejo bet ryskejo jau po pusmecio kai isoperavo .o tai buvo pries 5 metus unsure.gif unsure.gif ir nezinau ar verta dar operuoti ..nes liksiu be venu blink.gif blink.gif

tik tiek..kad po operacijos praejus geram pusmeciui daugiauisia metams randuku nematyti thumbup.gif
Papildyta:
Saugokit savo kojeles ,pailsinkit dazniau auksciau pakele ir zinoma jei reikia Butinai operuokite 4u.gif Musu sveikata brangiauisia... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 05 09, 20:56)
tai va, galvoju maži, kaip nors sutvarkysiu,...bet skaitau temą ir matau, kad gydymas vienas - operacija  verysad.gif
Liūdna......  unsure.gif

Dar galima sklerozuoti (suleisti vaistus i venas), man padejo. Bent jau laikinai, nes susileidau vasari (kokie 5cm buvo issisokusios ir jau skaudejo). Tik kad jau buvo smarkokai, tai liepe grieztai 3d. guleti (gerai butu ir 7). Ir dabar neskauda, ir nesimato thumbup.gif (kiek ilgai neaisku, bet jei bent metus atlaikys - nors kalbejau su viena moteriske, kuri atejo po 6m pasitikrinti- ir vel leisiuos. Lengviau nei operacija.
Atsakyti
Sveikos nelaimes drauges smile.gif

gal zinot kokius vaistus man galejo patart gydytoja (nu nepamenu niekaip - pogimdyvine amnezija smile.gif ) sake nuo venu pagert pries vasara lyg is "d" raides g.gif ir greiciausiai nereceptiniai, nes recepto nerase.
Gal kuri geret kazka? gal prisiminciau, labai tingiu vel ropot i poliklinika schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 05 09, 23:28)
Dar galima sklerozuoti (suleisti vaistus i venas), man padejo. Bent jau laikinai, nes susileidau vasari (kokie 5cm buvo issisokusios ir jau skaudejo). Tik kad jau buvo smarkokai, tai liepe grieztai 3d. guleti (gerai butu ir 7). Ir dabar neskauda, ir nesimato  thumbup.gif  (kiek ilgai neaisku, bet jei bent metus atlaikys - nors kalbejau su viena moteriske, kuri atejo po 6m pasitikrinti- ir vel leisiuos. Lengviau nei operacija.

Eisiu pirmadienį koncultacijai pas chirurgą, žiūrėsim ką pasakys g.gif

Ar skauda kai leidžia vaistus? Tai ilgokai laiko tie vaistai, jei 6 m ištempė ta moteriškė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Morrena @ 2007 05 10, 20:24)
Sveikos nelaimes drauges :)

gal zinot kokius vaistus man galejo patart gydytoja (nu nepamenu niekaip - pogimdyvine amnezija :) ) sake nuo venu pagert pries vasara lyg is "d" raides  :hm ir greiciausiai nereceptiniai, nes recepto nerase.
Gal kuri geret kazka? gal prisiminciau, labai tingiu vel ropot i poliklinika  :mmm  :oh

Detrolex. Juos visi gydytojai rekomenduoja venoms ir kraujagyslems stiprinti.
Bet gal jau pati suzinojai ar prisiminei.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 05 10, 21:49)
Eisiu pirmadienį koncultacijai pas chirurgą, žiūrėsim ką pasakys  g.gif 

buvau pas chirurgą, užfiksavo, kad yra 2 mazgeliai, kur susikerta vidinė vena su išorine. Operacijos dar nereikia (nors jei noriu galiu operuotis), vaistų leist nepatarė, sako pavojinga blink.gif
Lauksim........ ax.gif

QUOTE(DEIMUTE @ 2007 05 17, 17:49)

Ar kas gėrė šiuos vaistus? Ar verta? Ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 05 10, 20:49)
Eisiu pirmadienį koncultacijai pas chirurgą, žiūrėsim ką pasakys  g.gif 

Ar skauda kai leidžia vaistus?  Tai ilgokai laiko tie vaistai, jei 6 m ištempė ta moteriškė  unsure.gif

Nu jokio malonumo nera, vis tiek bado. Bet leidzia su insulino adata, kenteti galima tongue.gif
As supratau, kad ne patys vaistai laiko, o tik tuo metu sutraukia venas ir paskui jos vel is saves laikosi. Man israse kazkokius vaistus gerti (sake karta i metus reiktu), kad butu tvirtos sieneles ir tada priklausys kiek jos atlaikys.
Del pavojaus tai ir manes klause, ar nera didelio kraujo kresumo, bet daugiau nieko neminejo g.gif Tik man ne mazgai buvo, o istisines venos issisoke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 18 gegužės 2007 - 09:08
QUOTE(DEIMUTE @ 2007 05 17, 16:49)

aciu 4u.gif
sulaukiau atsakymo mirksiukas.gif

Atsakyti
Man labai iškilo venos prie čiurnos einant link pirštų galų, nžn kaip tą vietą įvardint... anksčiau tokių bėdų neturėjau... kas galėjo įtakot? nu žiauruma kažkokia atrodo....
Atsakyti