Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

smile.gif Sveikos merginos ir aš turiu tą pačią problemą. Važiuosiu į Santariškes operuotis. Gal kas žinot kiek reikia atsilyginti gydytojui g.gif
Atsakyti
Nu rytoj ir as varau i antakalnio klinikas operuotis verysad.gif tikiuosi, kad operacija iseis i nauda. Tik nesuprantu gydytojo, kuris issireiske, kad tai kosmetine operacija ir reiks pirkti kazkoki sterilu rinkini operacijai, kuris kainuoja apie 100lt.
Koja isvagota nuo pedos iki per gera sprindi auksciau kelio, kraujagysliu kamienai nebefunkcionuoja, kojos tinsta, nuolatos jauciu skausma, tempima... isivaizduoju, kad kosmetine operacija - kai tau kas nors tiesiog nepatinka pvz.: nutysusios krutys lotuliukas.gif ar atlepusios ausys lotuliukas.gif Kiek zinau issipletusiose venose gali atsirasti trombai, kurie gali komplikuotis iki daug sudetingesniu padariniu...
Atsakyti
QUOTE(tina2 @ 2007 08 26, 20:04)
Sveikutes,

paskaiciau tik paskutines zinutes. Nezinau, ar diskutavot apie kompresines kojines, bet turiu pasigirt, kad atradau, tiksliau rekomendavo Kaune Gedimino vaistineje Venotrain vokiskas kojines. Brangios, pradzioj abejojau ar verta isigyti, bet dabar galiu pasakyt aciu  4u.gif . Galiu pasidalint ispudziais jei idomu, parasykit az

pakomentuok visiems gal idomu apie tas kojines, kokiu ju yra iš viso? iki keliu ar kaip sortukai leginsai?" kiek jos daug maz kainuoja? ar jos su pirstais ar tik kaip timpkes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 09 06, 19:08)
pakomentuok visiems gal idomu apie tas kojines, kokiu ju yra iš viso? iki keliu ar kaip sortukai leginsai?" kiek jos daug maz kainuoja? ar jos su pirstais ar tik kaip timpkes? g.gif

del pedkelniu siulyciau, pasitarti su gydytoju, nes kiekvienos moteriskes kojos nevienodai paveiktos sios ligos. Kojiniu yra ivairiu, vienas patarimas - pirkite tokias, kad visi koju venu "issisokimai", mazgai butu prispausti po kompresine kojine. Gydytojas patars, kokio kompresijos laipsnio jums reikia. As- nesiojau 2-ojo laipsnio - tai prilygsta mazdaug 140denu. pradzioje buvo siaubingai nepatogu, o paskui pripratau. Veliau parasysiu ir daugiau jei kam idomu, o dabar turiu begti, nes po operacijos negaliu ilgai sedeti prie kompo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gedimino vaistineje ketvirtadieniais rytais konsultuoja gydytoja ir parenka sitas Venotrain kojines. Kiek teko ciupineti visas kompresines - sitos minsciausios ir kaip aiskino ta gydytoja - Vokietijoj sitos kompensuojamos. O del denu , tai jos negali atitikti jokio denu skaiciaus, nes spaudimas denais yra vienodas visai kojai, o cia delto ir gydomos, kad spaudzia ten kur reikia. Yra atliekami matavimai ir kojines parenkamos individualiai. Kadangi pirkau pedkelnes , tai matavo per ciurna, po keliu ir ties kirksniu. Galima rinktis ir spalvas. Pasiemiau caramel. Nors pasirinkimas yra. O ir atrodo thumbup.gif , nepasakytum, kad kompresines. Dar, sako, tokiu yra Ortopedijos technikoj Seimos vaistinej, ten irgi matuoja , drauge pirko. O pasirinkimas tai paprastas - iki keliu, iki kirksnies, pedkelnes , o tada atviri arba uzdari pirstai ...

Nesioti ne tragedija, vaizda vertinu 9/10, patoguma 9 (truputi sauseja oda, todel reikia naudoti krema), gydomaji poveiki tikriausiai 10 smile.gif

Na stai kiek prirasiau, atrodo esu pasiskaicius tuo klausimu smile.gif
Papildyta:
tiesa, del vaistuku, tai esu vartojusi cyclo 3 forte. Man pasirode geriau, nei detralex, o ir pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina2 @ 2007 09 11, 22:46)
Gedimino vaistineje ketvirtadieniais rytais konsultuoja gydytoja ir parenka sitas Venotrain kojines. Kiek teko ciupineti visas kompresines - sitos minsciausios ir kaip aiskino ta gydytoja - Vokietijoj sitos kompensuojamos. O del denu , tai jos negali atitikti jokio denu skaiciaus, nes spaudimas denais yra vienodas visai kojai, o cia delto ir gydomos, kad spaudzia ten kur reikia. Yra atliekami matavimai ir kojines parenkamos individualiai. Kadangi pirkau pedkelnes , tai matavo per ciurna, po keliu ir ties kirksniu. Galima rinktis ir spalvas. Pasiemiau caramel. Nors pasirinkimas yra. O ir atrodo  thumbup.gif , nepasakytum, kad kompresines. Dar, sako,  tokiu yra Ortopedijos technikoj Seimos vaistinej, ten irgi matuoja , drauge pirko. O pasirinkimas tai paprastas - iki keliu, iki kirksnies, pedkelnes , o tada atviri arba uzdari pirstai ...

Nesioti ne tragedija, vaizda vertinu 9/10, patoguma 9 (truputi sauseja oda, todel reikia naudoti krema), gydomaji poveiki tikriausiai 10  smile.gif

Na stai kiek prirasiau, atrodo esu pasiskaicius tuo klausimu  smile.gif
Papildyta:
tiesa, del vaistuku, tai esu vartojusi cyclo 3 forte. Man pasirode geriau, nei detralex, o ir pigiau smile.gif

As irgi nesioju kojines, man asmeniskai jos labai padeda, dideli skirtima jauciu kai ju nenesiojau ir kai dabar nesioju, nebeskauda koju. O dabar ir pasirinkimas didelis, galima daug rinktis.
Atsakyti
biggrin.gif na va ir man atliko kairės kojos operaciją ketvirtadienį, o jau penktadienį buvau namuose. Dešiniai kojai darys skleroterapiją. Dabar patenkinta atlikta operacija, kaip bus vėliau nežinau. Parašė vaistų cyclo 3 forte, bet gerti tik tada kai tins kojos ir kompresines kojines iki kirkšnių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2007 09 18, 22:07)
biggrin.gif na va ir man atliko kairės kojos operaciją ketvirtadienį, o jau penktadienį buvau namuose. Dešiniai kojai darys skleroterapiją. Dabar patenkinta atlikta operacija, kaip bus vėliau nežinau. Parašė vaistų cyclo 3 forte, bet gerti tik tada kai tins kojos ir kompresines kojines  iki kirkšnių.  smile.gif

O kur dareisi ir pas kokį gydytoją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2007 09 22, 18:32)
O kur dareisi ir pas kokį gydytoją?  g.gif

dariausi santariškėse, pas gyd. Vilkevičių smile.gif Dabar mėnuo po operacijos praėjo, tai liko nedideliai randeliai. thumbup.gif
Atsakyti
pas mane ant kaires kojos slaunies truputi issiplete, bet niekaip neprisiruosiu pas gydytoja nueiti.
Atsakyti
Sveikos,mergaites,o man va koks klausimas iškylo-ar operuojant atsižvelgiama į mėnesinių ciklą,nes aš jau vieną kartą turėjau atsikelti operaciją del tų savo švenčių,gyd. paklausiau,o jis nu gal kažkiek ir turi reikšmės,sakė.Bet man tai atrodo kad kai operuojama esi neturi sirgti,ar kaip? Ir dar,čia kažkada temoje radau, viena rašė kad visoms daromas vienas pjuvis bikini srity,ar tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kma @ 2007 10 14, 11:02)
Sveikos,mergaites,o man va koks klausimas iškylo-ar operuojant atsižvelgiama į mėnesinių ciklą,nes aš jau vieną kartą turėjau atsikelti operaciją del tų savo švenčių,gyd. paklausiau,o jis nu gal kažkiek ir turi reikšmės,sakė.Bet man tai atrodo kad kai operuojama esi neturi sirgti,ar kaip? Ir dar,čia kažkada temoje radau, viena rašė kad visoms daromas vienas pjuvis bikini srity,ar tikrai? g.gif

Jei sergi mėnesinėm, tai neoperuoja. Šiaip ciklo diena nėra svarbi ax.gif Bikini zonoje visiems daromas vienas didesnis pjūvis smile.gif
Atsakyti