Gedimino vaistineje ketvirtadieniais rytais konsultuoja gydytoja ir parenka sitas Venotrain kojines. Kiek teko ciupineti visas kompresines - sitos minsciausios ir kaip aiskino ta gydytoja - Vokietijoj sitos kompensuojamos. O del denu , tai jos negali atitikti jokio denu skaiciaus, nes spaudimas denais yra vienodas visai kojai, o cia delto ir gydomos, kad spaudzia ten kur reikia. Yra atliekami matavimai ir kojines parenkamos individualiai. Kadangi pirkau pedkelnes , tai matavo per ciurna, po keliu ir ties kirksniu. Galima rinktis ir spalvas. Pasiemiau caramel. Nors pasirinkimas yra. O ir atrodo

, nepasakytum, kad kompresines. Dar, sako, tokiu yra Ortopedijos technikoj Seimos vaistinej, ten irgi matuoja , drauge pirko. O pasirinkimas tai paprastas - iki keliu, iki kirksnies, pedkelnes , o tada atviri arba uzdari pirstai ...
Nesioti ne tragedija, vaizda vertinu 9/10, patoguma 9 (truputi sauseja oda, todel reikia naudoti krema), gydomaji poveiki tikriausiai 10
Na stai kiek prirasiau, atrodo esu pasiskaicius tuo klausimu
Papildyta:tiesa, del vaistuku, tai esu vartojusi cyclo 3 forte. Man pasirode geriau, nei detralex, o ir pigiau