Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(solo @ 2007 05 29, 23:47)
Man labai iškilo venos prie čiurnos einant link pirštų galų, nžn kaip tą vietą įvardint... anksčiau tokių bėdų neturėjau... kas galėjo įtakot? nu žiauruma kažkokia atrodo....

Ir man tokia pat bėda sad.gif. Nu kojos tai labai žiauriai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Vilnietes, parekomenduokite koki chirurga ar klinika, kurioje gydėtės venas ar bent konsultavotės, nes jau kiek metų tampausi po poliklinikas ir NIEKO... tie daktarai taip atmestinai ziuri, nieko panaušaus ka cia perskaiciau nepasako, neisraso vaistu ir pan... tad noriu eiti privaciai, tik va nezinau kur, na, patarkit.
Atsakyti
Žinau gerą kraujagyslių chirurgą. Jei kam reikia, galiu duoti kontaktus. Rašykite AŽ.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2007 05 17, 17:49)
Detrolex. Juos visi gydytojai rekomenduoja venoms ir kraujagyslems stiprinti.
Bet gal jau pati suzinojai ar prisiminei.

Labutis. Tūriu ir aš tokią bėdą. Pas mane biški ir guziukai matosi. O šituos vaistukus vartojant ne taip išlenda venos ? O kiek laiko reikia gerti Detrolex kad butų efektas?
Atsakyti
4u.gif labuka, gal kas girdėjot apie vaistukus Cyclo3 Forte venoms stirpinti ?
O gal kuri ir bandėte? Ar padėjo ?

Turiu ir aš venų problemą verysad.gif , jau 5 diena šlubuoju, naktys bemiegės nuo skausmų, nerandu kojai vietos, jau net nuo klubo skauda, rodos ir šią minutę gulčiau ant operacinio stalo, kad tik skausmai baigtųsi sad.gif verysad.gif

...gal kas žinote gerą angiochirurgą Vilniuje, kuris galėtų padėt ir kuo skubiau, nes tokių skausmų ilgiau nebepakelsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2007 07 14, 16:13)
4u.gif labuka, gal kas girdėjot apie vaistukus Cyclo3 Forte venoms stirpinti ?
O gal kuri ir bandėte? Ar padėjo ?

Turiu ir aš venų problemą  verysad.gif , jau 5 diena šlubuoju, naktys bemiegės nuo skausmų, nerandu kojai vietos, jau net nuo klubo skauda, rodos ir šią minutę gulčiau ant operacinio stalo, kad tik skausmai baigtųsi sad.gif  verysad.gif

...gal kas žinote gerą angiochirurgą Vilniuje, kuris galėtų padėt ir kuo skubiau, nes tokių skausmų ilgiau nebepakelsiu  verysad.gif

Geriau as situs cyclos3 forte man pdejo. As juos sugeriu kai pradeda silt orai, tai paskui nieko. Pernai bandziau gert Detrolex, tai nieko nepadejo, paskui vis tiek Cyklo3 pirkau. Aisku cia gal kiekvienai vis kitaip. Siemet dar pavasari dariaus masazus su taure ir medum, skaitosi, kad limfini drenaza gerina, tai tikrai geriau buvo 2 men vaistu nereikejo, dabar jau pradeda skaudet, bet dar vaistu neperku g.gif galvoju ar vel eit pasimasazuot ar chemijos priryt.
Atsakyti
Va pagaliau ir as tokia tema aptikau.
O as venu issipletima ant blauzdu esu paveldejus ir dabar kankinuosi.
Atsakyti
skaitau,skaitau ,ir prieejau isvados kad tik operacija gali padeti verysad.gif ar nieks nebandie kokiom liaudiskom priemonem?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pati ią temą užvedžiau kažkada ir tik dabar prisiruošiau operacijai, kurią man sėkmingai šį pirmadienį ir atliko smile.gif Darė santariškėse, su spinaline nejautra, antradienį jau buau namie smile.gif Tikrai neskausminga, nebaisu ir kas dar dvejoja, tikrai patariu pasidaryti, nes ilgiau tempiant gali atsirasti komplikacijų, kurios gydomos sunkiau ir ilgiau.

Tik iškilo man toks klausimas - ar normalu, kad atsirado ant visos kojos (net ant šlaunies, kurios neoperavo) tamsios didelės mėlynės? Ir ne iš karto, o antrą-trečią dieną, dar jos skausmingos tokios.. Tepu Liotonu.. Kiek laiko tos mėlynės būna? Ar pirkotes kompresines kojines, ar tiesiog bintavote koją elastiniu bintu? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif turiu ir as sia problema, dar nesunki, nieko neskauda, bet kojytes jau isvagotos melynom gyslom verysad.gif
o man jau jos matosi gal nuo 16 metu, drauges juokauja, kad kojos kudos tai ir visos gyslos persisviecia doh.gif
...taigi, buvau nuejusi pas venu daktara konsultacijai, apziurejes, paklause kokie mano nusiskundimai, o tai kojos palyginti dar labai grazios. Pasakiau, kad dar nieko neskauda, tik nusiskundimu turiu, kad sijono trumpo uzsideti negaliu unsure.gif tai jis dar karta idemiai apziurejo ir nusprende, kad geriausias budas sklerozuoti, tai va sutarem spali sklerozuoti unsure.gif biski baisoka, nu bet daktaras patare, tai gal jis ismano geriau ka reikia daryti. taigi laukiu su baisumu to spalio blink.gif
siam zingsniui gal ir nesiryzciau, bet paziurejus i avo mamos kojas, o jos visos venom issokusios, po operacijos pamelusios, tai nesinori delsti, ir ligai uz akiu uzbegti.
beje kaip mama sake, jai skleroavo kojas, kai ji 12 klasej buvo, tai pasirodo si procedura jau nuo senu laiku atliekama smile.gif
beje patare pries operacija stiprinti kraujagysles vaistukais, tai reiks begti i vaistine kokiu nusipirkti.
Atsakyti
Sveikutes,

paskaiciau tik paskutines zinutes. Nezinau, ar diskutavot apie kompresines kojines, bet turiu pasigirt, kad atradau, tiksliau rekomendavo Kaune Gedimino vaistineje Venotrain vokiskas kojines. Brangios, pradzioj abejojau ar verta isigyti, bet dabar galiu pasakyt aciu 4u.gif . Galiu pasidalint ispudziais jei idomu, parasykit az
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2007 08 16, 16:26)
Sveikos 4u.gif

Pati ią temą užvedžiau kažkada ir tik dabar prisiruošiau operacijai, kurią man sėkmingai šį pirmadienį ir atliko smile.gif Darė santariškėse, su spinaline nejautra, antradienį jau buau namie smile.gif Tikrai neskausminga, nebaisu ir kas dar dvejoja, tikrai patariu pasidaryti, nes ilgiau tempiant gali atsirasti komplikacijų, kurios gydomos sunkiau ir ilgiau.

Tik iškilo man toks klausimas - ar normalu, kad atsirado ant visos kojos (net ant šlaunies, kurios neoperavo) tamsios didelės mėlynės? Ir ne iš karto, o antrą-trečią dieną, dar jos skausmingos tokios.. Tepu Liotonu.. Kiek laiko tos mėlynės būna? Ar pirkotes kompresines kojines, ar tiesiog bintavote koją elastiniu bintu? g.gif

Normalu, kad mėlynės ant visos kojos... Bent man kraujagysle salino su kamienu, nors issipletimas matesi tik ant blauzdos, melyniu buvo ant visos kojos, o daugiausia kitoje kelio sulenkimo puseje. Gydytojas liepe tepti lioton geliu ir geriau antibiotikus, kad kokia infekcija neuzpultu. Mėlynes skaudejo apie 3 savaites ir visa ta laika teko elastiniu bintu bintuot. Kojines moviau tik kai skausmas praejo. Pedkelnes nesiojau koki menesi, o dabar stengiuosi kompresines kojines iki keliu nesioti profilaktikai.
Papildyta:
Galiu rekomenduoti gera chirurga is santariskių, dar dirbanti pasilaiciu poliklinikoje:) Jis konsultavo, operavo ir likau patenkinta:))
Atsakyti