Sveikutes

turiu ir as sia problema, dar nesunki, nieko neskauda, bet kojytes jau isvagotos melynom gyslom
o man jau jos matosi gal nuo 16 metu, drauges juokauja, kad kojos kudos tai ir visos gyslos persisviecia
...taigi, buvau nuejusi pas venu daktara konsultacijai, apziurejes, paklause kokie mano nusiskundimai, o tai kojos palyginti dar labai grazios. Pasakiau, kad dar nieko neskauda, tik nusiskundimu turiu, kad sijono trumpo uzsideti negaliu

tai jis dar karta idemiai apziurejo ir nusprende, kad geriausias budas sklerozuoti, tai va sutarem spali sklerozuoti

biski baisoka, nu bet daktaras patare, tai gal jis ismano geriau ka reikia daryti. taigi laukiu su baisumu to spalio
siam zingsniui gal ir nesiryzciau, bet paziurejus i avo mamos kojas, o jos visos venom issokusios, po operacijos pamelusios, tai nesinori delsti, ir ligai uz akiu uzbegti.
beje kaip mama sake, jai skleroavo kojas, kai ji 12 klasej buvo, tai pasirodo si procedura jau nuo senu laiku atliekama
beje patare pries operacija stiprinti kraujagysles vaistukais, tai reiks begti i vaistine kokiu nusipirkti.