Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(Veris @ 2007 10 14, 13:45)
na taip per mmm neoperuoja. kai man planavo operacija gydytojas klause ar tuo laiku nebus tos dienos.

Stai ir as taip maniau... Pries operacija pasakiau gydytojui,kad man kaip tik turi prasideti tom dienom,tai jis man atsake: o mums tai netrukdo,tik vidini tampona isidekit. Taip nustebau,net zado tuo metu netekau,kiek is anksciau zinojau,tai kraujotaka tom dienom buna pagreitejus.Pagalvojau-sundaktaris ir pasigailejau,kad nevaziavau i Vilniu operuotis.Bet pasiryzau. O dabar,praejus 2,5 men turiu klausimeli moterytems,kurioms irgi yra operuota.Ar jums nebuvo atsiradusiu odos sukietejimu, ir per kiek laiko jie pranyko? As vis vargstu- 2 men geriau Detralex'a,tryniau ir tebetrinu Liotonu,bet jis nelabai ruosiasi dingti. Ir dar labai stiprus skausmai buna kirksnio srityje.Iki operacijos taip neskaudedavo.Ar tai normalu,praeis kada nors?
Papildyta:
Taip ir nezinau,dziaugtis ta operacija,ar ne...
Atsakyti
Na jau,na jau...tik nesakykit,kad visu kojos sveikos. blush2.gif
Atsakyti
ne visų tai jau tikrai mirksiukas.gif Tik gal ne daug kas į šią temą užsuka.
Turėjau ir aš operaciją prieš porą metų...kada dingo sukietėjimai, tai net nepamenu, bet va kirkšnies tai tikrai neskaudėjo, apskritai ji man lb gerai ir greit užgijo, o randukas beveik nematomas rolleyes.gif ne taip, kaip ant kojos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 12 31, 00:13)
ne visų tai jau tikrai  mirksiukas.gif  Tik gal ne daug kas į šią temą užsuka.
Turėjau ir aš operaciją prieš porą metų...kada dingo sukietėjimai, tai net nepamenu, bet va kirkšnies tai tikrai neskaudėjo, apskritai ji man lb gerai ir greit užgijo, o randukas beveik nematomas  rolleyes.gif  ne taip, kaip ant kojos  verysad.gif

Kirksnyje man net pjuvio nedare,pats virsutinis pjuvis yra pakinklyje-venos buvo issokusios tik blauzdoje.Bet kirksni siaip paskaudedavo kartu su visa koja.Po operacijos blauzda nebeskauda isvis,o kirksnis- kiekviena nakti ir daug smarkiau negu seniau.Kazkodel skauda tik gulint.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2007 12 31, 12:25)
Kirksnyje man net pjuvio nedare,pats virsutinis pjuvis yra pakinklyje-venos buvo issokusios tik blauzdoje.Bet kirksni siaip paskaudedavo kartu su visa koja.Po operacijos blauzda nebeskauda isvis,o kirksnis- kiekviena nakti ir daug smarkiau negu seniau.Kazkodel skauda tik gulint.

man irgi buvo iššokusios venos tik blauzdoje unsure.gif
o šiaip tai ties kirkšnimi yra venų vožtuvai, dėl kurių funkcijos sutrikimų ir išsiplečia venos. Gal vertėtų Tau pas gydytoją apsilankyti g.gif , nes skaudėt tikrai neturėtų
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 12 31, 14:31)
man irgi buvo iššokusios venos tik blauzdoje  unsure.gif
o šiaip tai ties kirkšnimi yra venų vožtuvai, dėl kurių funkcijos sutrikimų ir išsiplečia venos. Gal vertėtų Tau pas gydytoją apsilankyti g.gif , nes skaudėt tikrai neturėtų

Praktiskai as del to skausmo ir operavaus,o ne del grozio.Taip iseina,kad man vel su juo draugaut reikes..?Niekaip negaliu nutraukt draugystes su daktarais...
Aciu uz patarima ir reikes turbut juo pasinaudot...
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2007 12 31, 14:37)
Praktiskai as del to skausmo ir operavaus,o ne del grozio.Taip iseina,kad man vel su juo draugaut reikes..?Niekaip negaliu nutraukt draugystes su daktarais...
Aciu uz patarima ir reikes turbut juo pasinaudot...

console.gif sėkmės Tau. gal neprireiks operacijos...gal kokiais medikamentais išgydys.

p.s. su artėjančiais Naujaisiais! santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2007 12 14, 22:32)
Stai ir as taip maniau... Pries operacija pasakiau gydytojui,kad man kaip tik turi prasideti tom dienom,tai jis man atsake: o mums tai netrukdo,tik vidini tampona isidekit. Taip nustebau,net zado tuo metu netekau,kiek is anksciau zinojau,tai kraujotaka tom dienom buna pagreitejus.Pagalvojau-sundaktaris ir pasigailejau,kad nevaziavau i Vilniu operuotis.Bet pasiryzau. O dabar,praejus 2,5 men turiu klausimeli moterytems,kurioms irgi yra operuota.Ar jums nebuvo atsiradusiu odos sukietejimu, ir per kiek laiko jie pranyko? As vis vargstu- 2 men geriau Detralex'a,tryniau ir tebetrinu Liotonu,bet jis nelabai ruosiasi dingti. Ir dar labai stiprus skausmai buna kirksnio srityje.Iki operacijos taip neskaudedavo.Ar tai normalu,praeis kada nors?
Papildyta:
Taip ir nezinau,dziaugtis ta operacija,ar ne...

apturėjau tą operaciją. šiaip kojų po to nė trupučio neskaudėjo ir nesijautė kažkokių pasikeitimų. bet kas buvo žiauriausia tai po narkozės. spinarinė nesuveikė, tada įšovė pilną. tai savaitę laiko buvo košmarinė savijauta. galėjau tik horizontalioj padėty būt. nes vos pakėlus galvą būdavo nerealūs skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 31, 16:48)
apturėjau tą operaciją. šiaip kojų po to nė trupučio neskaudėjo ir nesijautė kažkokių pasikeitimų. bet kas buvo žiauriausia tai po narkozės. spinarinė nesuveikė, tada įšovė pilną. tai savaitę laiko buvo košmarinė savijauta. galėjau tik horizontalioj padėty būt. nes vos pakėlus galvą būdavo nerealūs skausmai.

man buvo spinalinė nejautra, tai savaitę po operacijos buvo tas pats...tik kai ketanovą nerealiom dozėm pradėjau vartot savijauta pagerėjo verysad.gif
Atsakyti
Na negerai man is tiktuju...visdelto kazkas vyksta mano kojoje,neisnyko tas sukietejimas suvartojus visa kursa Detralex'o,padariau 1men pertrauka,rodes pajudejo ledai is mirties tasko,o stai dabar pastebiu,kad koja pradejo karsciuoti ir skausmas stipreja,pakilo temperatura 37,2.Vakar buvau nulekus i ligonine pas operavusi gydytoja,o jis apsirenges striuke kalbedamas telefonu isejo is ligonines,taip ir nenutveriau.Esu nevilty,bijau,kad koks nors trombas nenueitu,kur nereikia.Vel geriu Detralex'a-gydausi savarankiskai.Laukiu pirmadienio,eisiu pas daktara,nors jis man nelabai priimtina asmenybe,kazin,ar mane priims.Gal kas turit panasios patirties,kokiu nors minciu..? ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
turiu tokia bėda ir aš, prieš 6 metus 2 kartus leidausi vaistus,pagerėjo. Tepdavau vaistukais,bet man ne ka jie padeda. Tinsta,kai šilta,viena ir storesne koja,tai kompleksas baisinis,kai reikia kur išsirengt blush2.gif taip pat mamos kojų venos baisios doh.gif (paveldejimas). Skaičiau,kad" GK " klinikoje Vilniuje, galima taip pat pasigydyt kojytes,ka manot,ar kuri bandet ten?
Papildyta:
QUOTE(Mind @ 2008 01 12, 18:09)
nereikia.Vel geriu Detralex'a-gydausi savarankiskai.Laukiu pirmadienio,eisiu pas

Bandžiau, Detralex,gal per mažai suvartojau,atrodo neblogi vaistai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 12 sausio 2008 - 17:17
QUOTE(leliuga @ 2008 01 12, 18:19)
sveikos smile.gif
turiu tokia bėda ir aš, prieš 6 metus 2 kartus leidausi vaistus,pagerėjo. Tepdavau vaistukais,bet man ne ka jie padeda. Tinsta,kai šilta,viena ir storesne koja,tai kompleksas baisinis,kai reikia kur išsirengt blush2.gif taip pat mamos kojų venos baisios doh.gif  (paveldejimas). Skaičiau,kad" GK " klinikoje Vilniuje, galima taip pat pasigydyt kojytes,ka manot,ar kuri bandet ten?
Papildyta:

Bandžiau, Detralex,gal per mažai suvartojau,atrodo neblogi vaistai smile.gif

Vaistas tai neblogas,bet ar galiu as ji vartoti be saiko? Kursas yra 2 men,as ji suvartojau,o dvi savaites vartojau dviguba doze.Panasu,kad tas sukietejimas net nesiruosia nykti,bijau,kad gali reiketi vel pjaustyti.
Nezinau,ar supratai,kad as po venu operacijos...tau irgi operuotos?
Atsakyti