Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(leliuga @ 2008 01 12, 17:19)
sveikos smile.gif
turiu tokia bėda ir aš, prieš 6 metus 2 kartus leidausi vaistus,pagerėjo. Tepdavau vaistukais,bet man ne ka jie padeda. Tinsta,kai šilta,viena ir storesne koja,tai kompleksas baisinis,kai reikia kur išsirengt blush2.gif taip pat mamos kojų venos baisios doh.gif  (paveldejimas). Skaičiau,kad" GK " klinikoje Vilniuje, galima taip pat pasigydyt kojytes,ka manot,ar kuri bandet ten?
Papildyta:

Bandžiau, Detralex,gal per mažai suvartojau,atrodo neblogi vaistai smile.gif

Ką reiškia GK? g.gif Noriu perspėt - tik nesidarykit operacijos Greitosios pagalbos ligoninėj (ar kaip ji ten vadinasi), kur Lazdynuose yra schmoll.gif Visų pirma baisiai kosmetiškai daro doh.gif Mačiau vienos moters kojas, kuri ten operavosi blink.gif Antakalnio gale gerai daro ir Santariškėse lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 01 12, 20:02)

Nezinau,ar supratai,kad as po venu operacijos...tau irgi operuotos?

Supratau,man neoperuotos schmoll.gif Su vaistais atsargiai,viena gydo o gal kitam organui kenkia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerė @ 2008 01 12, 21:47)
Ką reiškia GK?  g.gif Noriu perspėt - tik nesidarykit operacijos Greitosios pagalbos

čia privati klinika Vilniuje, berods Gedimino pr. ten ivairius susirgimus tiria ir gydo.Galvojau,gal kas bandė ten, nes aš tik apgamus nusiiminėjau.
Papildyta:
QUOTE(Kerė @ 2008 01 12, 21:47)
Santariškėse lyg smile.gif

žinau,kad ten patikimai tvarko,bet prisiruošt reikia.Gal ir pagulėt reikėtų kelias dienas,aš taip nenoriu schmoll.gif norėčiau kitus būdus išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 12, 22:47)
Noriu perspėt - tik nesidarykit operacijos Greitosios pagalbos ligoninėj (ar kaip ji ten vadinasi), kur Lazdynuose yra  schmoll.gif Visų pirma baisiai kosmetiškai daro  doh.gif Mačiau vienos moters kojas, kuri ten operavosi blink.gif

Koks konkrečiai gydytojas operavo?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 01 13, 19:26)
Koks konkrečiai gydytojas operavo?

Nežinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 22:03)
Nežinau  schmoll.gif

Tada neetiška taip rašyti. Ten ne vienas gydytojas dirba, ir jų kvalifikacija labai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 01 13, 20:07)
Tada neetiška taip rašyti. Ten ne vienas gydytojas dirba, ir jų kvalifikacija labai skiriasi.

Galbūt, bet rašyti pavardę irgi nebūtų labai etiška, nes remčiausi tik to žmogaus žodžiais smile.gif Kai man gydytoja parašė siuntimą angiochirurgo konsultacijai, tai iškart perpėjo, kad į Greitąją pagalbą nevažiuočiau, iš savo ir pacientų patirties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 22:31)
Galbūt, bet rašyti pavardę irgi nebūtų labai etiška, nes remčiausi tik to žmogaus žodžiais  smile.gif Kai man gydytoja parašė siuntimą angiochirurgo konsultacijai, tai iškart perpėjo, kad į Greitąją pagalbą nevažiuočiau, iš savo ir pacientų patirties cool.gif

Tai gal geriau išvis nerašyti? g.gif Mano nuomonė apie vieną šios ligoninės angiochirurgą yra visiškai priešinga.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 01 13, 21:09)
Tai gal geriau išvis nerašyti? g.gif  Mano nuomonė apie vieną šios ligoninės angiochirurgą yra visiškai priešinga.

Kodėl, kai operavausi, tarp skyriaus pacientų irgi sklido kalbos, kad ten nieko gero smile.gif Matau, kad esat suinteresuotas asmuo rolleyes.gif Aš neteigiu, kad visi 100 proc. gydytojai yra blogi, tiesiog savo poliklinikoj, Antakalnio klinikose ištisai girdėjau tą nuomonę - ir pasidalinu ja su SM narėmis 4u.gif Be to, mergina iš gretimos palatos operavosi antrąkart, pirmąkart operavosi Lazdynuose - pjūviai ant jos kojų atrodė dešimt kart blogiau negu mano apendicito pjūvis darytas dar sovietiniais laikais blink.gif
Atsakyti
Nu taip nieko gero,kad visai...Buvau siandien pas seimos gydytoja,pasakiau,kad baisiai skauda kirksnio srityje,kad koja istinus beveik pastoviai.Tai pasake,kad viskas pas mane normaliai,skaudet neturi,o jei nueisiu pas angiochirurga,tai jis nieko daugiau nepasakys.Israse siuntima kraujo tyrimui,ziures,ar nerodo uzdegimo,ar trombo kokio. Gal kas galetu pasakyti,kokie yra pojuciai,jei yra susiformaves trombas?
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 01 17, 19:19)
Nu taip nieko gero,kad visai...Buvau siandien pas seimos gydytoja,pasakiau,kad baisiai skauda kirksnio srityje,kad koja istinus beveik pastoviai.Tai pasake,kad viskas pas mane normaliai,skaudet neturi,o jei nueisiu pas angiochirurga,tai jis nieko daugiau nepasakys.Israse siuntima kraujo tyrimui,ziures,ar nerodo uzdegimo,ar trombo kokio. Gal kas galetu pasakyti,kokie yra pojuciai,jei yra susiformaves trombas?

Nežinau, nebuvo pas mane tokių dalykų schmoll.gif Aš tavo vietoj eičiau pas operavusi gydytoją g.gif
Atsakyti
Sveikos likimo drauges. Man 25. Pries 10m. per kojos lenkima jau matesi didele vena, bet niekada nesiskundziau. Vaiksciojau aukštais kulnais,mazai judejau, gulejau karštoj vonioj. Bet pries gera menesi prasidejo nežmoniški kojų skausmai, išryškėko venos unsure.gif
Panašei tokiu pat metu pradėjau intensyvei masažuoti celiulito pažeistas vienas su spec.masažuokliu. Gal jis pakenkė? g.gif Nes ir kapiliarai matosi... verysad.gif
Atsakyti
as irgi turiu varikoze. paveldejau is tecio. operuotis bijau kaip velnias kryziau ir net pagalvot apie tai skauda. o jei dar iki galo smile.gif neuzmigdo tai isvis stoga nurautu gulint operacines aplinkoj. kaip ten yra su tuo reikalu? logiska butu manyt kad kai krapstos su kraujagyslem duoda pilna narkoze...

kitas dalykas - man idomu ar cia tik kosmetinis blogis ta varikoze ar ir sveikatai kenkia, nes tfu tfu skaudet neskauda kojos.
Atsakyti