Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

Gal kas dar turi nuomonę apie darželį mokyklą Žiburelis Karoliniškėse? kažkur girdėjau, kad darželį ten Montesori sistema? aR TAI TIESA?
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2007 01 09, 13:07)
Va, kadangi mano dukra mokosi su Neringucios bernužėliu, tai aš ir apie tą mokyklą galiu tik teigiamus atsiliepimus pasakyti smile.gif Dar prie būrelių pridėsiu, kad mokykloje yra nemokamas dramos būrelis.
Prailgintos mokytoja faina, atvažiuoja ji dirbti iš kitos mokyklos, vaikai labai myli ją, namo neina ankščiau laiko, sėdi iki galo, nes prisigalvoja jie visokių konkursėlių, žaidimų, pamokas visas labai atidžiai padaro, ko pernai nebuvo, na kolkas 3* tfu nusiskundimų neturim smile.gif

Sveikos, kas dar sitam forume
gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją?
Atsakyti
QUOTE(girute @ 2008 02 27, 17:08)
Sveikos, kas dar sitam forume
gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją?

Jei leisit nuo šio rudens, tai jūsų mokytoja bus Sandra. Nėr ten pasirinkimo mokytojų, kadangi yra po vieną 1, 2, 3 ir 4 klases.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2008 02 27, 21:16)
Jei leisit nuo šio rudens, tai jūsų mokytoja bus Sandra. Nėr ten pasirinkimo mokytojų, kadangi yra po vieną 1, 2, 3 ir 4 klases.

O kaip sita mokytoja? Ar daug klaseje buna mokiniu? Gal Jusu vaikas pas ja mokosi?
Atsakyti
Mano vaikai abu mokosi pagrindineje mokykloje. Pradinukams yra labai svarbu pirmoji mokytoja. Sioje mokykloje pradinukai turi savo atskira flanga, su dideliais nesimoko, viena pamaina. Mokykla neperkrauta mokiniais, pvz. sunaus klaseje 15 mokiniu. Mokytoja puikiai zino savo mokinius ir ko jiems truksta ir pan. Nenoriu nieko blogo sakyti apie kitas mokyklas, tiesiog man patinka Spindulys.
Atsakyti
Galiu pasidalinti patirtimi apie Spindulio mokyklą. Joje mokėsi du mano sūnūs. Kol mokėsi pradinėse viskas buvo thumbup.gif , ir mokytojos, ir priežiūra, na viskas. Nuo 5-tos klasės prasidėjo smukimas žemyn, ir drausmė, ir pažymiai. Kur šuo pakastas taip ir nesupratau. Pernai rudenį pakeitėme mokyklą. Viskas vėl thumbup.gif Kai vaikams būna sunku, pasiūlau grįžti į ankstesnę, tai sako, kad nė už ką.
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, vėl nuo pirmos klasės leisčiau ten pat, o nuo 5-os kuo greičiau ieškočiau kitos mokyklos.
Sėkmės apsisprendžiant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Girdėjau, nuo šio rugsėjo mėn. pirmokų mokytoja turėtų būti Raimonda, pavardę pamiršau. Va čia tai mokytoja!!! Mano dukra pasją mokėsi, po to mokytoja buvo dekretinėse, o nuo šio rudens grįžta. Labai puiki mokytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 07, 12:55)
Girdėjau, nuo šio rugsėjo mėn. pirmokų mokytoja turėtų būti Raimonda, pavardę pamiršau. Va čia tai mokytoja!!! Mano dukra pasją mokėsi, po to mokytoja buvo dekretinėse, o nuo šio rudens grįžta. Labai puiki mokytoja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Čia apie kokią mokyklą kalba eina? Spindulio?
Atsakyti
Taip, apie Spindulio, pamiršau paminėti...
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 18, 14:12)
Taip, apie Spindulio, pamiršau paminėti...

O tai norit pasakyti, kad tik viena klasė pirmokėlių būna?
Aš sūnu užrašiau į Spindulio mokyklą, tad ir domiuosi. O direktorės paklausti nesusipratau biggrin.gif . Bus atvirų durų diena balandžio 16 d. Bet gal iki to laiko dar atsilieps mamytės busimų pirmokų ar jau lankančių 4u.gif . Prisiskaičiau čia visokių nuomonių apie šią mokyklą, bet ko tai neišgąsdino, nuojauta sako, kad viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
na pagaliau susivokiau kaip reik cia elgtis siuose forumuose biggrin.gif tai gi, esu naujoke ir jau supratau kad cia uzsibusiu pas jus, nes jau rudeni mano dukra reiks isleisti i mokykla... ir pradedu spresti didziausia dilema, o tai gi kuria mokykla pasirinkti? doh.gif tad meginsiu jusu pagalba prieiti prie geresnio apsisprendimo... 4u.gif
Atsakyti
Spindulio mokykloje mažiausiai dvi pirmokų klasės bus. Mano sūnus dabar ketvirtokas, todėl šį tą ir žinau apie Spindulio pradinukus. Mano sūnaus, 4b kl. mokytoja pirmokų neturės.
Atsakyti