Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

Gal dar kas papasakos apie Spindulio mokyklos busimų pradinukų mokytojas bigsmile.gif ?bus trys klasės formuojamos ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašura: 25 balandžio 2008 - 23:18
Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems 4u.gif tik vat gaila, kad pradirbau balandzio 16d kur buvo atviru dienu diena... bet zinau, kad bus vaikams birzelio men tris dienos Spindulelio mokykla, apsipratimui blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zanja @ 2008 04 29, 12:41)
Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems  4u.gif  tik vat gaila, kad pradirbau balandzio 16d kur buvo atviru dienu diena... bet zinau, kad bus vaikams birzelio men tris dienos Spindulelio mokykla, apsipratimui  blush2.gif ...

O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją?
Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi ax.gif buvau. O per susirinkimą būtent tos Raimondos ir nebuvo, dabar jau mačiau dvi iš pradinukų mokytojų. Abi Virginijos, jei neklystu Skinderytė, jauna tokia, ir Baranauskienė, vyresnė jau.
Pas ką pakliūsim nežinau g.gif .
Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną g.gif ...Ko tai nesuprantu mokyklėlės tikslo tada...
Atsakyti
Tai niekas nieko nežino? Nėra tėvelių vedančių, vesiančių į Spindulio mokyklą?
Atsakyti
Man taip pat labai įdomu apie spindulio pirmokes mokytojas, mūsų mažasis šiemet eis į pirmą klasę ir taip nutiko, kad nuomojamės visai šalio šios mokyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2008 04 30, 00:28)
O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją?
Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi  ax.gif  buvau. O per susirinkimą būtent tos Raimondos ir nebuvo, dabar jau mačiau dvi iš pradinukų mokytojų. Abi Virginijos, jei neklystu Skinderytė, jauna tokia, ir Baranauskienė, vyresnė jau.
Pas ką pakliūsim nežinau  g.gif .
Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną  g.gif ...Ko tai nesuprantu mokyklėlės tikslo tada...

Aš jau visko apsiklausinėjau cool.gif toli eit nereikėjo, kaimynų mergaitę ketverius metus mokė mokytoja Raimonda, pripasakojo daug, bendrai galiu pasakyt man labai labai patiko tai ką išgirdau thumbup.gif ir mes tikiuosi pakliuvom pas ją į klasę thumbup.gif tongue.gif kažkodėl labai džiaugiuosi, kaip akmuo nuo širdies ax.gif
Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(forsitija @ 2008 05 13, 15:34)
Aš jau visko apsiklausinėjau  cool.gif  toli eit nereikėjo, kaimynų mergaitę ketverius metus mokė mokytoja Raimonda, pripasakojo daug, bendrai galiu pasakyt man labai labai patiko tai ką išgirdau  thumbup.gif  ir mes tikiuosi pakliuvom pas ją į klasę  thumbup.gif  tongue.gif kažkodėl labai džiaugiuosi, kaip akmuo nuo širdies  ax.gif
Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim  thumbup.gif

Man šiandien po pietų kaip tik skambino ši mokytoja, priminti apie mokyklėlę, kad pasirodytume. Tai balsas labai malonus. Paklausiau ar vaikai jau bus su savo mokytoja, tai ji sakė, kad mokytojos bus visos trys kartu su visais vaikais, kaip tai įmanoma nežinau. g.gif
Atsakyti
aisku turbut niekam nebus idomu bet viena mano drauge desto spindulio mokykloje matematika ir informatika
Atsakyti
Mielos mamos /teciai, prasu visu atsiliepimu apie Karolinskiu Spindulio ir Ryto mokyklas. Maniske kitais metais turi eiti i pirma klase, negalvojau , kad taip sunku bus issirinkti tinkama mokykla. Pagal gyv. vieta priklauso Spindulio mokykla, bet kad atsiliepmai apie ja oi oi oi kokie nekokie.. smile.gif . Gal kas turi atsiliepimu ar rekomendaciju. Aciu visiems.
Atsakyti
Pradinės klasės "Spindulio" mokykloje visai geros smile.gif Šią mokyklą lanko 2 mano sūnėnai antrą ir ketvirtą klasę. Ketvirtoko mokytoja tikrai šauni ir čia ne iš nuogirdų, o mano pačios mama sūnėną lydėdavo ir pasiimdavo, todėl teko ilgokai pabendrauti smile.gif Jei domina mokytojos pavardė, galiu paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gyvename prie "Spindulio" mokyklos, bet ji is tikruju turi ne koki varda jau nuo senu laiku, todel savo dukryte leidau i "Ryto" visurine mokykla ir esu tuo labai patenkinta. Siaip manau, kad viskas priklauso nuo mokytojos. Musiske tikrai SUPER- apie 30 m., begalo isradinga, mylinti vaikus, bet griezta.
Beje, kitais metais ji tures pirmokus. Jei idomu, galesiu parasyti pavarde.
Atsakyti
Na gal 10 metų ir seni laikai doh.gif Būtent prieš tiek metų tuometinis direktorius pragėrė mokyklos reputaciją blink.gif Bet jau septyni metai, kai pasikeitus direktorė ir ji stengiasi ištraukti mokyklą iš to liūno smile.gif Ten yra daugiau problemų 5-10 klasėse, bet pradinės tikrai neblogos smile.gif
Atsakyti