man tai pusleline pasirodo kai visiskai nusilpsta imunitetas. tai pavartoju tepaliuka , taip pat vitaminu trigubomis dozemis ir praeina.
tai imuniteta reikia pastiprinti.
vitaminu nemazai pavartoti.
vitaminu nemazai pavartoti.
QUOTE(algimantas @ 2007 02 27, 09:31)
naudoju 2 rysiu witaminu,bet gal kaz zino kokiu witamino ce truksta????ir leskit paklawst dar nemaciaw newieno wyro seme forume be sawes???? 

Yra yra cia tu vyru biskuteli

O vitaminai cia gali padet visi bendrai imuniteta stiprinantys,bet visiskai nieks neapsaugo-visam gyvenimui.Tarkim man,issoka,kai persalu-tada buna tokie mazesni spuogiukai.Kai labai susinervinu,o organizmas tuo metu pasilpes buna-iskart dideli plota ismeto

Dar girdejau,kad tie vaistai nuo herpio geriami padeda-tipo isgeri cikla ju ir apsaugo bent pusmeciui berods.Reik pabandyt

tai pusleline ir pasireiskia tada kai nusilpsta imunitetas ar patiriamas diziulis stresas. o ta virusa beveik visi zmones turi.iki 4 metu amziaus jau 96 proc zmoniu ji gauna.
persalimas irgi vienas is pozymiu kad imunitetas silpnas. juk kai imunitetas stiprus jokios ligos nepuola, organizmas pats su visom bakterijom ir virusais susitvarko.
persalimas irgi vienas is pozymiu kad imunitetas silpnas. juk kai imunitetas stiprus jokios ligos nepuola, organizmas pats su visom bakterijom ir virusais susitvarko.
QUOTE(algimantas @ 2007 02 27, 10:31)
naudoju 2 rysiu witaminu,bet gal kaz zino kokiu witamino ce truksta????ir leskit paklawst dar nemaciaw newieno wyro seme forume be sawes???? 

pagerk vitamino C. o gal rukantis esi?

Papildyta:
QUOTE(*agne* @ 2007 02 27, 22:35)
Yra yra cia tu vyru biskuteli
O vitaminai cia gali padet visi bendrai imuniteta stiprinantys,bet visiskai nieks neapsaugo-visam gyvenimui.Tarkim man,issoka,kai persalu-tada buna tokie mazesni spuogiukai.Kai labai susinervinu,o organizmas tuo metu pasilpes buna-iskart dideli plota ismeto
Dar girdejau,kad tie vaistai nuo herpio geriami padeda-tipo isgeri cikla ju ir apsaugo bent pusmeciui berods.Reik pabandyt

yra tableciu,su jom galima net ir" isgydit " herpi. vat ligoninej gulejo mama ,jos vaikui herpis smegenu ketvirtadali kaip reti padare. bet jie vat gydesi,ir dabar su ja susirasom,sake vaikas laksto,bet nesneka. itaria lengva paralyziu ir su psichika kazkas
as geriu dabar tuos vitaminus kur siame puslapyje reklamuoja Immunace ir atskirai C.atrodo veikia.nezinau nuo ko, ar nuo ju ar nuo Vectavir man per 3 dienas pusleline dingo. tikiuosi greit nebepasirodys.
Sveikos,
O as nusipirkau Eucerino lūpų pieštuką. Kai tik pajaučiu, kad jau ims herpesas kilti, pasitepu, ir jokio herpesiuko kaip nebuta:) taip pat labai gerai gydo žaizdeles
O as nusipirkau Eucerino lūpų pieštuką. Kai tik pajaučiu, kad jau ims herpesas kilti, pasitepu, ir jokio herpesiuko kaip nebuta:) taip pat labai gerai gydo žaizdeles
Ir as turiu tokia beda
Ir kiaulystes desnis - iskyla paciu netinkamiausiu metu
Dabar visada stengiuosi su savimi nesiotis tepaliuka(ACIC ar koki kita). Vos tik pajuntu itartina kutenima - ta pacia minute tepuosi. Jei vis tik iskyla, tai zidinukas buna labai mazas (ne taip kaip anksciau per puse lupos
) Idomu butu isbandyti tas geriamas tabletes
kazin, jei dar kartu ir tepaliuka naudot gal visai nekiltu?

vectavir