Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Gal kas pleistra bandet nuo puslelines ant lupos, maciau reklamoj, bet pavadinimo neisidemejau:hm .
Atsakyti
QUOTE(caiga @ 2007 04 23, 10:48)
Gal kas pleistra bandet nuo puslelines ant lupos, maciau reklamoj, bet pavadinimo neisidemejau:hm .

Aha aš ir reklamą mačiau.Bet manau čia reikia jį naudoti,tik kai pati pradžia?Po to juk jei skystis bėga tai kaip jį užklijuoti?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 12, 15:49)
Man gyd išrašė biotromo lempos šildymus tai ir labai padėjo  thumbup.gif

OHOOO
dar tokio metodo nesu girdėjus... jau nusibodo ta baisybė... ne man, bet vyrui prikibus jau nuo vaikystės... tai jau kai užeina, blogiau nei 10 PMS'ų... piktas kaip širšė būna... ko tik nedarėm.. kaip tik negydėm... ir šimtus vaistam išleidom... ir vėl tas pats..
parašyk daugaiu apie tą šildymą tokis lempomis... smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi problema nuo vaikystes..prisimenu kaip vaiksciodavau istinusiom lupom..ir dabar kasmet kiekviena pavasari rudeni sugalvoja man islysti...bet pas mane matyt kaip pastoviai auga, tai ne mazutis tas sasas buna bet beveik per puse lupos..zodziu tuo laiku nors slepkis po lapais...
taigi labai saugau, kad neduok dieve neisiaugtu..
kai tik pradeda niezteti uztepu tokiu baltu tepaliuku, pavadinimo neprisimenu bet kaina apie 25 lt...padeda iskart...o jei bunu uztelsus ir procesas isivazeves taipogi tepu..palengvina... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bercike @ 2007 05 04, 14:16)
OHOOO
dar tokio metodo nesu girdėjus... jau nusibodo ta baisybė... ne man, bet vyrui prikibus jau nuo vaikystės... tai jau kai užeina, blogiau nei 10 PMS'ų... piktas kaip širšė būna... ko tik nedarėm.. kaip tik negydėm... ir šimtus vaistam išleidom... ir vėl tas pats..
parašyk daugaiu apie tą šildymą tokis lempomis... smile.gif

Pritariu visiškai. Naudoti paprasta, pajutus pirmus simptomus(kuo anksčiau tuo geriau) pradedi šildyti tą vietą, vieną kartą per dieną ir greičiau ta zaraza praeina.
Atsakyti
Ech...Bjaurybė aišku tas herpesas, bet vat kai pagalvoju kai iššoksta ant lūpos tai dar pusė bėdos, o kai man vat antra karta pasireiškė taip vadinamas apjuosiantis herpesas tai čia pravalas verysad.gif
Pirmą kartą buvo toks išbertas plotelis ant pilvo ir nugaros ir visa kūna aplinkui skaidėjo, ne prisiliest, o be to niežtėjo verysad.gif ir dar limfamazgiai buvo padidėję. tai gydytoja išrašė Acic tabletes ir Isoprinasin imunitetui stiprint ir berima tept bliliantine žaluma ir margancovke...aną kartą išsikapsčiau.
O dabar žiūriu vėl išbėrė ant sprando prie kaklo ir visą petį skaudą, vėl limfamazgiai padidėję verysad.gif Žodžiu aš nevilty verysad.gif
Eisiu vėl apsiprekint į vaistinę ir apsišarvuot kantrybe, kad tik praetų...
Atsakyti
o je tai nekas.o tau nepasiūlė gyd biotromo lempos procedūros?Daug greičiau gyje. Pabandyki.
Atsakyti
labukas, koks siubas tas herpeso virusas, man jau si pavasari 3 karta iskilo, 2kartus ant lupu o vakar isvis ant smakro.tai dabar grazuole esu smile.gif pasiskaiciau eisiu tu acic tableciu pirkti, paziuiresiu gal geriau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2007 05 09, 17:37)
labukas, koks siubas tas herpeso virusas, man jau si pavasari 3 karta iskilo, 2kartus ant lupu o vakar isvis ant smakro.tai dabar grazuole esu smile.gif pasiskaiciau eisiu tu acic tableciu pirkti, paziuiresiu gal geriau bus mirksiukas.gif

pabandyki nueiti ir susirasti biotromo lempą,man padėjo ir labai greit užgijo ir neliko nei randų thumbup.gif
Atsakyti
o kur ta biotromo lempa gydo? ar ja galima kur nusipirti? nes mane jau neviltis apėmusi, kaip tik PMS tai ir herpesas cry.gif išprotėt jau baigiu, o svarbiausia kad po herpeso randai lieka, kurie labai ilgai gija cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2007 05 10, 11:03)
o kur ta biotromo lempa gydo? ar ja galima kur nusipirti? nes mane jau neviltis apėmusi, kaip tik PMS tai ir herpesas  cry.gif išprotėt jau baigiu, o svarbiausia kad po herpeso randai lieka, kurie labai ilgai gija cry.gif

iš kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(caiga @ 2007 04 23, 10:48)

Išbandžiau rolleyes.gif Nieko gero schmoll.gif Pirmą dieną užsilipinus gal ir gerai buvo, nedilgčiojo. Bet jį reik kas 8-10 val. keisti. Taigi, bekeisdama sėkmingai užsėjau pūsleles ir ant lūpos, ir virš lūpos verysad.gif Savaitė laiko gydausi įprastais tepalais, o būčiau iškart tepalu tepus, dabar jau būtų užgiję rolleyes.gif Vienu žodžiu, pleistrai visiškas niekalas, tuo labiau, kad jokių veikliųjų medžiagų jame nėra. schmoll.gif
Atsakyti