Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

O man Zoviraxas padėdavo,iškart tik pajutus patepu ir tik paraudimas lieka kokiai dienai ir fsio bigsmile.gif O šiemet taip organizmas nussilpo,kad per du mėnesius 2krt sirgau l.smarkiai.Abu kartus kosulys praėjo tik po antrų stiprių antibiotikų ir steriodinio inhaliatoriaus verysad.gif Taigi po tokių antibiotikų kursų(per 2mėn.gavosi mėn.gėrimo)nebežinau kas darosi... schmoll.gif Ryte pajutau,kad peršti kairį lūpos kamputį,o viršuj buvo paraudę,abi vietas patepiau Zoviraxu.Po jo nekildavo pūslytės,o šįkart iškilo ir dar kokios didelės doh.gif ,per pietus nusnaudžiau kartu su mažium ,o atsikėlus radau dar vieną raustančią vietą...dar viena''grožybė''bus... Nežinau kaip reiks į lauką išeit ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 02 09, 19:07)
Man prieš kelis metus gydytoja sakė, kad nuo pūslelinės nėra vaistų. Tiksliau, kažkokie dar vis bandomi, bet ne Lietuvoj ir brangūs be proto. Visa kita gali prislopint viruso pasireiškimus, bet jo nesunaikina, ir vos peršalus, nusilpus imunitetui ar dar dėl ko nors vėl atsiras.

tikrai taip, o kalbant apie tabletes tai yra toks acic tableciu kursas kur reikia gerti kelis kart i metus,taciau man nepadejo, todel atradau gudresni buda kaip su juo kovoti..vos tik pajuntu kad jau iskils kazkur ties lupa, nosim ar skruostu, iskart nudeginu 96% spiritu, na smarkiai itrinu toj vietoj kur jau niezti ir tada herpis nebeiskyla, tik oda toj vietoj paraudonuoja (na bet juk geriau nei pusles), o jei is iskyla tai labai nedideles tos pusleles ir neissiria jokio skyscio nes nudziuva greitai. aisko sio budo negalima taikyti niekur salia akiu. o siaip tai tfu tfu tfu jau seniai manes jis nebelanko, nes organizma stiprinu naturaliomis priemonemis pas gydytoja homeopate smile.gif
Atsakyti
sad.gif sie metai man prakeikti kazkokie, pasigavau visas ligas per 3 men, kurias tik imanoma, tame tarpe ir puslelines virusas atsinaujino. Anksciau sirgdavau 1k i 3/4 metus, o dabar per tris menesius sugebejau 2 kartus sad.gif Siaip itariu cia del antibiotiku, nes teko gerto 2 skirtingus del skirtingu ligu, gal nusilpo imunitetas. Bet juk ir moteriskus vitaminus geriu, ir imuniteta stiprinancius laselius, net sultys kazokias iki radau, kur daug vitamiu ir parasyta - imunitetui stiprinti. Apskritai, labai keistai jauciuos, niezti visa veida, kakla, galvos oda, smakra, kojas ir net ****** smile.gif Viso kuno, juk tepaliuko nuo herpeso netepsi blush2.gif Ne siaip man buna virs lupos visad. Prisiskaiciau cia visokiausiu patarimu, dabar eisiu i vaistine prisipirksiu vaistuku, aliejukiu ir bandusiu, kas greiciau pades smile.gif veliau papasakosiu kaip sekes eksperimentai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norit paguosiu? O man visas šitas džiaugsmelis t.y. herpesas keliasi ne ant lūpos, bet ant sėdmeninio nervo, liaudiškai kalbant ant užpakalio. Kitiems nesimato, bet kai visą dieną darbe išsėdėti reikia tai jausmelis nekoks. Kai pradėjo per dažnai keltis išrašė geriamų vaistų, bet tikrai ne ACIC, vakare pas vyrą galėsiu paklausti. dabar nebesikelia jau keli mėn.
Atsakyti
Kai pradėjo per dažnai keltis išrašė geriamų vaistų, bet tikrai ne ACIC, vakare pas vyrą galėsiu paklausti. dabar nebesikelia jau keli mėn.

Paklausk ir parašyk.

Man dar visai nieko Acyclostad tepaliukas. Ir nebrangus- apie 5lt.
Atsakyti
Mane nesenai buvo aplankiusi labai stipri pūslelinė, kuri buvo,net tris savaites ir vis negijo ,o plito toliau.Tai vyras nuėjo į vaistinę ir nupirko geriamų acic tablečioų..ir pasirodo aš esu alergiška aciclovirams tai gavosi didelė viso kūno alergija ir dar plius didesnė pūslelinė.Tai nuėjau pas odos gyd,o man padėti nieko negali,mat lietuvoje visi vaistai su aciklovirais doh.gif Tai gavosi man infekcija ir prisireikė visai kitokių vaistų.Tai jau pradėjo gyti.Tai va kaip viskas man.
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2004 03 09, 14:17)
Nu va, ir as su ta pacia beda siandien sad.gif  Pusleline kaip koks velnias išsibujojo ant mano lūpų. Verkti norisi kai pagalvoju, kad šiandien dar pas stomatologą turėsiu prasėdėti išsižiojus kokias 3 val. doh.gif Ir tą patį herpesą išdraskys ir papildomai, brrrrrrrrr. Atrodau kaip kokia silikono į lūpas prisipūtusi su "nuostabiais" burbuliukais ant viršaus.

Aš vakar buvau pas stomatologą su pusleline, tai netaisė danties, sakė kai pagysiu ateiti, nes "išnešios" herpes po veidą.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2007 04 11, 08:50)
Aš vakar buvau pas stomatologą su pusleline, tai netaisė danties, sakė kai pagysiu ateiti, nes "išnešios" herpes po veidą.

Jo taip jau yra...
Atsakyti
ACIC tabletes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif penkias per diena isgeri ir nebekyla taip smarkiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2007 04 11, 09:50)

gerai jei tik po veida, nes gali net ant vidaus organu persimest. Mamos bendradarbe yra nuo herpes numirusi verysad.gif is pradziu lupos, paskui veidas, vidaus organai ir smegenys, vot taip ant visko persinese tas virusas. Siaip reikia saugotis, rankas plauti, lupu neliesti, netrinti akiu, nes ir i jas gali persimest, na atrodo kad sudniekis, bet bedu gali dieliu sukelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 04 11, 22:12)
ACIC tabletes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  penkias per diena isgeri ir nebekyla taip

aš joms erlergiška verysad.gif Tai per jas dabar turiu gerti hormonų tabletes kraują valyti verysad.gif
Atsakyti
man jei tik perstet pradeda tepuosi arbatmedzio aliejuku. Bet jei jau puslele yra, tai jis nepadeda. Tada geriu eziuole, B grupes vitaminu ir tepu acic tepaliuku. Esu kadaise su pusleline i soliariuma ejusi, tai man atrodo, kad tik padejo greiciau tam sasui gyti. Rando neliko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 04 12, 14:05)
man jei tik perstet pradeda tepuosi arbatmedzio aliejuku. Bet jei jau puslele yra, tai jis nepadeda. Tada geriu eziuole, B grupes vitaminu ir tepu acic tepaliuku. Esu kadaise su pusleline i soliariuma ejusi, tai man atrodo, kad tik padejo greiciau tam sasui gyti. Rando neliko. ax.gif

Man gyd išrašė biotromo lempos šildymus tai ir labai padėjo thumbup.gif
Atsakyti