Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

QUOTE(Keite @ 2007 07 14, 23:13)
hey ar nieks nežinot kaip su taip pleistriukais COMPEED nuo lūpų pūslelinės elgtis? nusipirkau kelis vienetus, ne visą dėžutę, tai nedavė instrukcijos. užsiklijavau ir nežinau kiek laiko laikyt dabar  doh.gif  doh.gif

Oooo ne nežinau,bet kažkas atrodo jau buvo rasę kaip tenais,kad nelabai patiko. g.gif
Atsakyti
nu vakar užsiklijavau, palaikiau apie valandą, prieš miegą nusiklijavau. dabar atsikeliu žiūriu nebėra beveik thumbup.gif net nesitiki kad paprastas pleistriukas taip padeda wub.gif dabar dar vieną užsiklijavau, pažiūrėsim kaip rytoj ryte bus. smile.gif
Atsakyti
o man tas vectavir visai nieko nepadejo doh.gif as ir labai tikejausi, bet...tai visuomet kai tik pradeda berti pora tabletyciu valtrex ikalu ir zovirax uztepu, jei laiku speju, tai jau kita ryta,puslelines kaip nebuta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2007 07 16, 18:10)
o man tas vectavir visai nieko nepadejo  doh.gif  as ir labai tikejausi, bet...tai visuomet kai tik pradeda berti pora tabletyciu valtrex ikalu ir zovirax uztepu, jei laiku speju,  tai jau kita ryta,puslelines kaip nebuta  schmoll.gif

Tai va tau gerai ,o aš jiems alergiška,ir jokių daugiau Lietuvoje nėra vaistų be aciklovirų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 07 18, 12:37)
Tai va tau gerai ,o aš jiems alergiška,ir jokių daugiau Lietuvoje nėra vaistų be aciklovirų.  verysad.gif

nu jo jei tu alergiska tam tai nezinau g.gif man gyjima labai pagreitino antibiotikai aisku tai nelabai gerai bet kai arteja svente o tu negali pasiziureti i veidrodi tai geri bet ka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgitaM @ 2007 07 16, 18:10)
o man tas vectavir visai nieko nepadejo  doh.gif  as ir labai tikejausi, bet...tai visuomet kai tik pradeda berti pora tabletyciu valtrex ikalu ir zovirax uztepu, jei laiku speju,  tai jau kita ryta,puslelines kaip nebuta  schmoll.gif

nu matai kiekvieno organizmas savaip priima vaistus pas mane tai buvo tokia situacija kad as ir bendradarbi uzkreciau ir anyta tai po tu vaistuku abiems po 1 dienos praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeta333 @ 2007 07 18, 14:25)
nu jo jei tu alergiska tam tai nezinau  g.gif  man gyjima labai pagreitino antibiotikai aisku tai nelabai gerai bet kai arteja svente o tu negali pasiziureti i veidrodi tai geri bet ka ax.gif

o kokius antibijotikus tu geri?
Atsakyti
QUOTE(zeta333 @ 2007 07 11, 17:22)
zinok atradau gydymo buda  blink.gif  spauni i viska isgeri antibiotiku doze ir nusiperki nauja tepaliuka vectavir ir negeliu patiketi siandien pradejau ir jau dabar nusilupo tas negrazus sasas ir puslele kuri laikesi man 3 dienas sunyko  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  tiesiog as apakus man bendradarbe pasiule ta tepaliuka naujas ir daug pigesnis uz visus zovirax ar kitas nasamones negi bus atrastas issigelbejimas?  lotuliukas.gif jei ka uzpuole pameginkit gal ir jums pades nes man tai padejo thumbup.gif

Bet antibijotikų be recepto neparduoda g.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad nuo herpio padeda medus. Išmėginau- liuks, praktiškai sekančią dieną liko tik nedidelis patinimas bigsmile.gif . Medų užtepiau ant herpio ir laikiau per naktį. Sekantį kartą, kai vėl taip darysiu tik užklijuosiu pleistriuku tą vietą, kadangi truputį ištepiau pagalvę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 09:55)
Perskaičiau, kad nuo herpio padeda medus. Išmėginau- liuks, praktiškai sekančią dieną liko tik nedidelis patinimas bigsmile.gif . Medų užtepiau ant herpio ir laikiau per naktį. Sekantį kartą, kai vėl taip darysiu tik užklijuosiu pleistriuku tą vietą, kadangi truputį ištepiau pagalvę. biggrin.gif

Rimtai?Va kaip tau?Net nepagalvočiau.Šiandien atsikėliu su savo drauge herpes,tai tada vakare pabandysiu medutį užsidėti! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 09:55)

Labai noriu padekoti dotiokytei, kuri mums toki gera buda pasiule!! Vakar pabandziau medaus uzsitepti ant savo pusleliu ir per nakti jos beveik visai pranyko. As tepiau ne pacioj pradzioj, o jau gerokai puslelems isikerojus, tai per nakti ir niezuli nueme, ir zaizdele sutrauke. Tikrai labai geras metodas, merginos pabandykit! Ir svarbiausia naturalus! Dekiu Dotiokyt! 4u.gif
Atsakyti
Tas herpes per paskutinį pusmetį baigia mane pribaigti frusty.gif
Bandžiau viską - nuo liaudies medicinos iki aciklovirų, tiek geriamų, tiek tepamų. Rezultatas - min 7-9 dienos, kad visisškai išnyktų puslelių pėdsakai doh.gif
Praeitą penktadienį nuvariau pas hemeopatą, pasikonsultavau, ir žinot koks rezultatas. Pirmadienį pradėjo lįsti tas herpesas - tai aš hemeopatinių vaistukų ir dar lūpą keletą kartų su vatos tamponu pavilgytu spirite palaikiau. Ryte - jokio patinimo, pūslelės padžiūvusios. Šiandien - nieko nebėra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2007 08 01, 07:50)
Labai noriu padekoti dotiokytei, kuri mums toki gera buda pasiule!! Vakar pabandziau medaus uzsitepti ant savo pusleliu ir per nakti jos beveik visai pranyko. As tepiau ne pacioj pradzioj, o jau gerokai puslelems isikerojus, tai per nakti ir niezuli nueme, ir zaizdele sutrauke. Tikrai labai geras metodas, merginos pabandykit! Ir svarbiausia naturalus! Dekiu Dotiokyt!  4u.gif

thumbup.gif Reiks tikrai išbandyti!

QUOTE(vilmux79 @ 2007 08 01, 11:50)
Tas herpes per paskutinį pusmetį baigia mane pribaigti frusty.gif
Bandžiau viską - nuo liaudies medicinos iki aciklovirų, tiek geriamų, tiek tepamų. Rezultatas - min 7-9 dienos, kad visisškai išnyktų puslelių pėdsakai doh.gif
Praeitą penktadienį nuvariau pas hemeopatą, pasikonsultavau, ir žinot koks rezultatas. Pirmadienį pradėjo lįsti tas herpesas - tai aš hemeopatinių vaistukų ir dar lūpą keletą kartų su vatos tamponu pavilgytu spirite palaikiau. Ryte - jokio patinimo, pūslelės padžiūvusios. Šiandien - nieko nebėra. thumbup.gif

thumbup.gif Tai šaunu,kad taip greit praėjo!
Man ir prieš kelias diena siškilo,bet taip nedaug ,kad jau praėjo!
Atsakyti